Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy rádiós műsor vezetőnek.
Nyugi, egyik nagyfonoknek sem fogsz hianyozni, csak az fog Teged emlegetni, aki utanad kaparhatja ossze a szart, amit azok a gecik a nyakaba soznak... A nagyokkal Te nem baszol ki.
Ha végre otthagyod ezt a kuli vizesnyócas céget, szerintem menj el brazil szappanopera sztárnak, tuti befutó lehetnél!
Hallod Pocsi. Annyira röhejes az egész. Azt várom már mikor begyűjtöm ami szerintem megjár majd beadom a felmondásom és itthagyom azt a halom szemetet amit eddig csináltam. Szerintük ugyanis nem csinálok semmit de majd mikor leesik nekik hogy mennyi szart lapátoltam ki a tudtuk nélkül akkor majd leesik az álluk. Megvannak a kontaktjaim hogy az állapotokról infót kapjak majd utána is. Úgy fogom imádni Lehet hogy gonosz vagyok de vágyom rá hogy ez a majom az én felmondásommal (Meg van még egy kollégám akinek már van helye de ő is arra vár amire én) Szóval mindketten felmondunk és eltűnűnk és utána csak sasolunk és röhögve nézzük messziről az összeomlást. Olyan jó lesz.
Akarsz róla beszélni
Na tudom mi volt az értekezleten. Közröhej az egész. Indítottak valami projektet hogy tudjanak pénzt kuncsorogni a központtól. De vannak benne vagy 10-15-en szóval fejenként lesz kb 5-6000 Ft a della de engem kihagynak mert hogy én olyan rosszul dolgozom. (Ne zavarjon az mondjuk senkit hogy egy nagy projektben amiben vagyunk mind nekem kb annyi ügyem van mint másik háromnak ez mondjuk matematikailag is kijön, de ez lényegtelen) Szóval én most ebből kimaradok nem kapok 5000 Ft pluszt és én most ezzel vagyok büntetve. Pfff. Kacagok
Coccolino sensitivet hasznalok, azt is fele-fele aranyban vizzel higitva, mert az ekcemas borom nem sok mindent visel el, de egy illat kell, hiszen meg parfumot, se semmi ilyesmit nem hasznalhatok.
Lehet masnak nem gyurott az, ami az en szememben igen, ezt elfogadom. Pl a kozmetikusom mindig korberohog, hogy mit akarok a labamon gyantaztatni. O nem latja, en igen, es zavar.
Na, anyam lanya vagyok, sokmindenre haklis picsa.
Nálam sincs ilyen gond. Mivel a mosósmasa tényleg jó. 1200-as centrin iszonyatosan kicentrizel. Majd felakasztom a kályha elé. Nekem ugyanis olyan kis házikóm hogy fa gerendás az egész plafon és van bent egy kellemes samótos kályhám. ami nagyon jó kis meleget ad. Tettem két három csavart a gerendába a kályha elé. Oda felakasztom aminek gyorsan száradni kell és kb 1-2 óra alatt meg is van.
törölközőnek jót tesz a szárítógép, tök pihepuha lesz tőle csak nem sokat kell betenni
mi öblítőt se használunk mert a többségétől vagy vakarózok vagy buzis szaga van és mégis minden puha a szárító miatt
a mostani tekergeti vagy 2 órát ha végzett a szárítással ha ezalatt észrevesszük akkor még nem lesz gyűrött
En inkabb vasalok, de imadom a szaritot. Sokszor hihetik azt, hogy 2 hetig ugyanabban jarok, mert pl ami egy meleg es meg kenyelmes pulcsim van, mindennap hordom. Csak este kimosom, bebaszom utana szaradni es reggel vigan felveszem, nem kell varnom egy napot sem. Vagy ha tenyleg gyorsan kell tisztan es szarazon a ruha, akkor is jol jon.
Na meg feleslegesen sehol se usznak a szarado ruhak. Es mindet egy nap alatt elintezem. Szoval szombaton 3x mosok es nincs az, hogy meg kell varnom hogy az elozo szaritonyi ruha megszaradjon, hogy ujra tudjak teregetni
Ezt a vasalás én sem értem. Nálunk nincs szárító gép. Hanem jól kicentrizi a cuccot a mosómasa. Aztán fel a szárítóra. Ilyen kinyitható szar. Ha jól pakolom nem lesz gyűrött utána. Tök frankó. Mondjuk az én 3-4 Xl-es pólóim vannak olyan nehezek még jól kicentrizve hogy simán kisimul a teregetőn :-D
ÓÓÓ nekem már mindegy. Én már csak arra játszom hogy
1 ne basszak ki nagyon az itt maradókkal (kollégák, szüleim)
2 A karácsonyi lóvét egy egész éves szívás után meg már nem akarom itt hagyni. Bár ha nagyon felbaszom magam agyilag ez sem fog érdekelni.

Így kisimultak ráncaim most nem vagyok ideges se. Mert leszarom és ez olyan jól esik hogy az hihetetlen.
A mosogep kb felig van egy adaggal, aztan azt ugy egy az egyben teszem a szaritoba, de nekem akkor is baszott gyurott, ha rogton kiveszem ahogy vegzett. Foleg a Zuram idiota c&a-s nadragjai, azokat kivasalni is alig birom.
Anyam is mindent vasal, meg a zoknit is... Szoval felig meddig belem lett nevelve, hogy vasalni KELL. Bar azert en se szoktam mindent. De pl a torolkozonek kifejezetten jot tesz. Sokkal puhabbak, ha vasalom.
Ja amugy meg a 3 ora pihikkel egyutt volt, mert nem tudok egyben sokat allni es egy heti adagnyi
Az különben biztos hogy rohadt idegesítő. Én megértem. engem az zavar hogy a TV-m jobb sarkában mikor emelem a hangerőt a piktogram negyednél félnél háromnegyednél és egésznél nem egy 10-el osztható számot mutat hanem egy 9-el oszthatót
ha nincs értekezlet addig lehet szunyókálni az asztal mögött
ennek csak örülni kell
ha van valami kiöltözős buli akkor pörög a vasaló amíg nem végez a 3 inggel
szerencsére kb mindenki meghülyült már és vége az eskővői korszaknak
bár most a nej vasalt 2 pólót is pénteken mert basztuk kivenni őket a szárítóból egész nap és némileg gyűrőtt lett, aztán a gyerek ment fellépni a playitre

van olyan hölgy ismerősöm aki még a gatyákat is vasalja, állítólag szereti csinálni.....ez tuti valami perverzió, mint a lepisilős szex
A nagy gondok az életben.
Nekem most az alaoltozot újjá megtekeredett a pulóver felvetelenel.
Baromi idegesítő. .
Idehaza a vasaló álltában megdöglött. Igaz kellett neki kb 10 év.
Na a ma reggeli értekezlet után asszem rakok a meló váltás kapcsán egy 4. sebességet is. Az azért elég gáz mikor a komplett osztály össze van hívva értekezletre csak és kizárólag én nem. De most már nem is érdekel. Innen megyek az már biztos hogy. Hogy hova az már valójában nem is érdekel. Megoldom. Egy ilyen mutatvány után csak azt nem érti senki hogy miért van ekkora mosoly a pofámon.
3 órát vasalni?
kicsit túlozva de szerintem asszony az elmúlt 20 évben vasalt ennyit összesen
Van bennem eletoszton, de ezt tutira nem elnem tul... azert meg letezik olyan ember, akinek en hianyoznek
mi tart vissza?
Egy diktafonra felvennem ezt a mondatot es Anyamnak meg noveremnek is bekotnem a kocsijaba, hogy ez nonstop szoljon mikozben vezetnek uh, akkor lenne idegallapot ...