Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tehettek volna hátra is egy nagyobb tárcsát így tök bénán néz ki
Köfike!
Nagyon szép, használd egészséggel!
Ez egy ismerős koncepció. Csak a malacról nem csak az idomokat hagyták el
Köszi.
Direkt nem kellett ezres.
Az egész gépnek még anno 2007-ben az volt az alapkoncepciója hogy vegyük le az idomot az aktuális sportmotorjukról.
+ a tükröket
Es ki mondta, hogy farmert vasalok? a Zuram pl nem hajlando farmert hordani
egyedül a rendszámtartót szedném le
nekem tetszik. nem egy 1000RR,de szép. biztos jó is. gratulálok hozzá! és használd egészséggel,balesetmentesen!
Nekem eddig 900 Km volt a napi plafonom. De az utolsó 200-on már mindenem fájt. rám is esteledett ezért tempóztam is. Majd mikor haza értem ott esett le hogy a jobb vállam és nyakam úgy be van durranva a sok kilométer meg az uccsó 200 száguldás után hogy úgy fordulok mint a terminátor. (derékból.)
Gyönyörű. De valahogy ez az imádkozó sáska orr még mindig nem gyere be. Bár ez jobb mint a korábbi szériák de valahogy akkor is. Olyan mintha egy idomos gépről levennél minden burkolatot. De mondom tényleg gyönyörű amúgy a vas. Ez meg csak az én hülyeségem. tetszeni úgy is neked kell, nem nekem.
a terep jobb, még ha natúr murva is, ott nem monoton a menet
az aszfalt ami fullszar, ott a hol kanyarogni lehet az még elmegy de ezek a hosszabb távok nagyon szarok
fogarasról hazafelé azért már minden bajom volt volt vagy 600km
Beszélőkével ugye a kontakt is könnyebb egy csapatban. Bedugós fülesből meg 1000+1 fajtát próbáltam de szerintem a gond nem feltétlenül a mérettel van. Hanem azzal hogy én általában vagy nyélen hallgatom a zenét vagy bármit vagy egyáltalán nem. És mivel a füles ugye a fülembe be van dugva és úgy szól nyélen a rezonanciától fájdul meg a fülem.
Azt nem mondták neked hogy a farmert nem kell vasalni?
Neked semmi sem jó? Egyszer az a bajod hogy ott kell ülnöd a hülye meetingen, ha meg előzékenyen kihagynak, akkor meg azért rinyálsz. Komolyan mondom rosszabb vagy mint egy csaj
Szerintem nem megfelelo a fulesed merete a Te fuledhez, de felolem vehetsz beszeloket
Azert terepen szerintem jobban el lehet faradni es gorcsolni, mint kozuton. Nekem inkabb csak ilyen 300 km utan kezd el kenyelmetlenebb lenni es akkor sokszor felallok, hatracsuszok, stb. Pl ennel az erdelyi esetnel, az utolso nap volt. 600 km-t jottunk hazaig aznap, mar csak foutakon persze, es hat untam az agyam, el kellett utni az idot valamivel
Nekem még ez a cél hogy sisakbeszélőt szereljek a sisakba. Azon keresztül akár zenét is tudok hallgatni ha akarok. Próbáltam ilyen bedugós fülessel de nekem ettól megfájdul a fülem igen gyorsan.
Ne pont ez az ami télen olyannyira kibaszottul hiányzik. Tegnap este is a tornácon ücsörögtem a malacon mert már most elvonási tüneteim vannak. Amúgy ha költözöm szólok előre kell a segítséged. Mert a kocsit is meg a malacot is egyszerre nem tudom felhozni majd Budapestre szóval szükség lesz rád, mert a malacot valakinek fel kell hoznia.
Nálunk kb 1 órája már nem.
Még nem tudom hogy fogom hívni,a Kis szürke rémlett fel először.
A legszemetebb hogy ma hétágra süt a nap.
tornázni kell, én menet közben is szoktam
kurva gyors elzsibbadok, aztán ilyenkor gázt fixálom és indulhat a gyakorlat, igaz csak 1 kézzel szoktam mert annyira nem vagyok bátor hogy ne fogjam a kormányt