Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A háziorvosom osztálytársam volt gimiben...akkor mennék táppénzre,mikor akarok.Aztán 27év alatt szinte alig voltam pár hetet összesen.
hát én nem dolgozok betegen egy percet sem
most is csak azért nem voltam dokinál mert amúgyis szerda óta szabin vagyok mert nem tudok mit kezdeni a sok nappal
A csomagolást ezzel lövik fel,nem figyelnek,szarul megy be sok és a nejlon amikor leveszem csak lecsúszik róla.Es eldugott falcokban maradhat belőle bárhogy nézed át.
De a sima karton doboz is cefet vág,a legszemetebb mégis a mosogatotalak éle.
De volt hogy a szemét lengyel szarul ragasztotta le a dobozt és a teljes szekrény a lábamon landolt,és volt hogy a buzi targoncás is végigment rajta.
Ne kúrj fel több10szer hasznàlom naponta jó nem kárpitost de mielőtt hasznàlom rálesek...
Ja írtad már. Nekem ennyi volt eddig remèlem több nem lesz akkor formában vagyok.
én idén voltam vagy 5 hetet....és most eléggé visszafogtam magam
Baszhatom ha a tuzokapcsot szarul rakják bele.
Igaz! 27 ève melózok a második melóhelyem fogyasztom jövő májusban lesz 19 ève összesen 44 nap tp-el tènyleg egy link szar vagyok.
kis munkát kis ívben nagy munkát nagy ívben kell kerülni
és széllel szemben nem szabad hugyálni
kb ennyi amit tudni kell a gondtalan élethez
Akinek már az aoja is erdő és munkakerülő volt
Balfasz. Minden időben a biztonság előnyben. Oktatás 6S.
Ügyetlenül kerüli
a munka veszélyes, a szüleid nem tanítottak meg erre?
Ja,de ez egy kanapé volt.
Mibe tenyereltèl bele?
Balkezes vagy?
Az dinnye
Erre más kéne..... Balta.
Ugyan már több hintőpor kell rá
Jelenleg még mely a seb.
meg lehetne törni a lányt, csak el kellene szállítani ukrajnába ahová apuci keze nem ér el
Az emlèkek jók
Te a "vizsgamunka" lennél. Aki betör téged, az át "kiválló" eredménnyel vizsgázik. Aki időben elmenekül, az "elégségessel" a többi pedig lehet a rabszolgád a ház körül
Egy 20 éves nem kövér lánnyal áthancúrozni az éjszakát, ahogy az emlékeimből felsejlik !