Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akarsz róla beszèlni
BMW.
Akkor mi a jó
A HONDA az jó ugye
nagyon beteg
olvasni sem kell :P xD

http://youtu.be/FLNz-eIk-qo
egyszer voltam ilyen helyen, valami ekcéma lett a térdhajlatban a honvédségnél
azóta se volt bőrbaj amit a dokinak kellett mutogatni
a pöttyös farokra meg mindig jó volt a canesten krém
Kinek milyen kínja van. Úgy van, mint az, hogy kinek a pap tetszik , kinek a papné, kinek meg a lánya ! Ízlés dolga !
törzs? oda nem a farok gondokkal járnak?
Szép üzekedős jó estét kívánok nedves motorostársak belétek is ! ! Remélem remekül vagytok, és senki nem lett törzsvendég a nemi-gondozóban !
Ezt a vastag térdzoknist még nem hallottam...
itt az utcában van-volt vagy 6 kamionos van aki saját géppel van aki alkalmazottként. egyik asszonyát simán lehetett volna reszelni....csak akkor épp egy hűséges korszakomban voltam, na mindegy haver reszelte helyettem is, mindig előttünk állt meg kocsival utána elsunnyogott partyzni
a szomszédéknál úgy volt hogy nyávogott az asszony hogy keveset van otthon, ugye a kamionos nem sokat keres ha otthon heverészik......
na a csávó otthagyta a kamiont és elment helybe traktorosnak havi 240 vagy 260ért(pontosan nem emlékszem)
utána meg azért nyávogott az asszony hogy kevés a pénz.....
erre mit tett? visszament kamionozni ahelyett hogy a vastag térdzokniba homokot tett volna és elverte volna az asszonyt
sajna sok időt nem tudok ráfordítani, ilyen térd szétrúgás és társaiért meg valamiért bünti jár
akkor ha összejön a dolog keresek valami hitványabbat
Ah, engem nem tudnal betorni, szoval nem lennek jo szemlelteto eszkoz. Viszont lehet, hogy beszopnad es beegnel a tanitvanyok elott
Amugy meg nem vagyok mazochista, de szadista annal inkabb, ha a szukseg ugy hozza
Mindig mondtam, hogy a kamionozas cigany elet. Nem lenne az a penz, hogy csinaljam, ha ugy lenne. Es nagyon keveseket ismerek, akinek nem ment ra a hazassaga. En se viselnem el, hogy ha pl kethetezne a Zuram. Meg igy is van hiany, mi lenne, ha itthon se lenne?!
De sokaknal meg a pasinak megy az agyara. Elkezd kurvazni, vagy unalmaban inni. Ilyet is nem egyet ismerek...
Szerintem ha 10%-nal rendben van minden, sokat mondtam.
Kamionozni az menjen, akinek nincs csaladja, vagy hogy gyorsabban kicsit megszedje magat, de azt is csak kulfoldon... Nalunk is "csak" kb fel milliot keresnek, de ahhoz viszont menni is kell, nem egy heti munkaber...
De ha ilyen okos a rendszernhogy riasztat tud küldeni, akkor miert nem tudja meg is venni bünti helyett? Ebből látszik, hogy tisztességtelen, lehúzás az egész.
Kollégák közül keveset ismerek akiknek még idősb. korukra megvan a családjuk. Már aki hosszabb időt tölt az autóban, előbb-utóbb mindegyiknek félrelép az otthon hagyott asszony, oszt van aki ezt elviseli mert maga us kurvázik van aki elhajtja persze az asszony mindent visz hisz ahhoz azé' van esze vagy belebetegszik, van pár kolléga aki ugyan évek óta nem jár nemzetközizni, de az autóban lakik hétvégén is mert nincs hova mennie pedig egész életében jól keresett.
azért elszomorító hogy ezt minenki elvicceli és az ismeretégi körben kb 10 emberből 8at beszopat az asszony nem is kicsit
vagy valami szörnyű papucsot csinál belőle, vagy lelép kisebb nagyobb összeggel(pl egyik utcabeli 30+2x3 millával levette az embert + még amit időközben elsumákolt a 10 év alatt)
és a sok lelki terrorról nem is beszélek......
havernak is mondtam esüvő után basszon le 2 kurva nagy pofont az új asszonynak......de nem tette, inkább beleugrott a papucsba és mint a pincsikutya úgy követi a muffot
Ha a leszármazott fiú lesz beírathatod Inihez, vajon csak a nejt vagy az anyját is kell nevelni?
Na vazz, csak rá kellett keresni : http://www.kisaetr.hu/hir/ejsz... ......tehát ez egy igen régi rendelet és nem aetr hanem munkajog és csak most kezdtek foglalkozni vele viszont elég nagy gáz mert ahogy értelmezem nem arról van szó, hogy 0 és 4 között kezd valaki hanem ha a napi munkaideje egyáltalán érinti ezt az időszakot akkor összesen csak 10 óra lehet a napi munkaideje kivéve ha kollektív szerződésben másképp szabályozzák.
ha rásüt a nap a kis idegenre utána jöhetsz szemléltető eszköznek is
állítólag kemény vagy mint a gőzölt beton, szóval nem sok kár keletkezne benned
Nekem soha, se régen se most, ez miatt is van kevesebb melóm mint a többieknek, de nem vagyok hajlandó ezzel szórakozni.