Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magnes se lehetett nalad az analog idejeben, megis ott volt a helyen
Azert NEZOKENT elmennek erre a tanfolyamra, hogy mekkora rohadek dolgokat tanitanal Te a gyanutlan hulye ferfiaknak
Vedd fel a szabályzatba, hogy a haladó tanfolyamra pálinkát is kell vinni
Nála sem lehet, nem hogy még használja is
indítanom kellene egy tanfolyamot: "hogyan neveljük az asszonyt"
a tanfolyamra mindenki hozzon magával egy 50-60 centis cseréplécet meg 4 sört
a haladó szint az hogy tudjuk az előzőleg elsajátított tudást úgy alkalmazni hogy nem legyen látható nyoma
na én ez miatt utálom egyrészt a panelt
Szerencsere tobbnyire a speditor is odafigyel nalunk a vezetesekre es a soforokkel se szokott problema lenni ilyen teren.
Na nalunk egyszer volt halaleset, meg eleg kicsi voltam, olyan 10 ev koruli. Osztrak-magyar hataron szivrohamot kapott a soforunk. Beperelt minket az asszony, hogy mi tulhajszoltuk. A hiba csak abban volt, hogy a kisebbik fiuk elszolta magat targyalason, hogy anya nem engedte aput otthon maradni, pedig apa sokat volt rosszul, de anya akkor se engedte, hogy dokihoz menjen. Bagi ciganyok voltak, de az apuka tenyleg rendes volt. Annyira, hogy az asszony kocsogsege rament az egeszsegere...
Persze ezutan gyorsan elalltak a feljelentestol, mert pikk pakk lettek tanuk, akik elmondtak, hogy az asszony hogyan terhelte tul a ferjet es nem mi voltunk a ludasok...
Azert eleg szomoru ez...
Kösz, ez Neked és nekem is fejenként 800000-be fájna plusz a cégünknek is. Amúgy az ilyen büntik miatt is hiányoznak a sofőrök, volt pár éve emberem akit elkaptak valami aprósággal ami nálunk 3 havi fizetését érte, ugyanez a németeknél vagy bárhol 50-100€ lett volna, akkor lépett ki és mondta, hogy soha nem lesz sofőr és ez nem ritka, egyik idős kollégát 1 hónapon belül alaki hibáért (nem csalás, semmi túlvezetés, munka stb.) 2X elkapták és alkalmanként 3 kilóra büntették, sírdogált is kicsit, a második után két nappal árokba borult ahogy kihajtott a terminálról, infarktust kapott és elhunyt, gyakorlatilag a két bünti tönkretette a családját is.
Odaadjam hetfo reggelekre a kartyam? Egyszer volt hasznalva kb 5 km-re, akkor se altalam szinte meg szuz a draga
Köszi, ezekkel tisztában vagyok csak hát idén még nem voltam oktatáson és ez a dolog új volt januárban amikor először beszéltek erről a kollégák.
A HU-GO annyira fos szar, hogy valamikor olyanra is kuldtek buntit, ahol nem voltunk de meg az auto is fel eve all. 3x kuldott a Vas Megyei Rendorkapitanysag igy 150e ft-os csekket. Valami gebasz volt a rendszerben es rengetegen kaptak ilyet, nem kellett kifizetni, csak baszakodni a fellebbezessel.
De mai napig nem ertem, hogy kuldhettek egy olyan rendszamra, ami legalabb 1 eve ki volt vonva forgalombol is?! szerintem az az auto akkor meg HU-GO dijazasrol se hallott meg, sose volt ra utvonal engedely kerve...
Nem annyira vagyok otthon a vezetesi szabalyokban. Errol a 0-4-rol nem is hallottam, bar mar egy eve nem foglalkozok GKI-val csak szimulator szinten ... Sorry.
De hirtelen a birsagolasokrol ezt talaltam. Ha jol latom, maga a jogszabalybol masoltak ki.
http://www.kisaetr.hu/hir/veze...
Viszont ha az 51-től haladva nem mész le az Ócsai útnál akkor az azutáni szakasz az M5-ig fizetős a régi nulláson amit most átkereszteltek asszem M51-re.
Az nem, arra mehetsz.
Nem sőt ott azonnal küldik a riasztást, de ugye az már késő.
Butaság, de attól még így van, előtte kell megvenni, utólag azonnal bünti van, a tgk-nál most változtattak mert brüsszelben nyert ellenük két vállalkozás, de nem bünti mentesség lett hanem csak annyi, hogy ha bizonyos időn belül pótolja valaki az útdíjat akkor csökkentett bünti jár, de csak a tgk-nál ha jól olvastam, szgk-nál nincs még csökkentett sem.
Hali, egy kis szakma, mennyire vagy képben a tachoval kapcsolatban? Csak azért kérdem mert kíváncsi vagyok, hogy mennyire veszik komolyan ezt a 0-4 óráig való kezdést? No meg mennyi a bünti ha túlfutok a 10 órán? Január óta mondogatják a kollégák, hogy nézik, de nekem eddig még nem, igaz ritkán is kezdek olyan korán, de pl. hétfőn pont igen és nem biztos, hogy beleférek a 10 órába.
Tesom a rohadt sipolos fos techno zenejet uvoltette a szobajaban, en rakontraztam egy kis Tankcsapdaval es amikor anyam mar nem birt velunk, lenyomta a kis fos hifijeinket a nappaliban levo brutal erositovel amin Lagzi Lajcsi vagy valami hasonlo 'nyalanksag' ment egesz hetvegen.
Hazon belul is vannak problemak
Vagy vasárnap dèlben.
Tènyleg dobjam ki a 4-ik ről
De csak hétvégén kora reggel
Zenekarban az igazi,a bontokalapacs adja a basszust mellé.
Pneumatikus fúró kalapács a házgyári betonban sokkal jobb, mert a vasbeton az egész házban csillapítás nélkül elvezeti a hangot
A gyorsdarabolo a gyilkos,este 11 kor.