Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig reménykedem hogy majd erre az egyértelmű dologra úgy reagálsz majd mint mások. Aztán meg nem csak azért sem. De sebaj ez így jó.
Mer mindig csak az extra. Az én esőgatyámat egy kéztörlő méretére összehajtogatom. Szerintem a teljes készletet simán begyömöszölöm a kordura kabátom derincpúpjába. Még hátizsák sem kell. De hát ha te mindig a kemény nagy és vastagra játszasz így jársz. Pedig néha a kellően szükséges méretű de megfelelő technika is igencsak célravezető tud lenni.
be is kenem reuma krémmel bammeg , legalább azt elhoztam
őszintén? mit vársz tőlem?
Debaj majd legalább az is felfagy valahova.
jó, de ez vastag , nagy és kemény ezért elég nehéz is, nagy helyet foglal, de fel fogom venni, mert sokat véd is!!! ...és kell, ha esik, ha fúj, ha szopás, ha nyalás, ha hó, ha nap, ha lófasz
Miért nincs Hó. Ezt még az Alpok tetején egy zöld mező közepén egy hómobilon ülve még csak megérteném valahogy de esőbélés hiányában motorral munkahelyről hazafelé menet ezért reklamálni enyhe képzavar.
Rendszeresítsd a táskádba. Akkor nem lesz ilyen bajod. Ha én otthon hagytam nyáron az esőbélésem tuti hogy nem kellett. Ha nálam volt soha nem volt rá szükségem. Ezért aztán mindig hordtam.. Most is benne van a kabátom gerincpúpjában az esőbélés.
folyik a könnyem is basszus, most már eső, jég, cicakönny is
ne rinyáljá' má', hogy én rinyálok
tudom, igyekszem de most azért megérdemelnék egyet akkor is, fel kell venni folyamatosan most már, ennyi; nincs mese!!!
Tudod hogy én soha nem bántanálak. Párszor sikerült ugyan de soha nem az volt a cél. Csak vigyázzál magadra.
inkább ázok, mint megfagyok... áhh hogy faszomért nem vettem fel ma esőruhát, pofán vágsz? vagy én tegyem meg helyetted?
És akkor én rinyálok mindig. Ha eső esik az a baj ha Jég az a baj ha mindkettő akkor meg miért nem hó. És még én vagyok aki rinyál. Pff
már eső és jég is, itt, de hó mé' nem?
Ó sebaj nem eső esik hanem jég. Abban nem megázol csak simán megfagysz
Akkot csak óvatosan hazafelé. Itt még semmi. Minket még fűt a Balaton legalább 3-4 hétig még itt nem fog se jég se hó esni. Kn
nem hoztam az esőruhám, cickafarkamat ...
Az tök jó!
kellemetlen ...
bazki esik a jég
Az egy kifejezetten kellemetlen részlet. Mert van amikor jól jön de az idő túlnyomó többségében csak a gond van vele.
Á inkább a GPS.
Nem jó az ha hosszabb a fegyver mint a tokja
Viszont azzal ha meg tudja tartani bármikor meg tudja mutatni merre van Budapest.