Majd bádogból hajtogatunk neki valami rendes elejét és kályhaezüsttel is lefújjuk, csak hogy rendesen nézzen ki...bár egy Hondához képest akkor is ronda lesz, de ennél bármi szebb
agyba dugós sport füles kell, az nagyon jó(k), na hát én mennyit szarakodok nyáron is, nem még télen az elindulással, aláöltöző kesztyű, kesztyű, fények, telefon, zene, gps, kézzsák, póló vége kesztyűre, mire elindulok... agyfaszt kapok
Shark rendszerét próbáltam. Az az egyik legjobb. Háát jó, jó, de az agybadugósnak csak jobbak a basszusai, és jobb a külső zaj szűrése is.
Amúgy jó fülessel nincs gond.
Engem csak a vezetékek idegesítenek, meg hogy elteszem a telót és nem tudok vezérelni semmit.
Dróton van ilyen morsekóddal irányítható PAUSE/PLAY előre vissza lépés, de kesztyűben sose találom meg.
Kart tényleg felesleges húzogatni ezt elismerem. Van annál jobb is amit húzogatni lehet. De üresből 1-esbe vagy 2-esben nehéz rúgni kuplung nélkül. Ha már meg van a kettes utána nincs baj. Csak ne kelljen teljesen megállni.
Ha valami olyan témám van amit megkívánok osztani a nagyközönséggel akkor majd megírom cikk formájában :-D Azt legalább a nyelvtan nácik könnyebben szedik izekre.
Pislogj nyugodtan. Csupán annyi a kehet hogy a kuplung tárcsa meg a kuplung kar között folytonossági hiány van. Tegnap levettem egy burkolat elemet a malacról így le kellett vegyem a kuplungbovden kuplung felőli végét így húzkodhatod a kart de nem történik semmi.
Amúgy jó fülessel nincs gond.
Engem csak a vezetékek idegesítenek, meg hogy elteszem a telót és nem tudok vezérelni semmit.
Dróton van ilyen morsekóddal irányítható PAUSE/PLAY előre vissza lépés, de kesztyűben sose találom meg.
Persze van 1-2 jó, de azok sem mindig.
Jobban tolom mint a MotoVloggerek, és nem pofázok annyi hülyeséget