Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ettől finnyásabb vagyok, volt pár ami ellen tiltakoztam is, meg olyan is aki "valószínűleg meg lehetett volna"
Te tudod báttya, én mindenkit levarrtam az elmúlt 12 évben, akit csak lehetett.

Egy nőt sosem szabad azzal megbántani, hogy nem dugod meg ha kéri a rudat.
engem zavarna.....meg az is hogy majd 40 éves.....
40 éves muff már nem finom, esetleg egy 70évesnek
https://hangszerbarlang.hu/dob... artistasráctól ilyet kértem karira.
14-től 50-ig minden korosztályban meg lehet találni a finomságot és az élményt. A fiatalok lelkesek, a 30-asok ügyesek, a középkorúak meg mindent tudnak, amit csak kell. Pont a nyáron egy kiküldetésen melóztam pár hetet, na ott egy olyan 45 körüli hölggyel találkoztam, hogy a teste 18-20-nak nézett ki.
Ez igaz sajnos.Irok konkrétumot.Ktm ultra fun 2012.Idén 7000km felé járok három év használat után (két évesen vettem újszerű állapotban) teljesen amatőr szinten erdőzök,közutazok vele és azt kell irjam hogy jó bringa.A listaár 245000FT volt (vicces) 120000 úgy érzem korrekt vétel volt,megérte.Semmi nem volt cserélve a bringán még a gumik is az eredetik (kopottasak de még jók) tehát ami korszerűb még nem feltétlen jelenti hogy szar )mondjuk többnyire igen de mindenképp vannak kivételek.
Teleszart műanyagmotor...
vót má rézkilincs a szádba?
Jó kis fecske, én is megnézném amúgy is a reggeli pinnának rézkilincs íze van!
Te megkergültél?
Zavar bárkit is, hogy romos az arca reggel? Enyém is, nappal mégis csodaszép vagyok.

Az meg, hogy öregecske, az nagyon erős túlzás, valahol 35-40 közt lehet, pont tökéletes korosztály, még nagyon finom lehet mindenhol, de már tud is mindent, amit csak kell.
mitől kefíres?
a kety a kettyintésből van?
elég öregecske az a lány.....
azért megnézném reggel ébredés után mennyire romos a feje
Jól van igaz kefires dobozon ül, de ettől még jól mutatnak együtt.
*hegyezi*...ha Kawakety galériájára gondoltok
Szezonnya van!
Pityu, Zoli, az összes magányos farkas ott helyezi a cerkát alatta, bókolnak, de szigorúan csak finoman, nehogy cikizési támpontot adjanak.
Megy is a szarvasbőgés.
Rég láttam ennyi pozitívat, mondjuk dekoratívak mind2en a kawás hölgy és motorja.
Csodás szélcsend van a déli parton, ilyenkor is imádom a Balatont.
Belétek is !
Jááááúúúúú reggelt népek!
a shimano csinál kónuszos kerékagyat, még pár éve mind az volt(mostanában nem nézegettem őket) ők akkor még azt vallották hogy a kónusz jobb mint az "ipari" csapágy
amúgy nem tudom miért ipari, a kereskedelmben nem lehet olyan méretet kapni, egyszer egy középagy csapágyat kerestünk de nincs olyan méret egyik gyártónál sem
amúgy meg lehet érteni ezt az egyszerűsítést, nyugaton drága a munka, szóval egy középagy csere kb fél óra, ha a kónuszos cuccot mosogatja az ember zsírozgatja beállítja legalább 3x ennyi idő+ még a karbantartások is időigényesek
mondjuk volt olyan hogy több mint egy órát ütögettem mire kijöttek a csészék....
Pálinkásat !
Ne ríjjá má!!! Régen minden jobb volt ami jobb volt ! Ami meg nem az nem ! Bezzeg most !
Jó reggelt kívánok ! Badacsonyban egyáltalán nincs strandidő jelenleg b+ qrva élet ! De jön a tavasz ! Csak ezt a qrva telet kell átvészelni.