Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem lesz ám sokáig jó állapotú, ha a Hondára locsolod a száz ezreket, de szerencsétlen Nexia-tól sajnálod a 8000 forintos olajcserét...rövidesen elkezd kikopni a dugó belőle, aztán megyeget fel a fogyasztás szép lassan.
Értem én, hogy alig mész vele, de akkor is az a régi beleretkesedett szar olaj van szerencsétlenben, rácseszel meglátod.
Majd térjünk rá a 18-as év végén mikor legutóbb a csaliar.
Jó de pl ha én most hirtelen BP élnék. És szmogriadó lenne. akkor van egy Hondám. ami ugye már tavaly sem mehetett. Van egy jó állapotú de akkor is 20 éves Benzines autóm meg van egy picit fiatalabb de továbbra is több mint 15 éves dizelem. ebből egyik sem mehetne. Tömegközlekedéstől azóta irtózom amióta jogsim van.Maradt a lábbusz meg a bringa.
Oldtimer versenyen volt egy öreg aki 92 évesen még indult, saját maga tuningolt Yamahájával, nem is ment rosszul...mindig első volt mivel a kategóiában egyedül volt
'86-ban volt a Csernobili atomerőmű baleset, én akkor napi két dobozzal szívtam. A cégnél méregettük a sugárzásmérővel az esőt a füvet meg magunkat. És nekem látszott a tüdőm vele. No én akkor elmentem az üzemorvoshoz, és a kapott tablettával sikerült leszoknom . 100 tabletta volt a csomagban és 99-et megettem, a 100-adikat pedig eltettem emlékbe!
Ha azt a kátrányt a bőrömre kenném amit letüdőztem , hogyan kivörösödött volna! Az élet úgy is rövid. Nagyon is! Az ember fiatal 40 éves aztán pillanatok alatt 67-68 lesz!!
De majd Ti is rájöttök, már akinek van hozzá elég sütnivalója .
Szmogriadóban tekerjen a halál. Nem akarok megfulladni.
Szoktam bringával is, de 5km annak is rövid, elmegyek Ecser-Rákoskeresztúr irányába, így megvan az optimális 25km a reggeli tekeréshez
Hogy értelmes téma is legyen...

Az év motorja garantált 18-ra :D
https://hegylakok.hu/2017/11/k...
Újévkor lesz 2ő éve (02:24-kor), hogy letettem a bagót, már harmadszor így már nem szeretnék többé ilyen hobbit.
Szánalmas az a dohányos aki csak hajtogassa, hogy le akar szokni de közbe látszik rajta, hogy esze ágában sincs, mert nem tudja elhatárzni magát. Én dohányzom és még nem is tervezem letenni, akkor miért vagyok szánalmasan gyenge?
Sajnos igazad van
Szánalmasan gyengék a dohányosok
Ó nehogy azt hidd hogy nem tudom. már egy halomszor kiszámoltam mit vett el tőlem, de a függőség már csak ilyen. Tudod hogy nem jó tudod hogy káros de függő vagy és általában míg ki nem mozdulsz a konfortzónádból. addig marad a függés. Most hogy terhesség iatt mozdulsz ki új munka miatt vagy egészségügyi gondok miatt mindegy. csak ki kell hogy kerülj ebből a konfortzónából. Akkor megy a váltás leszokás. De ez sok mindenre igaz. Én is míg nem következik ez a váltás addig ezen a szinten fogok stagnálni.
Geri én soha nem dohányoztam, millió dolog vitte nálam a pénzt. Tizenévesen a Gilera-t tankolgattam serényen, rock fesztiválok, aztán 20-on évesen az egyetemi költségek, egyéb motorjaim, motoros túrák, rock fesztiválok, motoros találkozók, rengeteget csajoztam, az sem ingyen volt, egyetemi bulik, utazások, stb. Mindezt folyamatos diákmunkázásból finanszíroztam.

Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy fér bele az embereknek a dohányzás, elviszi a pénzt is, meg az egészséget is. Minden kikúrt Forintnak találtam helyet, inkább eltankoltam, vagy jobb kajákat vettem, éltem, buliztam, egyfolytában nőztem 12 éven át.

Ha dohányoztam volna, akkor egy nagyon szar és középszerű tinédzser kor és egyetemi, fiatal felnőtt élet jutott volna csak nekem.

Így meg az a csoda, hogy csak ilyen keveset voltam a nemi beteg gondozóban, rendőrségen és még működik a májam...néha saját magam elképedek a 16-tól 28 éves koromig terjedő időszakomtól, de ehhez mind pénz-pénz és még egy kis pénz kellett.

Soha nem cserélném el ezeket az élményeket cigarettázásra, érted tesám, hogy mit is szívsz el?
Igen úgy gondolom most én is amint megszabadulok ettől a gyomorideg keltő helytől azonnal felszabadul annyi energiám amit akaraterővé tudok formálni és ezáltal letenni a cigit teljesen.
Asszem ez az a stádium, ami után már egyben kell letenni, tovább csökkenteni nem tudod, mert folyton vissza fogod emelni az adagot. Innen már csak az akaraterő fog segíteni, de szerintem simán menne neked, ha folyamatosan arra gondolsz, hogy minden hónapban lesz ingyen 2 teli tank kakaód a röfibe.
Inkább tápszerezett, mint szoptasson egy csecsemőt, mindezt csak azért, hogy azt az átok baszta cigarettát szívhassa? Biztos gratuláltam volna neki...
Mondjuk a 2 doboz nekem már durca lenne. Én ugye tigrist szívok az meg nem feltétlenül az a napi 2 dobozos kategória.
Az ilyen amúgy szerintem parasztság. Ha mi összeülünk akkor általában dohányzás van mert szinte mindenki pöfékel de ha a társaság több mint negyedében nem dohányoznak akkor mindig arrébb vonulás van mikor cigizés következik. Sajnos sokszor én is megfeledkezem magamról olyankor meg is kapom érte a lebaszást. De pl egy kismama közelében akiről még tudom is hogy szenved a dohányzás hiányától nem gyújtok rá míg látja. A kisember ne legyen már születésekor nikotin éhes.
Na nalam ez nem volt jo indok, mert a Zuram vette az en cigimet is es fel se fogtam mennyit szivok el... Inkabb akkor akadtam ki mikor rajottem, hogy naponta 2 dobozt is kibontok...
Amugy baratnom dupla annyit szivott mint en. Ok is gyereket akarnak, jovoevtol probalkoznak, most igyekszik letenni a cigit. Max akkor szokott ragyuktani, ha tarsasagban iszogat. Momdjuk heti egyszer min soroznek, de legalabb napkozben nem szokott mar ragyujtani.
Nekem is akkor volt a legrosszabb mikor talalkoztam haverokkal. En ittam a kis vizemet, uditomet, ok meg a sor melle ragyujtottak. Meg birtam volna oket fojtani
En mar terhesseg elott lecsokkentettem. De agyfaszt kapok, hogy nem undorodtam meg tole... Es a Zuram meg dohanyzik. Elszokott rejtozni, hogy ne vegyem eszre, de hat eselytelen. Orak elteltevel is erzem rajta hiaba most kezet, fogat, hajat, barmit.
A szomszedom konkretan abbahagyta inkabb a szoptatast es tapszerre valtott, annyira hianyzott neki a cigi. Na azert ilyenre nem akarok vetemedni. A gyereknek az anyatej a legjobb es amig van, adni kell neki. Es nalunk ebbol nem szokott hiany lenne, szoval min 1 evvel szamolhatok
Meg lesz a melóváltás szerintem rögtön leteszem. Érzem a késztetést rá. Már csak költséghatékonysági megfontolásból is. Még így is heti 3 dobozzal 4 hét alatt az már 12 doboz meg kocsmázás cimborálás alkalmával mondjuk havi 2+ doboz az már 14. Kicsit több mint 1000 Ft/doboz áron az havi 15-16.000 Ft ami így zsebben maradna. Az két teletank a malacon. Ha most leteszem Pünkösdre zsebben marad a Türnitz tűre teljes költsége. Szóval van indok a letételre.
lófaszt
le kell tenni,azt annyi
Gratulálok!