Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Badacsonyban süt, na jól van inkább világít a Nap , de a felhők eltűntek, nem tudom meddig lesz ez így !
Ne öltögesd a nyelved mikor Szlovákoknál voltunk akkor is mi volt? Jól elvoltál a Zümiddel ha meg megálltunk én lenyitottam a két oldalsó táskát és kb meg is lehetett volna rajtuk ebédelni.
Persze ráér. No meg ha velem jössz valahova akkor majd én málházok. Nálam van hely bőven
nekem nyereg van ugye... hát nem tom, van most elég sok más dolog megint, amit venni kell, majd egyszer lesz ebből is vmi :)
ja, igen, ezt mesélted... .... sok szar cég van...
És meglepően sokminden belefér pl egy hengertáskába. Nekem sem jönne egy rosszul. Mert a hátsó TopCase-t nem szeretem. Nagyobb tempóval utas nélkül bezászlózik tőle a motor. Valószínűleg azért mert túl magasan van de hát nem tudok vele mit kezdeni
Igen, ez megfizethetetlen.
Előző munkahelyem egy nagy cég informatikája volt. Végén már fejenként 500 kliensgépért feleltünk, mert úgy leépítettek minket. Persze mindig mi voltunk a lusta disznók mert nem csináltuk meg az összes feladatot. Se elismerés, se pénz nem volt hozzá amit szoptunk.
Fogták kiszervezték, mert állítólag amit mi csinálunk a gimnáziumból szabadult gyerekek minimálbéren megcsinálják.
Ja, csakhogy nem csinálták meg, mert hülyék voltak a nagyvállalati környezethez, hiába barkácsolt otthon, így aztán engem is átvettek az eredeti szar béremért ami így is 4* annyi volt mint a srácok kaptak. A próba idő alatt ez meg is volt, majd a végén elkezdték pedzegetni hogy nem dolgozok elég jól, meg sok a fizetésem, én meg mosolyogva közöltem, hogy semmi gond, mert 3* annyiért már felvettek másik helyre, így legalább tudom hogy nem hagyok űrt magam után, hiszen úgy is szarul dolgozok.
Kár hogy nem fotóztam le azokat az arcokat, mert pontosan tudták hogy szarban vannak
Beszéltem pár régi felhasználóval, azóta is visszasírnak minket mert a gimnazisták sem maradnak ennyiért túl sokáig a másik kollégám pedig mint külsős vállalkozó visszament nekik dolgozni 200ezer forintos bér helyett 2milliós szerződéssel
https://www.sportmotor.hu/vide...

mint én tavaly megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen hülye ( csak én este mentem, amikor sötét is volt meg jó kis fagy )
3-4 napra 24 lierrel indulok plusz napi vackoknak a tanktáska.
Hengertáskából csak azt aminek a kapacitását tudod változtatni.
Szar dolog amikor a fix henger nem henger hanem löttyedt faszként kókadozik.
Akkor szívás a felpókozás is.
tökmindegy.... az volt a kívánság hogy mutassunk egyet

amúgy alu dobozokból van rengeteg féle és forma van 70l feletti is
most hogy ennek van-e értelme az más kérdés.....
egy motorra 2 oldalt ha van 30-50 l az bőven elég mindenre, akinek nem az menjen kocsival
ülészsák ??? Az mi a facom?
Fényezésre fóliát kell húzni és nem karcolódik.
Azt a szép motort dobozzal elrondítani szerintem bűn. Neked valami ülészsák kéne vagy henger táska. Hogyha hosszúra mész akkor abba be tudj pakolni de szerintem vasakkal meg trepnivel meg mindenféle szarral nem szabad elrontani az összképet. a nyeregtáska a fényezés miatt szerintem nem játszik. de ott vannak a kampóid. Kell egy rendes minőségi hengertáska. feldobod a hátsó ülésre lehálózod aztán irány a világ vége. Kicsire meg egy jó hátizsák. Én is látod leszedem a vasakat mert nem túraendúró ez hogy tele legyen felesleges vasakkal.
nekem is kéne már dobozok végre....
Igazad lehet. Nem tudom pontosan hogy tényleg ilyen dobozaim vannak e de formailag stimmel Ha igaz amit látok akkor tévedtem. Mert akkor nekem oldalt Givi E360-as dobozok vannak azok 40 literesek és egy E460-as van hátul ami meg 46 liter. De hogy tényleg ilyenek vannak evagy sem abban már nem vagyok biztos.
Na de ez nem motorra való hanem atv-re.
uh az mekkora játék volt régen, "mondj egy számot" :D
Most mondtam egy számot. a Tököm tudja pontosan mekkora. Abban biztos vagyok ogy az enyémek oldalt valahol 50 liter alatt vannak egy picivel míg a hátsó felette valamennyivel. Gyorsan megcsinálom amit meg kell és utána megkeresem.
Mutass már nekem 70literes topcaset
Hát de mit várjak tőlük amikor egy boltban ha a mama kosarát én teszem arrébb hogy el tudjak lépni a háta mögött mert amúgy a sorban keresztben állva olvasgatja a kovi ubi papírját. Majd ha félretolom a kosarát még neki áll feljebb. Akkor az úton mit várjon az ember? Nem is mérgelődök az ilyenen ma már. Mert úgy is felesleges csak mennek mind a homály mindegy hogy gyalog biriglivel vagy kocsival vannak. Mint a homály.