Pedig jó lenne letenni én is hétről hétre csökkentem a mennyiséget. Már heti 3 doboznál tartok. Lassan el tudom hagyni bár ezen a szinten stagnálok már vagy 3-4 hete.
Na akkor már nagyon a véghajrát nyomod Lehet akkor hogy mitula apó meg is hozza a legkisebb motorost? Lesz ám nagy pezsgő durrogtatás itt a falon ha megérkezett
Uuuh akkor mi nagy lelkitarsak tudnank lenni egy szarabb korszakomban elrangattak bulizni a Corvin tetore, ahop benyakaltam kb egy uveg tequilat
majd a wc-s neninek sirtam 2 oran keresztul. Szerencsere nem emlekszem ra, eleg roncs latvany lehettem.
amúgy nem kell feldühíteni olyankor. Csak a szesz hatására felszakadnak a gátlások abból nekem meg van bőven és olyankor felszínre tör akár több hónappal korábbi sérelem is. Dühből meg eltemettem idén nem keveset.
Ő szesz nélkül is tudok annyira röhögni hogy a végén már csak a mimika kacag a pofámon de levegő már nincs a tüdőben így a kacagásnak hangja nincs. Ezt ilyenkor úgy nevezem hogy már ultraszónikusan kacagok, azt meg ugye az emberi fül nem hallja. De ehz nekem szesz sem kell csak egy jó társaság.
hát Józsi már nem szégyenít,max a történeteiben...mikor az esőről volt szó,mindenki mesélgette mekkora esőben motorozott,meg hány kilométert,csak mosolygott...Münchentől Hegyeshalomig jött fölötte a felhő...
Rozoga a beceneve,a motoros társadalom így ismeri
Ekime azzal csak óvatosan. voltam én durván bebaszva. Mint a szövegelésemből látható egy ritka körülményes ember vagyok és kifejezetten béke szerető. De ha nagyon elgurul a gyógyszer a szesztől. Legalább 10 éve nem volt ilyen. Akkor sajnos hajlamos vagyok agresszív lenni. És bár nem vagyok egy testépítő de ezt a 130 Kg körüli tömeget mozgatom már egy jó ideje és egy időben nagyon sokat maszekoltam nehéz fizikai munkákban. Szóval igazából tartok tőle hogy mi van akkor amikor teljes kontrollt veszítek. Tartok tőle hogy azt később nagyon de nagyon megbánnám. ezért nem is iszom szinte soha. Utoljára mikor legjobb jóbarátom hunyt el akkor kezdtem el bőgés közben inni. és hát egyfelől ez tetemes mennyiségű alkoholt jelent (mire ez a fizikum igazán elázik az már pálinkából legalább fél liter feletti mennyiség) De miután ez megvolt egy héttel később a fatároló féltetős kisépületet újraépíthettem mert dühömben fejszével szerte szét aprtíottam (Olyan 3-4 köbméter aprított fa illetve két fűnyíró tárolására alkalmas méretű)
Igen, attol hogy nem szokott inni, lehet hogy nem lenne eleg 3 sör, mert nem 50 kg-s kiscsaj
De azert 3 Zombie koktel utan en is vigyorgok, az mar ogergnek is eleg lenne
Itt Romániában se olyan fényes a helyzet, mint amilyennek tűnik :-j. A kormány egy nagy kalap sz..r, van 3-4 nagyváros ami látványosan fejlődik, de leginkább ezek is az IT szakma miatt. A nettó minimálbér nagyjából 72ezer forintnak felel meg. A forgalom az borzasztó, behozták a sok szutyok/lejárt dízelt, főleg, hogy idén januártól eltörölték a beíratási adót, ami pl. egy euró3-as 1.9-es dízelnek több, mint 1000 euró volt. Na de jó húzás volt, mivel így mindenki beiratta a sok euró3-4 dízelt és januártól jön egy új adó, így lesz pénze az államnak :D. Ami autópályát eddig átadtak az utóbbi 1-2 éve, azokat már kellett javítani :-j. Akik jártak itt azok tudják, hogy itt a vezetés egy külön sportág, itt kevesen előzékenyek vagy következetesek. A hivatali dolgok megintcsak botrányosan müködnek, kb mint 20 éve. Irok egy példát, miután levezetted a kötelező órákat a soforsüliban, akkor kell programaltass, hogy mehess elméleti vizsgára, majd ha megvan akkor programálnak vezetésre. Egy kissebb városban, valaki ment múlt hónapban programálni és leghamarabb áprilisban mehet elméleti vizsgára :)). Tehát ha netán nem sikerül, akkor nagy a lehetősége, hogy kimenjen az 1 évből és kezdheti az egészet előlről. A másik, hogy addig kell fizessen plusz órákat vezetésre, hogy ne essen ki belőle :D. Innen is sokan kimentek nyugatra dolgozni, van aki csak szezonba jár, de sokan kiköltöztek már. Tehát akadnak gondok itt is. Az hogy jobb hely, az szerintem mindenkinek mást jelent.
Nekem egy Nemetorszagban elo ismerosom van, talan most lett 72 eves, meg a Nepligetben motorversenyzett. Meg nem mondod rola bazdmeg, hogy "oreg". Mai napig mindennap motorra pattan es kb barmeddig elmegy gond nelkul. Fiatalokat siman megszegyenit
Bar egyebkent nem hianyzik. A cigi viszont annal jobban szoval ha vege gazdatest es tejkozpont funkcionak, biztos visszaszokok szerintem........
Na akkor már nagyon a véghajrát nyomod Lehet akkor hogy mitula apó meg is hozza a legkisebb motorost? Lesz ám nagy pezsgő durrogtatás itt a falon ha megérkezett
Egyelore ok. Meg van elmetileg 4 hetem gyakorlatilag meg valoszinuleg kevesebb ......
majd a wc-s neninek sirtam 2 oran keresztul. Szerencsere nem emlekszem ra, eleg roncs latvany lehettem.
Rozoga a beceneve,a motoros társadalom így ismeri
De azert 3 Zombie koktel utan en is vigyorgok, az mar ogergnek is eleg lenne