Jah erre a hülye cimbi az én díszes kerámia betétes frankó kis vizipipámat bassza tele azzal az émelyítő szarral. Ami valami furcsa okból úgy bele tud égni a tetején a kerámia betétbe mint az állat.
egy öreg motoros cimbora,aki 56-os svájci,erőművek rezgéscsillapításával foglalkozott itthon.kiugrott,ott nem fogadták el a magyar diplomát.megcsinálta kint is,onnantól minden fasza.a világ összes részén dolgozott,annyi mindent látott,mint mi itt együtt.most,hogy nyugger,kicsit több a nyugdíja,mint 1 mihály.de a hideg miatt ilyenkor november körül kiszalad Puerto Ricoba,ott is van kéró,meg motor,meg barátok,meg búvárkodás...tél végén vissza Svájc,kicsi síelés,aztán Komáromban az év első motoros találkozóján már ott van.több agyvérzésen van túl,annyi gyógyszert eszik,hogy lefordulnánk tőle a székről,a találkozók végén mi szoktuk irányba állítani a Hayabushát,hogy a tanktáska+hátizsák+hátsó málha kombó miatt el ne essen,aztán tiplizik...szóval,ha költözgetnék,akkor így
Nem élek semmi hasonlóval. Van itthon ugyan pl vizipipám de a haver kölcsön kérte majd 2 hétig mostam mire a fűnek azt émelyítően büdös szagát kimostam belőle. Alkohollal sem élek, de szinte egyáltalán nem. Szóval ebből így nem lesz semmi
Én is most hogy tervezgetem a hogyan hova és mikor költözök dolgot erősen gondolkodom hogy pl télen meg szmog riadóban hogyan kéne bejárni majd. Én félek a téli a motorozástól. Lehet a vidék miatt de tartok tőle. De persze nem szidom a 4 évszakos motorosokat sőt respekt a kitartásért. Nekem nem jön be. De pl én is arra gondoltam hogy ha költöztem akkor felhozom nagyfater régi bringáját (Bicigli gyűjtő volt nagyon menő és minőségi bringák maradtak utána) És azzal fogok télen bekerekezni. Hatékony is. Némi állóképesség növekedést is érzek a dologban. Szmogriadóban is használható. Szerintem minden szempontból életképes gondolat.
ne sajnálgasd azt az 5km vazzeg
vecsés-gyál aztán mehetsz dolgozni, egyból több lesz mint 5km
több km nagyobb öröm
mondjuk ha nekem 5km távra lenne csak a meló tuti biciklivel járnék, az még a jégen se csúszik
nem egyszer jártam már úgy hogy biciklin minden fasza, amint leszáll róla az ember nyomja a spárgát a jeges úton
Tömegközlekedéssel? Aham. Azon a pórnép jár, nem a hozzád hasonló burzsujok
De komolyan. Előbb megyek gyalog munkába mint tömegközlekedéssel.
Rühellem, gusztustalan, lassú, drága.
Motoron sem kell michelin babázni, ha nem vagy csóró. Veszel egy rendes aláöltözőt, meg egy 3 réteges ruhát és előbb fagy meg a motor mint te.
Normális sisak sem párásodik.
Csúszás...hát azért elég ciki hogy a sokszor fikázott vezetési képességű "Pinkinek" nem okoz gondot, neked meg igen
Oké, hóban, jeges úton utcai gumival már inkább perverzió motorozni, mint élvezet, de amíg nincs jég addig teljesen jó.
Kikapcsolódás....melóba menni motorral pont az. Kellemes a hasznossal.
Míg a sok hülye egymásba préselődve a buszon azon elmélkednek, hogy vajon ki nem mosott fogat ma reggel, meg az autósok egymás anyjának kívánnak vérfertőző kapcsolatot a dugóban, elmélkedve azon, hogy vajon miért nincs normális zene a rádióban reggelente, én élvezem a motorozást, és haladok, beérek a munkahelyre, vigyorral az arcomon, és jól indult a napom, míg a sok dugóban bezombult kolléga a pokolba kívánja az életét.
Csak azt sajnálom, hogy 5km-re dolgozom, de nagyon élveztem a reggeli hideg ellenére, amíg a város másik végébe kellet menni motorral.
Jó de ott te éreznéd jól magad mert oda kitűnő a bütykös gumi a sok homokra. De én ezzel a nagy sima abronccsal csak szenvednék ott. Nem lehetne valahogy az évi 20-22 fokos középhőmérsékletet a nagy hőkülönbségek hiányát a friss hegyi levegőt az alpoki szerpentint meg a 10 forintos literáras benzint összehozni valahogy
Amúgy igen én is emlékszem még a Maksa híradóra
"Az országban holnap 23 fok várható ... abból kettő Budapesten, három Debrecenben, négy Pécsen a maradékon pedig az ország többi tájegysége osztozik."
ilyenkor amikor összehasonlítósdit játszik valaki azt csak úgy érdemes ha az egészet nézzük
bevétel-kiadás-juttatások-életkürülmények-stb
egy-egy részletést kár is nézni.
Vajon elég kicsi az ellenállás. Mivel az egy elég csúszós dolog így túl nagy ellenállást nem tud kifejteni. Főleg ha még netalántán szoba hőmérsékletű akkor különösen kevés az ellenállása.
Hááát azért az adóból elég sok mindent kapunk, ami külföldön nem ilyen egyértelmű. Gyereknek óvoda, iskola, családok támogatása, CSOK, orvosi ellátás, stb, stb. Oké, hogy ezek pl románoknál is megvannak, de a minőség fényévekre van. Szlovákoknál pl a kórházi ellátás első hetét fizeti a tb, utána kiraknak ha nem fizetsz. Aki teheti az hozzánk jár orvoshoz.
Az ilyeneket is olyan jó nézni mint a motoros kismuffot meg a beteg akcentusos buta nem nagy szilikoncsoccsel.
Az ipse vett egy 200 dolláros autót,raboritott egy kalap pénzt,és tengernyi munkaorat.
És sokat szív mint a torkosborz,mindig arra mászkálni.
Jó tudni hogy a föld minden sarkában ugyanolyanok az emberek mint a szombathelyi srácok a szopós autójukkal. http://youtu.be/E9guY7WEDwQ
vecsés-gyál aztán mehetsz dolgozni, egyból több lesz mint 5km
több km nagyobb öröm
mondjuk ha nekem 5km távra lenne csak a meló tuti biciklivel járnék, az még a jégen se csúszik
nem egyszer jártam már úgy hogy biciklin minden fasza, amint leszáll róla az ember nyomja a spárgát a jeges úton
De komolyan. Előbb megyek gyalog munkába mint tömegközlekedéssel.
Rühellem, gusztustalan, lassú, drága.
Motoron sem kell michelin babázni, ha nem vagy csóró. Veszel egy rendes aláöltözőt, meg egy 3 réteges ruhát és előbb fagy meg a motor mint te.
Normális sisak sem párásodik.
Csúszás...hát azért elég ciki hogy a sokszor fikázott vezetési képességű "Pinkinek" nem okoz gondot, neked meg igen
Oké, hóban, jeges úton utcai gumival már inkább perverzió motorozni, mint élvezet, de amíg nincs jég addig teljesen jó.
Kikapcsolódás....melóba menni motorral pont az. Kellemes a hasznossal.
Míg a sok hülye egymásba préselődve a buszon azon elmélkednek, hogy vajon ki nem mosott fogat ma reggel, meg az autósok egymás anyjának kívánnak vérfertőző kapcsolatot a dugóban, elmélkedve azon, hogy vajon miért nincs normális zene a rádióban reggelente, én élvezem a motorozást, és haladok, beérek a munkahelyre, vigyorral az arcomon, és jól indult a napom, míg a sok dugóban bezombult kolléga a pokolba kívánja az életét.
Csak azt sajnálom, hogy 5km-re dolgozom, de nagyon élveztem a reggeli hideg ellenére, amíg a város másik végébe kellet menni motorral.
afrikából jön a sok migránska, most van hely motorozni
"Az országban holnap 23 fok várható ... abból kettő Budapesten, három Debrecenben, négy Pécsen a maradékon pedig az ország többi tájegysége osztozik."
nálunk pl 5 fok, a környező 4-5 településen is kb ennyi lehet szóval egy 15km körben simán megvan az a 20 fok
bevétel-kiadás-juttatások-életkürülmények-stb
egy-egy részletést kár is nézni.
Csak mer olyan olcsó nyugaton.
Az ipse vett egy 200 dolláros autót,raboritott egy kalap pénzt,és tengernyi munkaorat.
És sokat szív mint a torkosborz,mindig arra mászkálni.
Jó tudni hogy a föld minden sarkában ugyanolyanok az emberek mint a szombathelyi srácok a szopós autójukkal.
http://youtu.be/E9guY7WEDwQ