Arra akartam célozni hogy fejlődnek, nem is rohamosan de fejlődnek és nagyon sokmindenben sokkal jobb irányba mint mi. Ott is ugyanúgy lopnak természetesen. HA megpróbálnák megállítani pl az erdő ellopását, ha nem adnák oda a fát olcsón az osztráknak hogy ledarálja, ha jobban figyelnének a természetre, tisztaságra.
Nagyon sok a ha, de évről évre azt mondom hogy el fog kerülni minket ha minden így marad.
kb 2-3 éve beszélgettünk favágókkal akkor számolgattuk hogy napi 2500 forinttért dolgoznak, akkor azért nálunk a napszám 500ft felé volt
a nyugdíjakat is elég jól megnyírták az elmúlt években, szóval azért még nem lesz jobb ott se egy ideig
Csak ne lennének olyan elbaszott beteg módon sokan az utakon.
Amúgy nem tudom kihasználható lenne egy pálya nekünk.
Nagyítóval kell nézni a komplett palyazos közönséget annyian vannak.
Románia lassan elkerül minket, minden tekintetben... a minimálbér is ha jól tudom hamarosan magasabb lesz mint nálunk. Az úthálózat nagyon szépen fejlődik... eljutunk oda hogy jobb hely lesz románia( Erdély) mint Magyarország.
Több mint 4-5 éve turizmuson erről írtam a szakdogám, azóta is sok motoros társamnak pofázom hogy itt a keleti régióban (Debrecen és vonzáskörzetében kéne h építsenek egy komoly versenypályát a motorsportnak) de hiába.... A románoknak volt eszük, de a mi politikusaink messze menőkig impotensek mindenben..... :D
a gyerekkel most polcot vadászunk, de itthon elég szegényes a választék https://cdn1.i-scmp.com/sites/...
valami ilyesmi kellene hogy a sok promo kacatot ki lehessen tenni, és ha nem a zöld háttér van valahogy nézzen ki
Nekem a vizsgabiztos ismerosom ezert vett egy tricityt(?). Buszken mutogatta mar nekem, hogy van lefagyva a robogo plexije meg a sisake is
Igy 15-30 percen belul benn van Pestszentlorincrol a Vajdahunyad utcaban, kocsical 1-1,5 ora, tomegkozlekedessel szinten 1 ora.
En megertem, hogy inkabb kicsit fagyoskodik...
Nem lenne az a penz, hogy nekem nap mint nap Bp-nek csak a szelere kene mennem.
Amugy en autopalyaztam januar 2. heteben a minusz fokban. Nem volt oszinte a mosolyom azon a 80 km at, de inkabb mentem 140-nel es faztam jobban, mint lassabban erjek haza bar az kb 5 percet jelentett... Es miert motoroztam akkor? Mert azon a hetvegen plusz fok volt, muszaj volt menni turazni par szaz km-t. Viszont hetfo reggel 6kor csak -4 volt es haza kellett jonnom a Zuramtol dolgozni . Nekem megerte
Amikor lehetett, en kihasznaltam a motoros idot, meg ha masnak nem is az.
Az kb olyan régi hogy már én se láttam olyat.
A legregebbiek a zalaegerszegi zalabutoros Verona sorok amiket eladogattam,Mondjuk akkor 4-essevel jöttek.
Meg volt valami kaposvári.
Nagyon sok a ha, de évről évre azt mondom hogy el fog kerülni minket ha minden így marad.