30 ért nem hinném hogy bármelyik hivatásos elmenne
ismerek egy csapatot aki elég bizarr dolgokat tud csináni azok 2 millát tettek le egy csajnak a 2 hetes túráért
de egy "hétköznapi" széplányt biztos lehetne találni aki benne lenne egy nívósabb hétvégébe pár orálért
Nekem van most 49 ezer Szép-en, ha lemegy a hajtás abból szűken kijön két önellátós 3+2-es hétvége valahol tesco-utazással, akcióban, vagy egy fullos all (mindent megeszek és megiszok) inclusive hétvége valahol, ahol a síelést is kipróbálom az asszonnyal.
Az a baj, hogy Te erre nyűgként gondolsz, pedig 2 perc alatt 3 elhasználási lehetőséget is ki lehet rá találni és röhögve élvezni.
Vagy eladod, megbeszéled valami ismerős párral, hogy mondjuk 40 ezerért beutalod őket egy hétvégére ahova kérik, cserébe adjanak 30-at...csókolom, lóvé kézben, azok meg reszelnek 3 napig. Mindenki boldog.
More...fogd azt a kártyát megy egy valami mindenre kapható nőstényt és húzás el egy hétvégére Hévízre.
Eskü felhívnék egy hivatásos csajt, hogy 3 nap szopó maratonért fizetem a wellness hétvégéjét, biztos lehetsz benne, hogy lenne csaj aki elvállalja, aztán még tavasszal is vigyorogva gondolnál vissza arra a hétvégére.
Erről van szó: az elmúlt 32 évben (mióta dolgozom) még nem volt olyan munkahelyem ahol bármilyen cafeteriát adtak volna. Az előző helyemen volt kedvezményesen előfizethető (felét kellett fizetni) munkahelyi ebéd, és kész.
sok ember úgy vonzza abajt mit a kisgyerek haja a rágót
nekem volt egy munkatársam a vasútnál annál is valami mindig volt, a barátok köztben nem volt annyi faszság ami azt elérte
Na hát itt meg van egyszer az OTP SZÉP kártya. amin van meleg étkezés szállás és szabadidő alszámla. Külön töltődik nem lehet átrakni egyikből a másikba étterem csak a melegről tud levenni de h van felette panzió akkor szállásról is. Aztán jön az Erzsébet plusz kártya azon vagy 8 különböző zseb van ugyan ilyen techikával és amúgy 3-an dolgozunk a cégnél tehtá mindenkinek van mindkettőből de nem lehet összelapátolni és egy tételt két kártyával nem lehet füzetni azaz ez már 6 kártya melyen van összesen 24+9 alszámla és akkor még ott van az egészségpénztári kártyából is 2. (Nekem olyan nincs szerencsére) Ugye érzed hogy a fasz ki van az egésszel. De ugye állami a cég és ez meg állami ötlet volt szóval nem kérdezték hanem adták azt cső.
régen a vasútnál is volt valami utalványos faszság
volt rajta vagy 100 pénz ami kb semmire sem volt jó, akkoriban gyerekcipőben járt még a dolog(kb 10éve )
kinéztünk egy hosszú hétvégét harkányban pont elég is lett volna rá a zseton
le lett foglalva, asszem csütörtök-vasárnap mindenki boldog hurrá nyaralunk meg elmegy az a szaros fecnihalmaz
aztán hív a szálló hogy légy került a levesbe, a hétvégét elnézték(netes foglalás is gyerekbetegségekkel küzdött még) aztán felajánlanak egy hétő-péntek intervallumot helyette +25% kedvezmény a kellemetlenségért
aztán megint baszakodhattam a buzi üdülési csekkel vagy mi a szar volt mert maradt vagy 30 ezer
végül valami névnapi kaja lett hozatva vele olyan étteremből ahol van szálló is 2x drágábban mintha itt a környéken megvettük volna
azóta utálom ezeket a szarokat, szerencsére az új melóhely olyan sóher hogy ilyen extra nem lesz sosem
Tudom tudom, de attól még szar. Ez kb olyan mintha adnál egy gyereknek 1000 Forintot a cukorkaboltba ahol mindenféle finomság van de azt mondod neki a boltban állva "de csak a hotdogosnál költheted el" Viszont a gyerek amellett hogy cukorra vágyik még emellé vega is. Tetszik érteni.
Jah várj olyan kártyám is van az OTP SZÉP kártya, azzal sem tudok mit kezdeni. Tudom basszam meg a nyomorom hogy ezeken a kafetéria kártyákon összegyűlt lóvéval nem tudok mit kezdeni. De faszságra elkölteni meg nem akarom.
ismerek egy csapatot aki elég bizarr dolgokat tud csináni azok 2 millát tettek le egy csajnak a 2 hetes túráért
de egy "hétköznapi" széplányt biztos lehetne találni aki benne lenne egy nívósabb hétvégébe pár orálért
Az a baj, hogy Te erre nyűgként gondolsz, pedig 2 perc alatt 3 elhasználási lehetőséget is ki lehet rá találni és röhögve élvezni.
Eskü felhívnék egy hivatásos csajt, hogy 3 nap szopó maratonért fizetem a wellness hétvégéjét, biztos lehetsz benne, hogy lenne csaj aki elvállalja, aztán még tavasszal is vigyorogva gondolnál vissza arra a hétvégére.
Hát én adjak kurvázási, pénz elbaszási ötletet?
pl nekem a lézeres szem is ebből van ha nincs szerintem sose let volna meg
nekem volt egy munkatársam a vasútnál annál is valami mindig volt, a barátok köztben nem volt annyi faszság ami azt elérte
amúgy ami ingyen van azt el kell herdálni, tökminegy mire csak szét kell szórni
volt rajta vagy 100 pénz ami kb semmire sem volt jó, akkoriban gyerekcipőben járt még a dolog(kb 10éve )
kinéztünk egy hosszú hétvégét harkányban pont elég is lett volna rá a zseton
le lett foglalva, asszem csütörtök-vasárnap mindenki boldog hurrá nyaralunk meg elmegy az a szaros fecnihalmaz
aztán hív a szálló hogy légy került a levesbe, a hétvégét elnézték(netes foglalás is gyerekbetegségekkel küzdött még) aztán felajánlanak egy hétő-péntek intervallumot helyette +25% kedvezmény a kellemetlenségért
aztán megint baszakodhattam a buzi üdülési csekkel vagy mi a szar volt mert maradt vagy 30 ezer
végül valami névnapi kaja lett hozatva vele olyan étteremből ahol van szálló is 2x drágábban mintha itt a környéken megvettük volna
azóta utálom ezeket a szarokat, szerencsére az új melóhely olyan sóher hogy ilyen extra nem lesz sosem