Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is nagyon puruttya, mindig kiröhögöm az ilyeneket.
románoknál nem figyelted meg hogy kb minden suttyó így tankol?
a motoromba több benzineket öntögettem mindig mint ezek a kocsiba
Hobbi autoban egy ilyen f100-250 re tudok jelenleg terjedni,lehetőleg az igazi usakos-rozsdas est kivitelben venyoccal.
http://youtu.be/3UjE02YFRzg
a devizaválság előtt vettük a kocsit 2005-ben akkor már lebeszéltek a deviza(alapú) hitelről
szóval aki értett hozzá az már akkor tudta hogy ez egy átbaszás
amúgy az első kocsink svájci frankos volt de az még a rendes devizás mindenhónapban jött a csekk, x chf y árfolyam és ennyi forint a végösszeg
ami utána jött az már csak egy átbaszás volt, amikor kitalálták már akkor tudták hogy evvel csak az a cél hogy beszopassanak mindenkit
Nem tudom, de a nagy darab cigány mikor beáll a benzinkútra a 15-20 éves 540-es BMW-jével és 3 ezerért tankol.....
Nézd csak meg AKKOR milyen és mennyi autó állt az én tűzmadaram mellett !
Ez csak akkor van így, ha mindenki tudja rólad, hogy egy panel lakó vagy, akinek a 450 ezer km-t futott lerúgott, retek BMW 520 az év 350 napján a panel előtti parkolóban rohad el.
Amúgy lehet valóban szép és ízléses nagy dögöket venni mostanában igen jó áron.
Phaeton, 166, A6-8, 525, Thesis, van pár szép dög.
Nem így éreztem mikor 93-ban megvettem egy 8 éves Firebird-et !
A luxusautó csak új korában luxusautó, 15 évesen már fölöttébb ciki: mint ha kiírnám magamra, hogy menőnek akarok látszani, csak éppen pénzem nincs hozzá.
ez igaz is ha csak hobbira kell a kocsi
pl haver régebben bett egy fullos accordot kb astra árban, igaz hogy nagy ccm benzines motor ami rengeteget ment , nagy kansztni, és sokat eszik de akkor is egy fapados astra árban volt egy bőrös kényelmes kocsi
és ha ment a család nyaralni-partyzni kb tökmindegy volt hogy 100 ezer vagy 105 ezer ment el egy hétvégén
de melóba járni nem mindegy hogy 5 litert eszik a akocsi vagy 12 litert
Egyet értek, ezért van a legnagyobb személyautóm ami létezik !
Azt elég minden második héten.....
Mi van?
Zuhanyzással együtt?
Konkrétan elmentek madarasban két tekert és 6 zsomleert,de egy kicsit leelolegezve jöttek vissza,úgy hogy autotune-al a 0 hibakodot is lelkenoriztek.
Az első fektarcsak meg kb 2-3 e rét bírták és egy gyökér nyest bezabalt kettenyernyit a tűzfal szogetelesbol.
Nem lehetett otthagyni.
...feltéve, ha nem változnak közben drasztikusan a hitel feltételei, kamatozása (devizahitel).
Ma voltam nyenyőcével mutternál vittem neki egy kis körte páleszt legalább meglátogattam.
a kismuffra rááldoznék az életemből pár percet
mondjuk heti 2x 2-3 percet
mérlegelni kell
pl amikor le lettem építve a mávtól akkor el lett téve 600 pénz az új kocsira, a többit eltapsoltuk
ez 2012ben volt
azóta ott rohad a bankban, picsa kamatozással(most valami 2% felé van)
és azért meg lehet nézni mit lehetett kapni 600ért 2012ben meg most....most azért sokkal keveseb mindent lehet érte kapni
szóval ha gyűjtögetsz kocsira mondjuk 6évig, vagy megveszed egy értelemsebb hitelre nem lesz olyan egetverően nagy különbség a "bukó pénz"
Láttam, tevepata!
Mindig van jobb, de amikor egy Thalia váltója szépen, precízen kapcsolható egy 407-eshez képest, az azért ciki, főleg, hogy az enyémben még az R19 féle őskövület blokk van.
Nem azért, de a Thalia váltója is nehézkes és pontatlan a Yariséhoz képest. Ebben az a legmeglepőbb, hogy a Yarisé a bowdenes. (Nagyon rövid úton jár, nagyon precízen, ráadásul kattan minden fokozat bevételekor, szinte berántja a sebességeket. Mint egy régi joystick.)
ha van szervo meg elöl elektromos ablak akkor kb elégedett vagyok az extrák mennyiségével
esetleg egy ülésfűtés lehet jól jönne télen, bár a kedvenc birkabőröm még mindig jól üzemel
az astrába is olyat vettem ahol nincs utas oldali légzsák mert ott több a pakolóhely
Nagy autót kell venni nagy erős nagy nyomatékos motorral és automatát. Komfortban biztonságosságban komfortban menettulajdonságban össze sem lehet hasonlítani a kicsikkel amelyek ár~érték arányban irreálisan drágák. Mert mindenki olyat akar mert olcsó keveset fog yaszt éppen e miatt drága. Míg a luxus autó egyre inkább mgfizethető mert ugye senkinek sem kell, ráadásul nem görbü rád úgy, hogy még tűzoltók sem tudják levágni rólad.