Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van egy baratnom, evi 30e-t megy, de tragedia....... Reszegen jobban vezetnek mint o. Keptelen felmerni tavokat, egyenletesen fekezni, vagy gyorsitani... Amikor 2esben megy 70-nel, akkor tarkon basznam, es jon azzal, hogy de hat gyorsit es azert. DE 10 PERCE?? Szoval mikor megvette az uj Vitarat es mentunk Balcsira, inkabb azt hazudtam, hogy hagy vezessek en, mert erdekel az auto, de nem akartam mellette lenni az anyosulesen 1,5 oraig, mert agyfaszt kapok es hiaba probalok neki segiteni, vagy ugy barki, kimagyarazza hogy epp mit miert tesz ...... Tiszta anyam
Ha csak nem mesterséges ! ?
Nem volt tömegkarambol....
teljesen máshogy gondolkoznak, az asszony 10x annyit vezet mint én, és mégis olyan mintha 3 napja kezdte volna
elmegy mindenhol, 20+ éve megvan a jogsija balesete egy sem volt, csak pár álló tárgyon akadt fent
de akkor is full idegesítően megy
Nem -e ? több millióan is !
Na de kereeeem ... Egyszerre sosem jottek tobben
Mentek tebeléd már többször is , jóval többen is ! Meg is lett az eredménye , mint látjuk !
Belem egyszer jottek, az is egy kis hippi pasi volt a franciaknal amugy nagyjabol 50-50 aranyban akarnak elbaszni motoron az autos soforok...
Drakulálok!
Ha rám gondoltál , köszi ! De külföldön is , bármerre voltam mindíg a nőkkel volt konfliktus már már olyan ez mind a sex !
Koszonom
Nem sertesz meg vele. Altalaban ha latok valami seggfejet elottem benazni, szinte mindig mondom, hogy biztosan valami hulye picsa a nok 90%-a nem tud vezetni szerintem sem. Magamat se tartom tokeletesnek, de azert nem is vagyok annyira szarfosgeci , mint egyesek
Gratulálok ! Biztosan nagyon ügyes lehetsz , meg ne sértselek , de a büdös életbe be nem ülnék női oktató mellé , mint ahogy női buszsofőrhöz sem ! Talán bennem van a hiba de túl sok kilómétert vezettem , lehet ezért ! És tökéletesen megértem az Arab államikat a női autóvazetéssel kapcsolatos fenntartásait !
Na Gyerekek, mostmar hivatalosan is fullos oktato vagyok
gondolkodni??? minek? a hülyéknek a legjobb
így is a sok agyalástól egész bealudtam, lassan meg kellene reggelizni nehogy gyorsan fogyjak
+s
Én is hatötvenessel szígyenkezek motanába, ha gyerekkel vagyok.
Jó reggelig aludni. Nefűccsél be!
Nyilván, a gagyi 650-es puncimotorra, mert az MZ az férfias motor
Ha esni kezd azt fogjuk tenni mint tavaly ! Tudod mit ?
Pálinkás jó reggelt kívánok az uraknak, és a hölgyeknek is! Szr borult idő van , de egy darabig ez így is lesz most sajnos !
És szerintem nem az MZ re gondolt !
Kösz, így már jobban érzem magam
Mi van már a szaroddal?