Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázz, mert mélyre ástam magam én is a youtube bugyraiban, mindjárt berongállak egy kis román techno-poppal, amihel képest a Numá-Numá-Jé szimfonikus zenekar lesz.
Valahol pinket fotóz.....
ez annyira szar hogy már jó
Ez mi a tarka lófasz?
Csak vicceltem Heni bácsi, nem kell aggódni!
18 éves kor alatt reszelhet 14 év alattit
szerencséd hogy szobakutyát csináltam belőle és nem szeret sokat futkosni, így a távolabbi macskák biztonságban vannak
az előző amstaffok mind futóbolondok voltak
Nana!!!! Az alsó korhatárt emeld,ha elmúltál már 14 éves!!!
Ajaj! Szegény Macskosz! Ennyi éhes kutyesz! Ini kutyája ráadásul közel is van!
Azért egy jó Bözsit levarrnék, 12-től 62 éves korig.
De mivel sérteni sem szeretnélek így visszavonom, hogy riska nevű tehened, sirmi macskád és bözsi nevű párod lesz.
Azé' is írtam, hogy ez a kezdet.....
Minél több múljon ki a narkós dögökből, egyet értek...de csinálják végig rendesen, nem ám félúton abba hagyják és a "vissza elvonózott" félhullákat is még segélyezni kelljen.
De elpofáztam, hogy csak a beceneve a kutyusnak ...mindegy.
De elpofáztam, hogy csak a beceneve a kutyusnak ...mindegy.
Pedig levezettem......a kezdet buksi, ha már ez megvan lassan jön a többi is....tehén név stb... ....most épp serezek, ennél ütősebbet rég nem toltam és az is legfeljebb pálesz volt.....
Az egy jól behatárolható népcsoportnál divatos!
S én ezt nagyon üdvözlöm
Látom elvagy ember, kicsi herbált ide is adjál.
Méretek, formák alapján nagyon úgy tűnik, mint egy Gold Wing beburkolt hasonmása.
Azért szar mert nem vicc...... ...én sem röhögök..... na jó, kicsit.
Eskü nem értem a szar vicceid...
Sajnos a GSX 750 megjelenésekor olvastam egy cikket az Autó-Motor-ban amiben méltatták a gépet viszont a "szakújságíró" a cikk végére oda írta, "kár,hogy a súlya 480 kg"!
Gondolom a szállítható ,össztömeget nem tudta normálisan lefordítani
Valami itt macskazsák