Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is lehet. De MuZ nem volt lusta leírni, amit gondolok
Nem fura, orosz. ....oszt vagy igaz vagy nem.....mint minden ami orosz...
Szerintem fordítási hiba!
Vagy nem 510 kg, vagy nem 150 ló,vagy nem 3,5 sec 0-100-ra!
Hol az a cicus
Ha valakit érint vagy érdekel Bandit fórumon megosztottam egy ma kapott benzin infót.
Fura számok
Buksi.
De mi az első lépés?
Röhejes,mert mivel kinti macsek,ha megyek otthonról mindig kikísér a kapuig,ha meg haza érek akár hol is van,a kapu előtt vár már,mindegy hogy,autóval, vagy motorral vagyok, fölismeri hangról!
No mindegy, ami késik nem múlik, a lényeg, hogy az első lépés már megvan.
Tehenem és macskám nincs és az összes eddig levarrt nőstényem közül egyik se volt Bözsi.
A nyúl kommersz és különben is, szeretem az olasz konyhát.
Esetleg nyúl zúza pöri?
A Zuram mondta, hogy nem lehet kutyank, ha megis, Kuplung lesz a neve. A Zurammal nevben nem vitatkozok , de a kutyat hazahozom ugy is
Végre egy értelmes név! : http://youtu.be/jC_boSzk8Lg
En alig varom, hogy nyar eleje legyen, mikor hazahozom Kuplungot, a leendo szuka kolyok labradorunk
Értem. .....akkor a többi is stimmel?
Ok, értem én, no meg milyen hálás is tud lenni egy ilyen kis jószág.........és szívesen enném a zuzáját.
Buksi a beceneve, mert mindig a fejét dugja az ember combjához, mint egy kis bika. Van neki rendes, hivatalos neve, nem elcsépelt, sőt ritka.
Nincs kedvem egeret fogni! Ő meg szereti!
Ilyenkor ősszel meg pláne beköltöznének a mezei rágcsálók!
....én meg a macskáktól vagyok ki....vazz, kemény motorosok és macskát tartanak? ...na jó, ha babettájuk van akkor az menő....
Ugye nem buksinak hívják a kutyádat? ......ha mégis akkor a tehened riska, a macskád cirmi az asszony meg bözsi?
Ezt kutyusok is csinálják, nálunk a Buksi nem hagyta, hogy építsem a kutyaházát, amint kész volt az alapja, már azon feküdt állandóan, neki már akkor tetszett. Minden háziállat imád láb alatt lenni.