Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van olyan ismerős aki most 1 évben nem megy el annyi buliba a gyerek után mint előtte egy héten volt
szoktasd rá kicsi korban a nagymamára akkor lesz esélyed elszökni
"nem szoktam nyerni"
a régi motoros társaságnak legalább a fele lerakta/eladta a motort amint gyereke született, aki megtartotta az is max évente megy vele 100km-t
Kiegyezek a softbam, de nem akarom, hogy feledesbe menjen minden...
Nya szóval erről ez ugrik be.
http://youtu.be/5JIFo3uw7vw
Kiegyezhetunk, hogy legalabb havi 1 napra ezeket lecserelem a motoros ruhamra es elhuzok a picsaba nem sok lenne, de jobb mint a semmi
pedig sok mindent fel fogsz
ha nem is örökké de vagy 15 évig softban fogod tolni
Mentem én is, de ettől még fos.
Inkább használok nyárit télen mint fordítva.
Hiszek én neked, csak ne röhögtess tovább
Szóval te akarsz nekem tanácsod adni aki nem tud megkülönböztetni vezetés közben egy téli meg egy nyári gumit?
Nem kell elmelegednie, simán 7 fok felett szar.
És akármelyik kocsimon, akármelyik téligumival.
És igen a Priust is beteszem kilinccsel előre a körforgalomba, mert ki tudom kapcsolni a sok 3 betűs szart.
Szerintem igen.Siman,pongyola,mamusz,csavarok a hajba és porkoltszag.
Lehet egy kocsog vagyok, de basszus, nem er veget az elet attol, hogy gyereke lesz az embernek. Adjak fel mindent? Naneee...
Te dög.
Vagy 40ezret mentem teligumival meg +35 fokban is.
Azon kívül hogy olyan volt 30 al a madaras korforgoban mint egy epizód a TJ Hookerban teljesen jól használható volt.
Vagy 40ezret mentem teligumival meg +35 fokban is.
Azon kívül hogy olyan volt 30 al a madaras korforgoban mint egy epizód a TJ Hookerban teljesen jól használható volt.
Mondtam, hogy en nem tudok megvalni a motorozastol, szoval igen. Biztos, hogy lesz olyan, hogy kis idore itthonhagyom a kis szarost.
Jó akkor legyen így, ezt meg majd jól el is hisszük. Mivel?! a Priussal melegíted el ? állítsd be a keréknyomást mert laposak a kerekek
Leszarom, hogy nez ki. Foleg, hogy az ove tenyleg tragikusan lomnak tunik ... Bar majd egyszer egy napra elkerem, mar csak kivancsisagbol is. Meg lejjebb csusztatni a majrecsikjat, mert mar multkor lecsesztem, hogy tiszta kocka a gumija es szegyellje ossze magat. De mentsegere szoljon, hogy folyton melozik (koltozteto-fuvarozo), fel eletet kinn tolti valamelyik europai varosba es nincs ideje motorozni...
Na de a lenyeg, hogy jovore benyulom egy rendes korre azt a szart
Az új 390-es szép, de a 690 duke mind csúnya szerintem is. Viszont a 690smc vagy enduro na az vagány.
Gyakorlatilag igen, de látványosan lehet vele drifftelni legalább
Otthagynad a vernyakolo alient a motor miatt?
Én is ezt mondom.
Sok idiótát aki túlszabályoz.
A hétköznapi idiótát nem kell bántani, csak hagyni kéne hogy kinyírja magát
biztos jó lehet, nekem nem tetszik mert olyan mintha nekiment volna egy ifa pótnak
Nekem az a jó ügyvéd aki nekem nyeri meg a pert
Az legyen az ő dolga hogyan.
Bár nálam tényleg szénné alázta a biztosítót, olyan hülyék voltak.
nyilván na ne nevettess hogy elmelegszik a téligumid a 15 fokban, ezt te sem hiszed el