Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamint a kamerája is elég hitvány....
Szerintem tök vállalható és nem rossz a tempó. Amolyan pont olyan hogy amúgy jó tempójú de még nem száguldozós össze vissza rángatós. De persze meggyőzhető vagyok ha konkretizálod hogy mire gondolsz-
Szép a táj,de az ember béna!
Sziasztok!
Lazer MH2 lett. Felnyithatós és erényöves kerek 50 pénz.
Jajj ez most de nagyon jól esett ez a vidijó

https://www.sportmotor.hu/vide...
Hasonló téma.....Felirat egy szerviz tábláján: "Univerzális szerviz,mindent megjavítunk!" a csengő mellett egy papíron "Kérjük kopogjon,a csengő nem működik"
a mozdony égett. ahogy begurult az állomásra ott kigyulladt...aztán ugye feszültség alatt nem oltunk tüzet. az állomások mindkét végén van ilyen cucc,amit lehúzol,leakasztod a földelőszondára,oszt addig az állomás ki van vágva a rendszerből...ez a kapcsolón kívül pluszba van. ez mentette meg a srácokat
Nem véletlen találták ki ezeket a figyelmeztető táblákat. És én azt hiszem, hogy itt a tűz csak a kisebbik probléma volt, lehetett volna sokkal súlyosabb baj is és akkor most a börtönben gondolkozhatna a fickó.
Nálunk a kincsesi villanyszerelőt vágtam meg a 20 KV-t. Durván rendbe tette de 6 hónap ápolás után alig látszott meg rajta míg azt sem nagyon értjük hogy élhette túl.
jól tudott volna jönni tesóméknak is,mikor a vasútállomáson volt tűz. a barom állomásfőnök rágta a fülüket,hogy hadd kapcsolja vissza a hálózatra a szakaszt,míg átmegy valami mozdony. 42ezer volt asszem. mire végeztek az oltással,a pali már tiszta rosszul volt. aztán annyira kapkodott is,hogy még a szakaszoló szondák le voltak húzva,a barom meg visszakapcsolt...aszongya tesóm,mintha felrobbant volna valami,akkorát szólt... a gyökért meg majdnem megpofozták...
Tőlem ez az anyázás nagyon távol áll. Még hallgatni is útálom, mikor a munkahelyen anyázzák egymást a haver kollegák. Sokszor az iménti rövidítés is elhangzik, nagy röhögések közepette.

az,de tegező módban
Ma is érdemes volt felkelni és feljönni ide mert sok hasznos rövidítést tanulhatok így meg
Ez annyira nem hülyeség pl. egy elektromos kapcsolóra akasztva, miközben dolgoznak a rendszeren.
A jó k... anyját?
Most olvason a TB-n a Zombi kolléga "akku az ölben" posztját.
Most én lennék a gonosz ha aszondanám csessze meg mér vitte így?

Amúgy 15 éves suttyóként én szatyorban transzportáltam a warti akkut,ott a szatyor félúton foszlott szét,a ruha meg 3/4 úton.
Akkor kellett volna beperelnem a wartburggyárat.
Kecsói börzén találtam olyan fém táblát, fehér alapon piros keret és hatalmas fekete betűk: "Bekapcsolni Tilos!!!". Biztos hasznos szerkezet lehetett...
Ez olyan, mint a MAP, "menj a picsába".
Az ATM az viszont szép dolog, ha a jó oldalon vagy.
anno mikor elkezdtem jelenlegi melómba dolgozni ez volt az állványos köszörűre egy táblára írva: Vigyázz a köszörűkőre mert különben AMB! Először én sem tudtam.
Uh, az uj kedvenc roviditesem
Ennek története van, nem megsértődni véletlenül sem! Jelentése a következő: anyádmegbaszod! Mondom nem megsértődni!
Veglegesen meg csak tehert illetve buszt vonattam ki, de ezekhez kb nem kell semmi, csak a rendszamleadas, forgalmi es a torzskonyv lyukasztasa es ha majd visszaakarod helyeztetni valami tobb tizezer ft...
Még ne.Majd fél év mulva.
Megkerdezzem Neked? Hatha tudja ismeros, hogy motornal milyen kitetelek vannak.