Szerintem tök vállalható és nem rossz a tempó. Amolyan pont olyan hogy amúgy jó tempójú de még nem száguldozós össze vissza rángatós. De persze meggyőzhető vagyok ha konkretizálod hogy mire gondolsz-
Hasonló téma.....Felirat egy szerviz tábláján: "Univerzális szerviz,mindent megjavítunk!" a csengő mellett egy papíron "Kérjük kopogjon,a csengő nem működik"
a mozdony égett. ahogy begurult az állomásra ott kigyulladt...aztán ugye feszültség alatt nem oltunk tüzet. az állomások mindkét végén van ilyen cucc,amit lehúzol,leakasztod a földelőszondára,oszt addig az állomás ki van vágva a rendszerből...ez a kapcsolón kívül pluszba van. ez mentette meg a srácokat
Nem véletlen találták ki ezeket a figyelmeztető táblákat. És én azt hiszem, hogy itt a tűz csak a kisebbik probléma volt, lehetett volna sokkal súlyosabb baj is és akkor most a börtönben gondolkozhatna a fickó.
Nálunk a kincsesi villanyszerelőt vágtam meg a 20 KV-t. Durván rendbe tette de 6 hónap ápolás után alig látszott meg rajta míg azt sem nagyon értjük hogy élhette túl.
jól tudott volna jönni tesóméknak is,mikor a vasútállomáson volt tűz. a barom állomásfőnök rágta a fülüket,hogy hadd kapcsolja vissza a hálózatra a szakaszt,míg átmegy valami mozdony. 42ezer volt asszem. mire végeztek az oltással,a pali már tiszta rosszul volt. aztán annyira kapkodott is,hogy még a szakaszoló szondák le voltak húzva,a barom meg visszakapcsolt...aszongya tesóm,mintha felrobbant volna valami,akkorát szólt... a gyökért meg majdnem megpofozták...
Tőlem ez az anyázás nagyon távol áll. Még hallgatni is útálom, mikor a munkahelyen anyázzák egymást a haver kollegák. Sokszor az iménti rövidítés is elhangzik, nagy röhögések közepette.
Most olvason a TB-n a Zombi kolléga "akku az ölben" posztját.
Most én lennék a gonosz ha aszondanám csessze meg mér vitte így?
Amúgy 15 éves suttyóként én szatyorban transzportáltam a warti akkut,ott a szatyor félúton foszlott szét,a ruha meg 3/4 úton.
Akkor kellett volna beperelnem a wartburggyárat.
Kecsói börzén találtam olyan fém táblát, fehér alapon piros keret és hatalmas fekete betűk: "Bekapcsolni Tilos!!!". Biztos hasznos szerkezet lehetett...
anno mikor elkezdtem jelenlegi melómba dolgozni ez volt az állványos köszörűre egy táblára írva: Vigyázz a köszörűkőre mert különben AMB! Először én sem tudtam.
Veglegesen meg csak tehert illetve buszt vonattam ki, de ezekhez kb nem kell semmi, csak a rendszamleadas, forgalmi es a torzskonyv lyukasztasa es ha majd visszaakarod helyeztetni valami tobb tizezer ft...
Lazer MH2 lett. Felnyithatós és erényöves kerek 50 pénz.
https://www.sportmotor.hu/vide...
az,de tegező módban
Most én lennék a gonosz ha aszondanám csessze meg mér vitte így?
Amúgy 15 éves suttyóként én szatyorban transzportáltam a warti akkut,ott a szatyor félúton foszlott szét,a ruha meg 3/4 úton.
Akkor kellett volna beperelnem a wartburggyárat.
Az ATM az viszont szép dolog, ha a jó oldalon vagy.