Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint a hogy kerül a "fűre lépni tilos" tábla a gyep közepébe?
Ezek karaj dumák!
nálam ez csak a pala esetében létezik a többit nem szívesen rövidítem. Mert amúgy én sem tartom az ilyen szal meg vmi jellegű rövidítéseket kulturáltnak. Meg a Vmi is csak 3 betűt rövidül csupán. Annak semmi értelme.
ha a teflonhoz nem ragad semmi,hogyan ragasztják bele az edény aljába?
Kari,ajcsi,köszcsi,puszcs.
Olyan ez,mint a szal,h,vki,vmi,meg hasonló rövidítések.... Van,akinek ez is fáradtságot okoz.
A Pala azért pala mert a palacsinta szó túl hosszú és nincs idő kimondani mert mire a végére érnék a szónak már be is faltam az elsőt. Teccik érteni.
Szüli,zümi,pala....így megy ez..!
Hivatalos nevén a Parlagi Vipera faj alfajaként külön álló egyedként kezelt Rákosi Vipera, csak én ezt Pannon viperának ismerem.
Palacsinta.
Pannon vipera mart már meg telepen. Bejárnak ugyanis melegedni. Az is mérges kígyó. Nem is túl nagy arra tartunk is szérumot. Nem döglesz ugyan bele de ritka mód tud fájni. Azaz bele lehet dögleni de ahhoz már nagyobbra meg kell nőjön mert a hordott mérge nem elég ahoz hogy baj legyen csak az igazán nagy példányoknak. De az nem egzotikus dög. az idehaza őshonos kígyó féle.
Arra mondjuk szerintem nem jó. De hastifusz heptitisz némelyik fajtája ellen oltva vagyok tetanuszt is évente kapok. Mondjuk azt nem élvezem. Kullancs és az álltaluk hurcolt betegségek ellen is jó vagyok. A tököm tudja évente egy olyan 4-5 innekciót belém basznak. És direkt kérem hogy a durvákat a balba a lazákat a jobb vállamba adják de mindig összekeverik és a tetanuszt mindig a jobba adják. le is szoktam őket baszni hogy muszáj 2 napra szétbaszni az írós kezemet.
Kecsón a vízmű telepen valami mérges kígyó bukkant fel, ami meg is mart egy dolgozót. Bele is halt volna, ha nincs ott a munkatársa, aki ijedtében abban a pillanatban agyonverte a kígyót és a megmart emberrel együtt vitték be azt is a kórházba, hogy "ez volt az, ehhez kell az ellenszérum".
Másként nagyon rábasztak volna.
Csak mondom, ha ilyesmi történik el kell kapni a dögöt, különben nem lesz mire ellenmérget adni.
Nemibetegségek ellen is ??!
Olyanról nem tudok de az biztos hogy ritka nagy baromságok szoktak fennakadni a szennyvíztelep nagy vagy kis rácsain. Tárca sluszkulcs. De volt már hogy egész dinnye vagy komplett autó abroncs is jutott már be. De azt mis sem értettük mit keres odabent mert hogy azok jóval nagyobb cuccok mint ami átférne egy szivattyún. Azóta sem értem. De pl a tárcák is simán bejutnak egyben sérülés nélkül.
Egzotikus kígyót találtatok már a vízmű telepeken?
ugyan ugyan szennyvízzel is dolgozom minden ellen van védőoltásom
A pala rákkeltő bakker, ne egyed!
És a pala is fonom volt :-D
Sőt már gurultunk is együtt!
Most a teflon oldószerét keresem. De sajnos az utánaolvasás eredménye az hogy nincs oldószere a teflonnak :-(
Helyes ! Ha undorkodsz azzal csak magadat károsítod ! Semmi eredménye !
Az itt létet. De hagyom is mert csak felbaszom magam agyilag.