Persze én is kívánom hogy semmi ne legyen belőle ! De azt is kívánom , hogy a tényleges baleset megelőzési szándékot kivéve / pl iskola , óvoda stb. / az összes trafi baszódjon szerte széjjel , mikor az első képet készíti !
Ha renvszámos képen nem valósul meg a gyorshajtás ténye akkor nincs büntetés, kizárt hogy folyamatosan képben lesz a motoros. De egyébként kérdéses ez az utána fordulásos mérés is. Fizikailag és jogilag is sok kérdést vet fel. Hogy mikor képes mérni az egy dolog, de a kép készités beállitás kérdéae és általában 80-100 m körül szokásos. Mindenesetre kiváncsi vagyok a fejleményekre. Szerintem semmi nem lesz belöle, legyen igazam.
Kösz.
Én is abban reménykedek, hogy átesett a trafipaxon és kiestem a látómezőből
Meg nem tudom mennyivel mentem. Körülményekhez igazítom a sebességemet, nem az órát nézegetem, de "sajnos" rohadt jól gyorsul a motor, így bármi előfordulhat.
Én ma visszamentem a yardhoz megkérdezni, hogy lefotózott e, nem bírtam az alvilági 75 lóerővel. Rendes volt, visszakeresett és megúsztam, még határon belül voltam.
Igen, motorral, és majd át esett a tripodon hogy követni tudjon.
Mondjuk tény, hogy kiforgattam, szóval messziről hallhatott, de nem kapcsoltam fel nagyon mert csak egy rövidet gyorsultam.
Na meg üres is volt az út így volt ideje rám.
Autóval nem jellemző hogy gyorsan hajtsak, de legalább is a 30ezres határ alatt maradok bőven.
Erre találták ki az objektív felelősséget , ha kussolsz ki vezetett , akkor te perkálsz ! Sajna szemből 2000m re már lát és mér az új szar , a rendszámot meg 200 m-ről tudja rögzíteni ! Sajna ha szemből folyamatosan rögzítette a gyorshajtásodat , csak a rendszám kellett a tetúnek , ezért fordítja utánad !
Motorral voltal? Es traffistul fordult utanad?
Mert olyan volt, hogy tutira belefutottunk mi is motorokkal, es csak utanunk bamultak, de semmi nem jott...
De azért legyen igazad
Én is abban reménykedek, hogy átesett a trafipaxon és kiestem a látómezőből
Meg nem tudom mennyivel mentem. Körülményekhez igazítom a sebességemet, nem az órát nézegetem, de "sajnos" rohadt jól gyorsul a motor, így bármi előfordulhat.
Mondjuk tény, hogy kiforgattam, szóval messziről hallhatott, de nem kapcsoltam fel nagyon mert csak egy rövidet gyorsultam.
Na meg üres is volt az út így volt ideje rám.
Autóval nem jellemző hogy gyorsan hajtsak, de legalább is a 30ezres határ alatt maradok bőven.
Mert olyan volt, hogy tutira belefutottunk mi is motorokkal, es csak utanunk bamultak, de semmi nem jott...
Most is kényelmesen belassultam, csak arra nem számítottam, hogy utánam is fordul.
Ha nem akkor "csak" fizess a kollektív felelősség elvén!
Nem tudom honnan vettem... Mert talan noverem siman tul szokott haladni az 50%-okon, megis nala van a jogsi...