Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyit kell várni hogy megjelenjen egy kibaszott galéria?! vagy nem tetszik az adminnak hogy nincs benne rózsaszín ? !
És? Miért vennék el a jogsid?
Ja, már tovább olvastam
Motorral?
Persze én is kívánom hogy semmi ne legyen belőle ! De azt is kívánom , hogy a tényleges baleset megelőzési szándékot kivéve / pl iskola , óvoda stb. / az összes trafi baszódjon szerte széjjel , mikor az első képet készíti !
Ez a legújabb típus volt.
De azért legyen igazad
Meg ha jol tudom három képet készit a trafi és mindhármon meg kell valosulni a gyorshajtásnak. Kivéve amelyik videot csinál, de abbol nem sok van.
Ha renvszámos képen nem valósul meg a gyorshajtás ténye akkor nincs büntetés, kizárt hogy folyamatosan képben lesz a motoros. De egyébként kérdéses ez az utána fordulásos mérés is. Fizikailag és jogilag is sok kérdést vet fel. Hogy mikor képes mérni az egy dolog, de a kép készités beállitás kérdéae és általában 80-100 m körül szokásos. Mindenesetre kiváncsi vagyok a fejleményekre. Szerintem semmi nem lesz belöle, legyen igazam.
Kösz.
Én is abban reménykedek, hogy átesett a trafipaxon és kiestem a látómezőből
Meg nem tudom mennyivel mentem. Körülményekhez igazítom a sebességemet, nem az órát nézegetem, de "sajnos" rohadt jól gyorsul a motor, így bármi előfordulhat.
Kurvára szurkolok, hogy megúszd, nagyon szar egy ilyen csekket kapni. Annyiból kijön egy motoros szezon biztosítással meg sok sok tank benzinnel.
300
Sajnos ha összehozod a dupláját, az egy elég kellemetlen összeg lesz. Mennyi most 150 vagy 300 ezer?
Én ma visszamentem a yardhoz megkérdezni, hogy lefotózott e, nem bírtam az alvilági 75 lóerővel. Rendes volt, visszakeresett és megúsztam, még határon belül voltam.
A yardok sem szeretik, ha hülyének nézik őket - pl. motorral. Ez van, tanulópénz....
Igen, motorral, és majd át esett a tripodon hogy követni tudjon.
Mondjuk tény, hogy kiforgattam, szóval messziről hallhatott, de nem kapcsoltam fel nagyon mert csak egy rövidet gyorsultam.
Na meg üres is volt az út így volt ideje rám.
Autóval nem jellemző hogy gyorsan hajtsak, de legalább is a 30ezres határ alatt maradok bőven.
Erre találták ki az objektív felelősséget , ha kussolsz ki vezetett , akkor te perkálsz ! Sajna szemből 2000m re már lát és mér az új szar , a rendszámot meg 200 m-ről tudja rögzíteni ! Sajna ha szemből folyamatosan rögzítette a gyorshajtásodat , csak a rendszám kellett a tetúnek , ezért fordítja utánad !
Motorral voltal? Es traffistul fordult utanad?
Mert olyan volt, hogy tutira belefutottunk mi is motorokkal, es csak utanunk bamultak, de semmi nem jott...
Engem sem gyakran kaptak el gyorshajtásért.
Most is kényelmesen belassultam, csak arra nem számítottam, hogy utánam is fordul.
Jól értem, hogy nem kell beismerni hogy én vezettem és akkor nem vehetik el?
Csak akkor (talán) ha megállítanak!
Ha nem akkor "csak" fizess a kollektív felelősség elvén!
De ha nem is akkor sem 30ezer forint lessz.
Sot, eletemben egyszer volt gyorshajtasom, mikor meg az M0 es az M5 csomopontnal 80-as tabla volt, engem 140-nel kaptak le. 60e-s csekk jott "csak".
http://totalcar.hu/tanacsok/au...
Nem tudom honnan vettem... Mert talan noverem siman tul szokott haladni az 50%-okon, megis nala van a jogsi...
Á nem ! Adnak még egyet !