Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem tavaly a H100-al volt hogy 1x 4-5 percig tologattuk,és talán 1x vissza kellett tolatni 5-6 métert egész tél folyamán.Egy hátókereke plató bizgerén ahol nulla súly van és nyáron is kipörög.Haida gumikkal.
Nagy hómennyiség.Igaz elégvolt hogy a 3-ason átlagos Gyök2 IQ-sok a nyár 70-es tempót redukálják 50-re lakott területen kívül.
Amúgy jó, hogy szóba jött, felteszem a téligumis felniket a hétvégén a melósra is.
valami hasonló kütyü volt mint ez: http://youtu.be/lWVEaqZi7WM

egy ilyet kb 2 perc feltenni ha épp havas útra ér az ember
pl felénk az 53as le van takarítva szinte mindig a többire szarnak rá ilyenkor gyors fel lehetne tenni
Tavaly volt bőven, de pont a lánc nem jó a sok le-fel rakás miatt.
Lehet. Az feltűnt nekem is hogy a szélén fordul pedig tiszta retek a széle mert frissen vágták a füvet. A belső féljen engem pl nem zavar. Meg a sebességi fokozat sem. Kb én is így mennék ha nem a penge a cél csak a tempóban haladás. Ez effektív engem nem zavar
Nade holafaszban van itt annyi hó hogy láncot kelljen feltenni?
ismerősnek valami olyan volt hogy csak rátette az oldalára-tetejére vagy ilyesmi, 1x láttam hogy csinálja feltenni 2 perc se volt levenni kicsit több mert a peca kocsin volt és a sár előtt tette fel utána le és tiszta retek volt
csak egyszer kint hagyta a csatornaparton, és eltűnt, az egy kintről behozott kocsiba volt
az a baj hogy az emberek seggfejek......pl most te is
vannak "ellenőrzések" amik kb csak azért vannak hogy a sok láma IQ nullás hátha belát ezt-azt ha felhívják rá a figyelmét
pl fagyálló ellenőrzés, kedvességből megmérik a fagyállód, de már anyázol
pár éve a bicikliseket "baszogatták" felénk még ingyen lámpákat is adtak akinek nem volt, de akkor is köcsög volt a rendőr..........
ha nem tetszenek a szabályok el kell menni szibáriába aztán azt csinálsz amihez kedved van
értem én hogy lassan minden faszságra szabály lesz, de ez azért van mert az emberek túlnyomó többsége az egóját annyival megnövelte amennyivel az IQ-ja csökent aztán vannak gondok mindenfelé

az ilyen és hasonló kattintásvadász cikkek meg csak arra jók hogy hozzák a pénzt a reklámokból
kb az egyetlen olyan hely ahol tényleg vannak hasznos információk az a magyar közlöny
Nálunk nem annyira jó holmi mert ritka, hogy az egész úton vastag hó vagy jég lenne az úton, többnyire foltokban van ilyen és hát a láncot minden alkalommal le kell venni ha aszfaltra ér az ember vagy szétvágja a gumit.
Majd' 20 éve egy mercire rakott fel egy fickó valami vastag gumi cuccot pillanatok alatt ami 4 helyen fogta át a gumit, azt mondta, hogy gyári holmi, és elindult kényelmesen ahol mi kapartunk mint állat.
Ez sajna így van és hát eléggé érdekes is ahogy a biztosítók mindenféle módon ki akarnak bújni a fizetés alól, féreg az összes.
Amúgy meg ajánlott mert egy balesetnél akkor is te leszel a hibás nyári gumival ha a pirosnál belédmennek!
A fagyállót meg a narkós qrva anyjában ellenőrízze!
Tele már a tököm ezekkel a szabályokkal!!
egy fasza hólánc 10x többet ér mindenféle téliguminál
csak a jelentős többségét full macera feltenni
Szerintem még nem kötelező, de a gumis lobbi évek óta kapar a kötelezővé tételért és ha leteszik a kellő mennyiségű lét jó helyre akkor kötelező is lesz.
Balosban a padkánál megy,jobbosban a felezőn!
Onnan már nem lehet menteni!
Valamint nem jól választ fokozatot!
Szerintem!
elindulni jobb a télivel még jégen is, a latyakos úton jobb menni a télivel
ha a letaposott szinte jég szerű havon akarsz megállni na ott szinte semmi különbség nincs
szerintem is túl van lihegve ez a téli gumi téma, hiszen a nyári gumiban is van ezer féle keverék van ami sokkal jobban tapad és van ami kibaszott tartós
gondolom téliben is van sok különbség, ebből kiindulva lehet egy ócskább téli semmivel sem jobb mint egy tapadósabb nyári
Mondjuk jól tapad a téligumi, nincs azzal baj, de életem nagy részében azt sem tudtam mi az a téligumi. Megtanultam simával menni. Teljesen jól lehet közlekedni, főleg pesten, de jártam le asszonyhoz Debrecenbe is a 3-as úton, azzal sincs baj, csak az útviszonyoknak megfelelően kell vezetni.
Amikor meg olyan volt, felraktam a hóláncot, az még a tükörre fagyott hegyi úton is jól viszi a kocsit.

Én mostanában használok, de csak azért mert a sok majmot ezzel jobban lehet etetni.
De ennyi erővel kötelezővé tehetnék a sokkal jobban tapadó sportgumi használatát, mert azzal mennyivel rövidebb már a fékút.
Az öreg zsidótól is azt kérdezte a csávó, hogy csúnya nőt vegyen el, mert azt nem viszi más, vagy szépet, de akkor a többiek is megkúrják...
Aszonta az öreg, rossz a kérdés. Azt kell eldönteni, hogy megosztja a tortát a haverokkal, vagy megeszi a szart egyedül...
Az én autóm pont 20 éves és megy még 190-et is. De mondom nekem is van téli abroncsom. Fel is teszem. De ettől még úgy érzem ez erősen túl van lihegve úgy gondolom.
na ez megint mi a faszom logika? :D szerezz egy ocsmány nőt mert azt tudod hogy nem csapják le a kezedről

Mindenből a jobbat veszem meg, téli gumit is teszem fel időbe, szarok rá hogy drágább.
Mi köze van a mai közlekedésnek a 20évvel ezelőttihez? 20 ével ezelőtt mentek 130-cal a pályán?
Nem nem nincs. Olyan a sültös sisakról leszedtem a sültöt már nem forgatja a be a menetszél a fejem a sültnél fogva
Az ilyet amúgy nem értem. 20 éve még azt sem tudta a nép mi az a téligumi. Amúgy én pl nyárival sokkal jobban szeretek menni a hidegben is mert tudom hogy csúszik és nem a gumira bízom a vezetést. Mert a télinél egy darabig fog és a lehető legváratlanabb időben csúszik meg. Vidéki gyerek vagyok megtanultam nyári gumival is télen menni. De persze felpakolom a télieket mert vannak. Annyi abroncs van itthon mint egy gumisnál. 20-22 abroncsom van idehaza kb a fele felnin.
Ez mi a tök?
Kötelező a téligumi? Meg mi közük van a fagyállómhoz a zsernyákoknak?
http://www.origo.hu/auto/20171...

Eleve teljesen szükségtelen még a téligumi, mivel túl meleg van hozzá.
Majd ha tartósan 0fok környékén lesz az idő és úgy ítélem meg hogy nekem az kellemesebb, akkor átpakolom fél óra alatt.
Meg amikor 15 fok van és balesetezek téligumival azért miért nem csesztetik a jónépet? Olyan mint a takony ilyen melegben.
Legyen olyan, mikor a kormányról veszi a sisakodat a kamera és 270-nél félig elfordul a fejeden.
De sisakra téve is vicces lesz, ez itt az út....suhhh, ez itt a kert!
Jah jut eszembe vigyázzatok. Mert jönnek az én videóim is jövőre. Berendeltem egy SJ5000-est szóval vigyázz SM érkezem :-D