a nőkben az a baj hogy ők teljesen máshogy okosak
nekem volt olyan munkatársnőm aki full zakkant volt, de olyan kombinációs képesslge volt hogy csak ülten-néztem még pislogni se tudtam
olyan adatból összerakott dolgokat és olyan gyorsan(aki kúrogatta annak az apósáéknak a címét) hogy teljesen kész lettem tőle, a colombo kutyafasza volt hozzá képest
amúgy meg elég bizarr dolgai voltak, minden éjszakásba elmesélte az élet történetét(nekem kb a 3. után esett le hogy ez nem az igazi mert ahogy összeraktam az éveket sehogy se jött ki az életkora)
de egy későbbi csávóját késsel kergette az irodában
szóval én inkább tatózkodom az "okos" nőktől van rossz tapasztalat bőven
Nem tudom, de nalam irritalo, ha nem tudok legalabb az elet atlagos temakoreirol elbeszelgetni valamivel. Imadom, hogy a Zuram sok mindenben tajekozott es tudok tole tanulni. Megorulnek, ha nalam butabb lenne. Nem tartom magam egy okos nonek, de a poen, hogy a Zuram meg elvileg ezert szeretett belem, tobbek kozott, mert nem vagyok hulye es lehet velem beszelgetni ertelmesen. Nem tudom, hogy regen milyen lanyokkal talalkozhatott, de elszomorito, hogy milyenek lehettek ...
lehet finomítani
minél kevesebb az ismereted annyál kevesebb a gondod
plusz minél kevesebb kacatod van annál kevesebb minden hiányzik
egyszer láttam valami filmet afrikában valamilyen törzs, blablabla...... volt egy csávó, az összes értéke egy lándzsahegy volt, az öregapjától kapta x éve, azt használta még késnek is mert kése se volt
aztán mindig csak vigyorgott, leszarta ő az ózonlyukat, a jégtakaró olvadást vagy épp a kóreai kötekedést
nyugiban aludt minen este
nem lehet mindenki egyetemi docens.......gondolom a nővéred se mensa klubbos
amúgy a sok ész néha zavaró, komolyan mondom hogy sok esetben szeretnék tök hülye lenni, ha nincs agyad nincs gondod
és kurvára idegesítő ha te vagy a legokosabb egy "körben"
Nekem anno fater siman odabaszta anyam kocsikulcsat, hogy vigyem mar el a gumishoz, mert anyam szart ra. 15 cm-es friss ho volt, ja es dombon lefele nem elveztem mikor majdnem ki is csusszantam a foutra... Bar azert ott mar legalabb 3 eves jogsis voltam de jobb fej lett volna, ha en mehetek a teli gumis kocsijaval, es O viszi anyam szarjat
Nagyjából erről van szó.
Sok téligumival balesetező mazsolától, bedugul minden, csak ennyi a problémám a havazással.
Nyergesek ritkán okoztak nekem gondot.
Ah, nem kell szoktatni, magatol fogja lopni a gyereket, csak en viszont nem akarok olyan lenni, mint a noverem. Hogy mindenki neveli a gyerekeim, csak en nem. A heten, szerdan kivul, minden reggel velem voltak a kis szarosok, hetvegen anyamnal vannak, tesom meg eli az eletet........... Na ilyen nem akarok lenni. Persze neha elnek a nagymamaval, de nem heti tobbszoros szinten...
Nekem is noverem eladta a crosst meg a quadot is, de O csak exevel jarkalt, ugyhogy inkabb arra fognam, mint a gyerekre.
Sokan abbahagyjak, nekem is tobb ismerosom jutott erre a dontesre, de a legtobb olyan is volt, aki amugy is alig ment. Akik tobbet mentek az atlag felhasznalonal, azok nem felejtettek el, igaz, kevesebbet tudnak kimozdulni. Viszont aki a gyereket is eltudja passzolni, vagy mar utaskent felulhet moge, azok jarnak rendszeresen.
Szoval tobb mindentol fugg ez is.
Ha a gyerek is ugy akarja, akkor en tuti motort is veszek neki.
Kell neki szeretet,nevelés és állandóság!