Már csak a legujabb tipust használják vagy két éve:)
Alapjában véve csak annyit tud hogy rendöro beavatkozás nélkül tud képet csinálni a rendör által beállitott távolságban. Ergo a beállitott távolság elött és után akármennyivel mehetsz, ezért kérdéses az után fordulás is, mivel három képet csinál, igy csak max kétszer esélyes hogy rajta legyél, motorral az elsö alapbol kilöve. Satufékkel jo eséllyel át lehet vágni azonban nagyforgalom edetén ez nem sanszos.
Nem hibáztatok én mást, most sem. Én hajtottam gyorsan. Ha ügyes volt és elkapott, megérdemlem a büntetést.
Ha kinyírom magam akkor meg pláne nem fogok senkit hibáztatni
Az csak azt hatja meg aki fogékony rá, aki nem annak mutathatnak bármit és ha beüt a baj akkor úgy is mindent és mindenkit hibáztat majd csak magát nem. Ezért felesleges.
Én lazán elmennék, feleségem orvos, voltam már ott
Ez a "közút nem versenypálya" lózung meg vicces. Nem versenyeztem, vagy feszegettem a határokat még csak közelítőleg sem.
Egy autópályánál szélesebb üres útszakaszon mentem a körülményekhez alkalmas biztonságos tempót.
Nem véletlenül volt itt a trafipax mert itt mindenki tolja neki.
Szerintem meg átestél megint a ló túloldalára ! A Simsonnal is addig száguldoztál míg tudjuk mi lett ! Pedig ha betartottad volna azt a szájbabaszott 40-et röptibe leszállhattál volna róla ! ?
Én egyébként egyszerűen megoldanám a gyorshajtás problémáját. Elvinném a proszektúrára a delikvenseket hadd gyönyörködjenek a hullákban kedvükre ! Attól , hogy egy motor képes menni 260-al az nem azt jelenti, hogy annyival is kell menni vele! A fegyverrel is lehet ölni mégsem lövöldözünk mint az agyatlan ! A közút nem versenypálya !
Alapjában véve csak annyit tud hogy rendöro beavatkozás nélkül tud képet csinálni a rendör által beállitott távolságban. Ergo a beállitott távolság elött és után akármennyivel mehetsz, ezért kérdéses az után fordulás is, mivel három képet csinál, igy csak max kétszer esélyes hogy rajta legyél, motorral az elsö alapbol kilöve. Satufékkel jo eséllyel át lehet vágni azonban nagyforgalom edetén ez nem sanszos.
Ha kinyírom magam akkor meg pláne nem fogok senkit hibáztatni
Elég veszélyes utcasarkon laktam, heti szinten voltak balesetek.
Amúgy igazad lehet, mert a disznóvágásnál sincs olyan durva szag.
Köszi
94 évesen?
A szag volt durva, nem a látvány.
Ez a "közút nem versenypálya" lózung meg vicces. Nem versenyeztem, vagy feszegettem a határokat még csak közelítőleg sem.
Egy autópályánál szélesebb üres útszakaszon mentem a körülményekhez alkalmas biztonságos tempót.
Nem véletlenül volt itt a trafipax mert itt mindenki tolja neki.