Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor pl. a darabokra tört láb visszafelé hajlik, miközben az egymáshoz dörzsölődő csontvégek érdekes hangot adnak?!
Nem videót készít?
Már csak a legujabb tipust használják vagy két éve:)
Alapjában véve csak annyit tud hogy rendöro beavatkozás nélkül tud képet csinálni a rendör által beállitott távolságban. Ergo a beállitott távolság elött és után akármennyivel mehetsz, ezért kérdéses az után fordulás is, mivel három képet csinál, igy csak max kétszer esélyes hogy rajta legyél, motorral az elsö alapbol kilöve. Satufékkel jo eséllyel át lehet vágni azonban nagyforgalom edetén ez nem sanszos.
Nem hibáztatok én mást, most sem. Én hajtottam gyorsan. Ha ügyes volt és elkapott, megérdemlem a büntetést.
Ha kinyírom magam akkor meg pláne nem fogok senkit hibáztatni
Olyat is láttam már. Meg mentettünk is.
Elég veszélyes utcasarkon laktam, heti szinten voltak balesetek.
Hát akkor az enyém nem volt friss
Amúgy igazad lehet, mert a disznóvágásnál sincs olyan durva szag.
És ha az a motoros ép vétlen volt a boncasztalon ? Sajnosa mint egy hónapja a barátunk ?! Akkor kit kell szájba b@szkodni egy pajszerrel ?!
Oszt ha nincs a tepsiben csak Mari néni?
Az csak azt hatja meg aki fogékony rá, aki nem annak mutathatnak bármit és ha beüt a baj akkor úgy is mindent és mindenkit hibáztat majd csak magát nem. Ezért felesleges.

Köszi
Nem a 90 éves Mari nénit, hanem a huszon, vagy harmincpár évesen közlekedés közben meghalt egyéneket !
A szag sem olyan vészes, legalább is ha friss a halott !
Mit Simsonozol??! Van Honda CBX 750 f-em is ! A Simson a bevásárló motor nyáron !
Reddőr barátaim szerint
Miqfenet érné az ha látnánk a Mari nenit kifejtette a bobcasztalon vegelenbe meghalva?
94 évesen?
El se kezdeném a galériát.
Ja és én boncoláson vettem részt, mert az érdekelt.
A szag volt durva, nem a látvány.
Én lazán elmennék, feleségem orvos, voltam már ott
Ez a "közút nem versenypálya" lózung meg vicces. Nem versenyeztem, vagy feszegettem a határokat még csak közelítőleg sem.
Egy autópályánál szélesebb üres útszakaszon mentem a körülményekhez alkalmas biztonságos tempót.
Nem véletlenül volt itt a trafipax mert itt mindenki tolja neki.
Ez is a moderálás tökéletlenségét mutatja.
Szerintem meg átestél megint a ló túloldalára ! A Simsonnal is addig száguldoztál míg tudjuk mi lett ! Pedig ha betartottad volna azt a szájbabaszott 40-et röptibe leszállhattál volna róla ! ?
Saját fotók között van 3db galériám amiből 1 látszik csak, vicc... mondjuk kettő ugyanaz csak anno sem jelenítette meg.
azzal nem nagyon kell ugrálni fixen nem fog megjelenni a galéria mert a szövegbe beleírtam hogy "legalább rózsaszín mentes"
Az enyém reggel 8-tól este 9-ig nem került jóváhagyásra. Ennek örömére még megjelenése előtt töröltem is.
Én egyébként egyszerűen megoldanám a gyorshajtás problémáját. Elvinném a proszektúrára a delikvenseket hadd gyönyörködjenek a hullákban kedvükre ! Attól , hogy egy motor képes menni 260-al az nem azt jelenti, hogy annyival is kell menni vele! A fegyverrel is lehet ölni mégsem lövöldözünk mint az agyatlan ! A közút nem versenypálya !
Tedd bele a rózsaszín elefántodat oszt jónapot, nem kell szarozni, ha így hát így.