Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te sem érted
a sok idiótát kellene belelőni egy tömegsírba és eljönne a szép új világ
No meg persze a kulcsot
Szerencsere tolem nem felti a jarganyt , pedig meg en is meglepodtem mikor indulasnal kikapart a segge...
40ezer per darabos Michelin valami ötcsillagos buziság, de a nyári akkor is jobb 7 fok felett.
De nyilván olyan fakezű vagy, hogy te ezt nem érzed ki.
Duke 690. Az, amit multkor kiprobalhattam, haverome megkerdezte, hogy ha nem talal helyet, elhozhatja e hozzam telire. Hat hogy a picsaba' ne hozhatna csak hagyja ott a forgalmit is
Nem tudom, én akkor is tudok hóban menni, ha csak 1-2 napos.
Tehát azért húzzak el a hazámból mert sok köcsög mindent túlszabályoz?
Inkább kössük fel a lámpavasra őket.
Van az is,mindene teljesen működőképes,csak nem megy.
Bocsi! A teló "javított"! Úgy akartam írni,hogy "kecsegve" ! De ahogyan Te írtad,az is jó! Az meg nekem új!
Egy ügyvéd csak annyira jó amennyire jó kapcsolata van a bírókkal, nincs jó meg rossz ügyvéd, a törvény mindig ugyanaz csak az elbírálója nem.
"Kecsege ringó fecske, vagy recsegve fingó kecske!"
Helyesen : Kecsesen ringó menyecske , vagy recsegve fingó kecske !
Jó ügyvéddel szénné lehet szopatni őket.
Sajnos ott vagyunk már hogy kell is, mert normálisan már kitalálnak mindent.
pedig van különbség
amúgy miféle a ktm?
akkor neked szar a téligumid ha olyan mint a takony 15fokban....
Nem kötelező, csak marketingelés..........gumisoknak, szervizeknek, stb.......Egyébként a biztositók a legköcsögebbek, mer hiába nem kötelező a téli gumi és a nyári még szinte uj, ha ugy gondolják basznak fizetni mert nem az útviszonyoknak megfelelően felkészitett járművel vettél részt a közlekedésben. Ez is csak olyan beijesztés, aztán aki sose akart gumishoz menni az is elindul bevásárolni.
En nem teszek kulonbseget markak kozott. Mar mondtam, hogy minden pasi kocsog, foleg Te
Lenne eladód?
Erek között szelektálni, vagy szelek között erektálni!
Párbajban vérezni, vagy vérbajban pározni!
Kecsege ringó fecske, vagy recsegve fingó kecske!
B@szok elmenni hozzátok, vagy elmegyek hozzátok b@szni!
Bocsi kissé megkésve,de most tudtam benézni ide!!
Targonca nincs?
legalább lesz kis minőség is a garázsban :D
a ktm-esek köcsögök ám, és nincs kivétel
Na bacca meg, a 2 Honda es a maganyos Suzuki melle lehet bekerul egy KTM is a garazsunkba
C45 csak nemesithető! Nincs benne elég szén.
Mondjuk én nem esem kétségbe.Igaz rohadt kecveset megyek jármű nélkül de ha olyan simán felülök tömegközlekedésre.
Csak olyan nem volt 15 éve.
Taán az emlékezetes Marc 15-ei agyfasz.
Amikor egész héten ugatta a rádió hogy hó lesz de csak elindult mindenki wellneszezni.
holnap nekem is ez a terv takarítom a garázst és megtaláltam a gumikat
utálok hidegben baszakodni a kocsival
Egyébként szerencsére nálunk azért tényleg nincsenek többnapos szopások a hóban, igaz ha lennének akkor meg felkészülnénk rá, a gond épp az, hogy nincs és ha mégis beüt akkor van 1-2 napos "katasztrófa".