Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az elintézem kormányablakon,utána van fél évem kitalálni mi legyen vele.
Ideiglenes 6 hónapra lehet kivonatni. A véglegeshez a rendszámot is le kell adni ahhoz be kell menni a hivatalba.
Egyenlőre kivonatni a Hondát.Tudja fene mennyire lehet.
Valszeg már sose lesz forgalomban.De egyenlőre ideiglenesen.
Kormányablak. Vagy mit akarsz kötelezőt?
Ha van ilyen netes kormányablakos felhasználód akkor lehet otthonról is.
Na akkor mivel semmi negatív felhang nincs akkor innen rakodom össze a téli nagy szerviz anyagigényét.
A motor kivonatás hogy megy?
Lehet online vagy be kell menni önkoriba?
Pár éve Villányban egy non-stop felíratú bolton kint volt a 06-22-ig nyitvatartás tábla.
Én is szinte mindent onnan vásárolok, soha nem volt még semmilyen problémám - az árak is jók.
Ismerjük a tulajt, teljesen megbízható.
http://oem-parts.hu/hu/ innét is rendeltem már, de türelem kell mert semmi (!) nincs raktárkészleten, megrendelésed után rendelik meg ők is.
Simán jó.
Skacok. Eddig szerencsés voltam és nem kellett nekem alkatrészeket rendelgetnem de most hogy a szerelőm migrációs hajlamainak engedve elhúzott a bánatba Németországba rajtam ragadt ez a probléma. Szóval a motoralkatresz.eu megbízható forrás? Csak azért kérdem mert halovány lila fingom sincs. De ott pl egy fokkal jobbak az árak mint a http://www.gerecsemotor.hu -n Vagy ha még ennél is jobb forrással rendelkeztek előadnátok ?
A másik fele az ragad
Sejtettem, nyugi Pityu.
Nem gondoltam komolyan, hogy leeszi a garázs tetejét.
Nem mindegy, hogy erek között egy injekció vagy ínyek között egy erekció.
Hát van bajotok nem kevés. (Nem mindegy hogy szarba csapni vagy csapba szarni)
Az orgyilkos miért öldököl orrokat?
visznek baszni,vagy basznak vinni
ezt hagyjuk nálunk van egy kisbolt Zamárdiban aminek az a neve hogy Non Stop Norbi. Ami télen 8-kor nyáron 10-kor zár
Nem mindegy, hogy víz alatt szexelni, vagy szex alatt vizelni.
a non stop bolt ajtaján miért van zár?
olvastam hogy ez egy eredetileg gáz halmaz állapotú polimerizált anyag. Tehát a gázba kell beletenni a teflonnal befonni kívánt felületet és utáni polimerizálni a gázt ami így az adott felületen kristályosodik ki. Viszont onnan a kurva anyjáért le nem jön. Amúgy nagyon érdekes a sztori, eredetileg a freon mint a hűtőszekrényekben használt hűtőközeg kiváltására akarták alkalmazni csak egy hiba miatt "kicsapódott" és akkor derült ez ki valamikor a 30-as években