Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem gyorshajtasert mar nem veszik el.........
Még nem. Nem tudom mekkora sebességgel kapott le, de ha ügyes volt, akkor duplája is lehet a megengedettnek.
3 sáv, üres út, nem finomkodtam.
Még nem. Nem tudom mekkora sebességgel kapott le, de ha ügyes volt, akkor duplája is lehet a megengedettnek.
3 sáv, üres út, nem finomkodtam.
Ideje elkezdeni. Én is 3 évig nyomtan nélküle
Shark lehet kapni 80-ig jókat!
Elvettek a jogsid, vagy mi?
nyirkos volt minden, nem nagyon vitte a szelem őket a szeles viharos idő előtt kb 1-1,5 hete, akkor nagyon vagány volt
én alig megyek aszfalton szóval ha nem hangsúlyozom ki az aszfaltot akkor nekem minden földúton történik
száraz időben imádok menni a faleveleken, olyan érzés mintha valami hurrikán lennék
Egészségetekre!
Na ez nem az én napom, utánam fordult a trafipaxxal a fakabát.
Addigra mondjuk lelassítottam, de előtte nem picivel mentem gyorsabban....mindegy, jogsi nélkül még úgy sem vezettem soha.
na ez az...
Nem az Aszfaltbetyárkodás kapcsán jött elő ez a mondás.

Aszfalt.Közút.
terpen?
egy büdös nagy réten kb annyi minden van jobbról mint balról, vagy akár a földutakon is
Enduron én is tapasztaltam, hogy a balos "sedretés" bátrabban megy sokkal. Jobbkezes vagyok.
Én is egyre jobban le tudom gyűrni ezt a hiányomat már csak elenyésző a jobbos meg a balos bedőlés között a különbség. Bár itt a tél szóval a tanulást ideiglenesen felfüggesztem. Legalábbis tavaszig biztos. Ha ki is megyek akkor most nem a határok feszegetése lesz a cél.
Csak a régieken.
Régen nekem is így volt de sikerült levetkőzni.
Viszont mikor egyhelyben megfordítom a KTM-et szinte mindig -balra forgatom.
Szerintem az is közrejátszik, hogy a jobbos kanyarnál a szembejövő sáv fele "sodródsz", míg a balosnál az út széle felé.
Jah ebben is van valami. Erre még sosem gondoltam. Én eddig a milyen kezességgel azonosítottam ezt a jelenséget.
Az nem a kéz miatt van.A belső oldalra a jobbos közlekedés miatt több helyed van így bátrabb vagy mint a jobbos külsőn.Tudat alatt.
Ezt az aszfaltbetyároknál is észre lehet venni. Én jobb kezes vagyok és stabilabban és mélyebbre borítok balra. Ott a majrém már eltűnt Jobb oldalon még van egy hajszálnyi.
elméletileg igen