Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom, már az infúzió is oda van készítve a nagybetegnek.....
5-6 traktor belsővel nem kéne mentés ! A Hammerokkal is ez volt a gond !
Itt-ott vannak vékonyabb részek is
Áramlatok hőforrások van minden amit akarsz
Ezeket érdemes ismerni mielőtt nekivágsz
Inkább lennék szexmániás...
Na most már hosszában ! Ki ne találd hogy a jég alatt ! ?
Na megjött a fő okos ! Mert mi baj a levegővel ?
Minek annyi cucc? Vannak sima általános mentő mellények, azt lehet én is vennék fel egy Balaton átmotorozáshoz. Nem próbáljuk meg hosszában? Nekem mániám a hóban meg jégen motorozás...
Benne vagyok de akkor le kell oda futózni a partig mert le nem menek a nyenyőcével télen... még nyáron se.
azzal... levegővel.... csináld csak.
Négy traktorgumit fújok a derekamra , azt baszassuk neki !
Egy kismotoros Balaton jegén átmotorozáshoz mit szólnál? Tavaly január végén, mikor már középen is 35 cm vastag volt a jég, láttam verették rajta motorral.
Kutyán rendben van a nagy zizid, ha nem ekecserlnél rajta semmit tavaszig akkor is "rúgásra" indulna mint az anyós!
Enyém nem pihen , szedem szét , a szokásos ,/ karbi , szelep, olaj, levegő , telók , stb. / meg csere a hátsó csillapító , abból kap egy tartályos C-set , abba is már benne az olaj , csak fel kell fújni levegővel !
Ja, a nyenyőce marad üzemben, remélem befagynak a tavak télen azt baszassuk nekik... majd viszünk kemerát!
Fasza! Már nekem is pihen a 30fokos garázsban, H-K itthon leszek emelőre rakom akku ki ponyva rá azt jóccakát.
Á vége a szezonnak , anya kitakarította a szerályt , gép már a szervízállásba ! Kezdődik a szét " baszatás " !
De ők csak a pihenőt forszírozták , amikor közöltem hogy a millió km-ek nem probléma-e ? Csak néztek mint a bírkák , ép hogy csak nem bégettek !
Hoztad a formád Zoli, nagy kókler vagy Te gyerök! Baszathatnánk neki csak ramaty az idő meg ma még menek du-ra mert nincs meg az utódom, hogy copjanak lovat!!!
A lap szerint 9 óra alatt pihenő nélkül mentem több millió kilómétert !
Na , hát abból látsz itt kurva sűrűséget !
Csiklosz.
Igen , de a tudatlanok vasra akartak verni miatta ! Én meg jókat hahotáztam , megvártam míg a pisztolynál tartanak , aztán közöltemn az autó nem tachográf köteles , de a balesetek miatt / tapasztalat , sok az ökör / be szoktam tenni korongot ,l úgy hogy el lehet ballagni ! Akkor jönnek az utolsó mencsvárral , hogy akkor is bünti , mert nem volt biztonsági öv , ha ha és nem is lesz , mert nem szerelték övvel a tipust ! KO ! Pedig a korongra nagyon hegyezték magukat , mert az milliós tétel lett volna !
Oszinten? Evek ota nem neztem korongot, de ezen farkasfogat se latok
Farkasfogrol annyira emlekszem, hogy 5 km-enkent valtakozik......