Minek annyi cucc? Vannak sima általános mentő mellények, azt lehet én is vennék fel egy Balaton átmotorozáshoz. Nem próbáljuk meg hosszában? Nekem mániám a hóban meg jégen motorozás...
Egy kismotoros Balaton jegén átmotorozáshoz mit szólnál? Tavaly január végén, mikor már középen is 35 cm vastag volt a jég, láttam verették rajta motorral.
Enyém nem pihen , szedem szét , a szokásos ,/ karbi , szelep, olaj, levegő , telók , stb. / meg csere a hátsó csillapító , abból kap egy tartályos C-set , abba is már benne az olaj , csak fel kell fújni levegővel !
Hoztad a formád Zoli, nagy kókler vagy Te gyerök! Baszathatnánk neki csak ramaty az idő meg ma még menek du-ra mert nincs meg az utódom, hogy copjanak lovat!!!
Igen , de a tudatlanok vasra akartak verni miatta ! Én meg jókat hahotáztam , megvártam míg a pisztolynál tartanak , aztán közöltemn az autó nem tachográf köteles , de a balesetek miatt / tapasztalat , sok az ökör / be szoktam tenni korongot ,l úgy hogy el lehet ballagni ! Akkor jönnek az utolsó mencsvárral , hogy akkor is bünti , mert nem volt biztonsági öv , ha ha és nem is lesz , mert nem szerelték övvel a tipust ! KO ! Pedig a korongra nagyon hegyezték magukat , mert az milliós tétel lett volna !
Áramlatok hőforrások van minden amit akarsz
Ezeket érdemes ismerni mielőtt nekivágsz
Farkasfogrol annyira emlekszem, hogy 5 km-enkent valtakozik......