Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Farbatosz....
Hát ratyoszra nem mennék az tuti!
Vagy egy kis irodalom....Szopoklész
Nekem ez olyan mint a bré írás.
Vízkőoldásra jobb is, de a vízlágyító gyanta regenerálásához só kell.
Nem is láttam még ilyen spéci flex korongot
Most mér ondó ilyet mehetünk görögbe a leszoposzra is.
Olvasva kb fénysebességgel mentem más galaxisba ! !
Na lássuk mennyire vagy okos ?! Mi van ilyenkor mikor ilyen a farkasfog !? : A rendőrök meg a szuper okos navosok is elvéreztek rajta !
Neked valami kulon dinka-agyfelteked van, mint masnak kulon gyomorrekesz az edessegnek?
Menjünk motorozni a pippantTóra!
A jó pap is holtig él....
Életünk végéig tanulunk, de a vége felé már van sok értelme.
Eskuszom, senki nem szoptam le es semmilyen mas juttatatasban nem reszesultek se az oktatok, se a vizsgabiztosok, se senki
Szomoru, hogy nem hiszitek el, hogy tudas alapjan is lehet feljebb lepni
A Demcsák sem adott pénzt , meg a Liptai se ! Csak ugye a tehetség !?
Nem, nem, max jo kedvet teremtettem
Busznal tachograf volt az egyik temakor amibol vizsgaztam. Szepen leolvastam a korongot meg minden. A vizsgabiztos kedvesen kerdi, hogy tudom e milyen a tachograf illesztesi papir. Mondom igen, zold es 2 evig ervenyes. Tudom, mert muszaki vizsgabazison is dolgozom, naponta talalkozok ilyenekkel.
- Jaj, akkor magacskanak nincs mit tanitanom!
Pont erre gondoltam , nagyon ki lett emelve hogy pénzt nem !
Természetbeni juttatás...
En senkinek nem adtam penzt es mindenbol elsore atmentem az osszes kategorian
Bele kellene azt is írni , h mindegy milyen jól végzed a tanfolyamot, ha nem dobsz egy kis pézt a megfelelő embernek, akkor biztos megbux 4x 5x míg jogsit kapsz.
Nekem az vitte a prímet mikor egy nő egy cipőboltban véletlenül átesett egy gyereken mert nem látta,hogy mögötte van.
Eltört valamilye,beperelte a cipőboltot s nyert valami nagy lét!
A poén,hogy a saját kölykén esett át
A trisó mindenre jó
Nagyon sokan ecetet hasznalnak a mosogatogepbe, mert ugye a so is azert van, hogy ne legyenek vizkovesek, cseppfoltosak az edenyek. Es elvileg az ecet kornyezetkimelobb...
Nagyon sokan oblitot nem teszek a mosogepbe, hanem ecet plusz egy kis illoolajat.
Benne vagyok egy ilyen 'asszony' csoportban a facen, olyanokat irnak neha, hogy beszaras
Amugy valaki irta, hogy a ferje mosogep szerelo, aki orulne, ha a sok hulye asszony leszokna az ecetes oblitesrol es tisztitasrol, mert 80%-ban a csodaecet tesz tonkre valamit a gepben....
Nagy kár pedig hogy erre megy a világ: a természetes kiválasztódás nem volt hülyeség....
És a nap poénja
Kifogyott a mosogatógép só, asszony elkocog venni aztán a boltos azt mondja az ecet jobb
A,só helyett.....