Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki a szadomazot is élvezi,van aki kifejezett kéri hogy vilaggakurtoljek mekkora szar a motorja,pedig nem.
Én anno sokat mentem bele vitába a bandita fórumon.De beláttam hogy nem kell,amilyen agyilag az ipse felesleges minden szó.
Dehogy.Minden kell,szamlaszamokkal,cegnevvel,mikor vetted stb.
Oda igen, bár én se szoktam, de a szigoru számadásu nyomtatványon is szerepeltetni kéne.
Valahol nevetséges, de egy,idö után fáraszto, aztán meg idegesitö az az arrogancia és tiszteletlenség amit müvel, arrol nem beszélve hogy megkérdöjelezem a hat általános meglétét. Messziröl nézve mások motorjának elemzését még mulatságos is lehetne, de személyes élményként megélni biztos pofánbaszással járna.
nem elég a fedélre írni hogy megkezdve:xxxx befejezve:xxxy?
Én jókat röhögtem.Hianyozni fog.
Ez igaz,nem nagy cucc.De ha nem az onfenyezes lenne a cél hanem a hangoztatott "tudja a tulaj mi történik a motorral" akkor egy zárt YouTube video vagy sima emailben elküldött video is megtenné.
Hál`istennek
Olyanokat is fizet az ember amit nem is gondolna.
Pl van egy nyomtatvány a szamlaknak,mikor vetted,mennyit,hol,számok bejegyzés stb.Pedig a papirboltnak megjelenítési kötelezettsége van.Elektronikusan.De ez a cucc kötelező.
Viszont a nyomtatványon nincs olyan rublika hogy mikor kezdted használni az adott számlacsomagot.
No az valami 30 rugóba került hogy nem kormoltem a margora a dátumot ami az első számlán látszik.
Mert mindet meg kell őrizni 5 évre visszamenőleg.Van pár banános doboznyi.
akkor rajongói oldal kell az gondolom ingyenes
ha már fizet az ember akkor inkáb egy saját weblap legyen, mint egy ilyen fészbukkos valami lap
Nekem sántít ez a fizetős oldal dolog...
Van,Az üzleti az fizetős,nem babazsur,csodálkoztam hogy eddig is ment.
azért csak utoléri a baj az összes embert.......
A NAV a tisztakat is megtalálja.
Én facebookon azt olvastam hogy a nav megtalálta őket mert nem tisztán csinálták a dolgot. De ezt is csak egy sokadik személy írta.
Hát akkor már nem lessz több zzr1400 hoz hasonló tundokloen sziporkázó videó.
ilyen is van?
jó geci lett ez a cukorhegy
nem is értem miért rajong a nép ennyire ezért az oldalért
Másik fórumon azt írták, hogy a Facebook üzleti oldalnak nyilvánította, és perkálnia kellett volna vastagon, arra meg nem volt hajlandó, inkább törölte magát. ha igaz, igaz, ha nem, akkor nem. Majd elmondja egyszer ő saját maga....
Biztos nem boldogul vele a windows hibahavitoja
Valami nagyon félremehetett a Tasinál mer még mindig nem üzemel az oldal.
Rég voltam felétek, azok meg a navosok, általában hetente kivisznek valahol.
sokan nem érzik azt amit én.......
pl nálunk a bolti sajnak nincs tehénszaga, de a tejfölnek se, a hézi tejfőlnek kint elég durván tehén szaga van
sokat dob a szagon hogy fűvel etetik a tehenet vagy abrakkal, a fűtől vadabb a tejtermék szaga, románoknál meg még legelnek a tehenek
Nem olcsó.

https://www.jofogas.hu/pest/Surstromming_hal___halkonzerv__sved_tradicionalis_etel_70126941.htm
Csak ne legyen folyósra rothadva, más jöhet minden ami sajt, kék, zöld, paprikás, hagymás, orda akármi. Főleg a sok éves érlelt kemény sajtok

Te amúgy már nem jársz erre ? Új módi van, levillogják az embert a zöld csíkos csak kék villogós autókkal, nem tudom mik ezek.