Eccer ott kis faluban egy útszéli fagyizóban álltam meg mikor egyedül csavarogtam, csalódtam, olyan egyen cucc volt, semmi extra, de a kávé az nagyon ott van akárhol is ittam.
én ettem mindkét helyen egyik se egy egy class 10 fagyi, igazándiból mostanában nem is ettem sehol sem igazi 110%-os fagyit talán utoljára a lengyeleknél volt olyan csavart vanília ami az átlagtól jóval jobb
de szerintem a körforgalmas szintjén simán van a másik is. 1x volt hogy a vanília kicsit fura volt de se előtte se utána, de pl a raffi mindig fasza volt
amúgy nem vagyok geci itt a cím: https://www.ittjartam.hu/soltv...
Annál vannak jobbak, pl. a Dabas-Sáriban lévő útszéli, jó és drága, a Monori 4-es mellett lévő meg akkora hulladék, hogy megtettem azt amit ritkán, vettem egy nagyobb pohárnyit 1500 körül, az első nyalás után a döbbenet és akkor visszaléptem a boltba és belevágtam a benti kukájukba némi keresetlen albán szarozással. Sajna igen nagy divat lett itthon is ez a szar, még a horvátoknál is egyre inkább próbálnak áttérni a jobbakra, igaz nem nagy sikerrel. Egyik túránkon a Harkányi híresben ettünk, a csoki jó volt erre ettem még valami mást, az simán albán szar volt.
A körforgalmas valahogy nekem nem jött be. Túl sokszor hallottam róla, aztán úgy az egész nem adta nekem. Na meg milyen jó odamotorozni, háááát, alföld közepe... ha útbaesik akor okés, de biztos hogy csak a fagyi miatt nem indulnék el oda.
persze, kb dupla akkora adagok vannak mint a körforgalomnál lévőnél
de nem árulom el a helyet mert nyáron idén már ott is olyan sorok álltak hogy néha 15 percet álltunk, pedig bent 4 lány osztotta a jóságot
Na, ilyet láttak e már kendtek?
Nem szoktam holmi csilingelésre megállni, végéig ki van fizetve! Felbüfizte az alsó tűgörgőt, találtam párat a kipuban is.
Két év alatt 3 olajcsere,legszurovel.Es vége a garinak.Utanam a vizozon.Majd addigra találok olyat aki ismeri.
A 675 sem volt nyugodtabb az első öt évben.Utana is csak a vízpumpa volt bibi.
A fasztudja, biztos hogy a csúcsot venném de ha elkezdek gondolkodni hogy megéri vagy sem akkor lehet elbizonytalanodnék.
A szervizzel leszel megáldva ha még olyanok dolgoznak ott mint akinél voltál te is egyszer
Nos természetesen pénztárca az első dolog.
A másik részben függ a pénztárcával.
Az RS verzió az R től inkább pálya specifikációban tér el,Rosso Corsa helyett supercorsa,benne van a gyorsváltó és van talán plussz két pályakövetési az beállítására,nameg az ohlinsek és az m50 és fékek.Mindezeket ha hasonlitod a showa BPF futómű és m4.32 fekekhez meg ahoz hogy van plusz 5 lóerő max fordulaton papíron jobb.
Viszont utcán rohadtul nem fog érződni semmi sem,persze fagyizó előtt talán valaki észreveszi a különbséget.
Én ezzel pálya közelébe nem fogok menni.
Nos ezek figyelembevételével az a felmillas különbséget nem érte meg.Nekem.Masnak biztos.
A másik hogy a vételárat egyben kell kikohogni.Ez egyszerre azért egy szabad szemmel látható összeggel még akkor is hogy tudtam alkudni lefelé is.
Az extrák csak egy része fog érdekelni,gyorsváltó,markolatfutes,talán egy kapaszkodó hátra.
Ezeket egyenként utólag is fel lehet rakni rá,ami külön félév múlva már nem tétel.
Az hogy miért nincs otthon is egyszerű,most éreztem úgy hogy biztonságosan ki tudom fizetni.Ami nem befolyásolja az életem semmiben,és a rendelési idő kb 1 hónap.
ha a híresbe nem is akkor a másikba
mert a híres a turistáknak van csinálva
aszfalton eddig még csak 1x voltam fagyizni asszonnyal megjárattuk a robogókat
vagy biciklivel megyünk vagy földúton
ha már piros.......
egy ilyet azért el tudnék képzelni itthonra, fagyizni járni pont jó lenne
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_500-8895421
nem is vészesen drága, a 750esek sokkal drágábbak
plusz annyi féle csoki-cukorka van hogy eszméletlen