én voltam már sok helyen 4-5000ft közti volt a szállás + reggeli-vacsora
extra sosem volt de teljesen fasza volt mindig a kaja
a reggeli általában elég "vidékies" de a sajtokon kívűl ehető minden része, a sajtok mind tehénszagúak nekem
Kb 99% mindig van fürdő és 100% tiszta.Sok hely van mamzinal nagy osztrák házban zimmer Feri tábla alatt.
A reggel nem nagy szám de van.
Az iselsberghof ban 3 éjszaka volt reggeli-vacsoraval 100 euro.
ettem már sokszor, étteremben is háznál is
de eddig minden verzió tetszett
bár ahol beleteszik a tejfölt ott szoktam kicsit fintorogni mert nem nagyon szeretem a tehénszagú dolgokat, de van aki meg azért van megőrölve
túlságosan jó az orrom aztán olyat is megérzek amit nek kellene
Ugyanott ahol mas, csak en burzsuj vagyok. Legyen sajat furdoszoba es bookingon legalabb 7 pontos ertekelese legyen. Nem vagyok hajlando barhol aludni.
De aludtam mar francia motelben is a nemet hatarhoz kozel. Tiszta volt, pedig nem gondolnam egy motelrol. Az 40€ volt egy ejszakara kettonknek.
Mindig elolvasom a kommenteket es az alapjan is dontok.
Nektek Nekem Bp is már 160km, a déli oldala. Mi inkább a Balkánra járunk. Bosznia pl 0,90euro körül a benzin, 3-an 15euróból kajáltunk, igaz csak csevap, nem extra, meg kávé de egy elég nívósnak tűnő helyen, Szállás 20, max 25 euro klímával Rendőrrel a 150 eurós büntetést 2 perc alatt meg lehet bizniszelni 20 euróra
Kell menni erre-arra is hogy mindnehol szépeket lásson az ember
céklaleves??
nincs az a pénz hogy megegyem, a céklát minden formájában utálom
zöldségleves a ronámoknál van ami jóízű van amiben van húsgombóc de van amiben nincs
de kb ez az egyetlen zöldségleves amit megeszek
Azert jo eszakra menni, mert pikk pakk ott vagy es baszott olcso, persze nyugathoz kepest. Amikor baratokkal voltunk kirandulni Brnoban (tudom az cseh, de lengyelekkel egykutya) 12.000 Ft-nyi osszegbol bezabaltunk bepialtunk egy etteremben 4-en. Amig az osztrak szallasok altalaban 70€ korul foglalok, a lengyeleknel 40 korul voltak 2fo/ej/reggelivel. Es az utak se remesek
Sajnos Lengyelország eddig kimaradt az életemből, de azt mondják nagyon szép a magas tátra. Egy jó kis túra tervben van na meg sok másik túra is tervben
Nekem eddig szerencsére mindig szerencsém volt. A kávé az kb az utolsó benzinkúton is kibaszott jó. Nagyon tudom élni az olasz mentalitást. Croisan jól megnutellzva, egy espressoval, aztán indulhat a nap
Céklaszagú?
extra sosem volt de teljesen fasza volt mindig a kaja
a reggeli általában elég "vidékies" de a sajtokon kívűl ehető minden része, a sajtok mind tehénszagúak nekem
Szerintem nem volt sokkal olcsóbb mint osztrákban,a kaját meg haggyuk.Átlag semmi húúúúúú.Ehető.
A reggel nem nagy szám de van.
Az iselsberghof ban 3 éjszaka volt reggeli-vacsoraval 100 euro.
de eddig minden verzió tetszett
bár ahol beleteszik a tejfölt ott szoktam kicsit fintorogni mert nem nagyon szeretem a tehénszagú dolgokat, de van aki meg azért van megőrölve
túlságosan jó az orrom aztán olyat is megérzek amit nek kellene
De aludtam mar francia motelben is a nemet hatarhoz kozel. Tiszta volt, pedig nem gondolnam egy motelrol. Az 40€ volt egy ejszakara kettonknek.
Mindig elolvasom a kommenteket es az alapjan is dontok.
Kell menni erre-arra is hogy mindnehol szépeket lásson az ember
de képtelen vagyok megjegyezni az "újlatin" nyelvet
A legdrágább 29-euro/fő/éjjel reggelivel.
nincs az a pénz hogy megegyem, a céklát minden formájában utálom
zöldségleves a ronámoknál van ami jóízű van amiben van húsgombóc de van amiben nincs
de kb ez az egyetlen zöldségleves amit megeszek