Nekem az egyik kozmetikus meselte, hogy azota tart kamu-hataridonaplot a fiokjaban, miota az egyik kollegajanal azt elovettetek es az alapjan neztek at a bevallasat...
Én is arra gondolnék hogy nem lesz baszogatás hiszen az 50rugó megy befelé és havi 2milla helyett csak 2-400ezer a bevétel.
Bár egy fodrász ismerősömet beszopatták 2 millára mert kiszámolták hogy suli után x nap volt és napi y ügyféllel ennyi bevétele volt és ki is jött a 2 millás bünti
Aztán szerintem nem volt összesen 500ezer a bevétele....
Nekem a kedvencem, hogy a muszaki vizsgabazison mindenkinek irunk rendes szamlat, mert az NFM is keri. Meg km-t is meg kell rajta jelenitenunk. Elvileg kene online penztargep, de nincs, mert ugye nevreszolo szamlat adunk ki. Szoval elvileg nem kell, de megis, de mivel nincs, ANYK-ban minden egyes szamlat egyesevel fel kell vinni (szmlaszam, nev, cim, HUF, osszeg) napi szinten, es havit bekuldeni.
Nem lenne egy nagy osszeg egy penztargepet venni (valami 50e?), de mivel en pikkpakk begepeltem, odafigyeltem, bekuldtem, anyamek nem koltottek erre. Ugy erzem hamarosan fognak, mert tesom bassza megcsinalni normalisan, es ebben nem lehet hibazni
Ez a kezi szamlatomb megszunes mar 5 eve megy... Nem tudom mikor fog vegleges lenni.
Nalunk mult heten voltak kinn a NAV-osok es kozoltek, hogy a gepi szamlazoprogramunk nincs bejelentve... 2014-es ebev nyugtat meglobogtatta a konyvelo, hogy mirol tetszik beszelni? csak 3 evig nem neztek akkor az egeszet vagy mi?
Azokat nem baszogatjak,kis halak.
Anno mikor megorokoltem az egészet a hagyatéki egy év volt,bementem a helyi hivatalba,mi legyen.Mondtak új számot a hagyatéki ügyek nem adnak,folytassam fatereval.
Majd egy évig gyűlt a járulék stb azon a számlán,kaptam újat erre puff eltűnt inkasszó al a bankszámláról 1,5 Milla.Montam hogy Heeeeee,wtf?
Csak a komplett forgó pénz,nem tudok fizetni senkinek.
Kurvanagy volt de visszasirtuk,pedig mondták hogy navtol pénzt soha.
De a másik adoszamllan befogadni mindent befogadták a gyökerek.
Ezután bekertek a központba minden számlát.
Öcsém szólt hogy sok lesz,nem baj hozzá.
Akkor furcsallottak hogy kert egy kezikocsit,de adtak.
Máig röhög amikor szobakerul milyen képet vágott a műkörmös előadó amikor meglátta a husz-harminc banános doboznyi számlát.
Befogadták,eltelt megint másfél év,mire szóltak hogy találtak egy irodai szekrényben papírokat jönnünk be zárjuk le,utóbb látszott egyet nem nézték at.
mondjuk a gyerek egyéni vállalkozó, a havi 50 ezres katás, azt hiszem kell keresni egy könyvelőt aki jó pénzért kiokosítja, mert a végén cumi lesz belőle
ajajjjj
akkor rendbe kell tenni a cuccokat, mert már van pár kitöltött számla meg van számlázz.hu számla is
a nehezen megkeresett pénzeket gyors leveszi az apeh
Kell. Szogoru szamadasi nyomtatvany, de ezt gepen is vezetheted, csak tudd megmutatni, ha kerik. Egyedileg sorszamozottan, cegnev hol vetted, ceg szekhelye, ceg adoszama, pontos szamozasa a tombnek, es meg azt is, hogy eppen betelt e es a beteltek sorszam szerint rendezve.
Nekunk csak kozel 300 db van, ja es amugy gepi szamlazunk is... Csak az oktatasi teruleti kepviselonknek nem laptop es nyomtato lett kiadva, hanem egy kp-s szamlatomb...
En szoptam ezeknek a pakolasaval, rendszerezesevel... Nem hianyzik.
Végre elmúlt 18 a gyerek aztán intézzen mindent ami a dolgaival jár.
Én már lusta vagyok agyalni minden szaron