Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jártam. Az autónál csak azt utálom jobban
Nálam ilyen gond nem volt, hogy túlmelegedjen.
A forgalmi vizsgámat hóesésben csináltam, GPZ-vel és Simsonnal mentem oda, tehát még haza is kellet mennem.
Kellemes volt, mert párásodott a bukó hogy alig láttam, a rádió amin a vizsgabiztos utasított, meg egybe esett egy másik csapatéval így majdnem meghúzott, hogy nem azt csinálom amit mond de aztán tisztáztuk és abból a csapatból csak én nem buktam meg. Volt egy elég átbaszós jobbkezes utca, amit rajtam kívül mindenki elnézett, pedig az oktató direkt felhívta mindenki figyelmét, hogy szeretik vizsgán ezzel szívatni a népet.
Nade autót utal,gondolod buszt szeretne?
Vegul is vezethetne buszt is
Jarhatnal busszal.
Napi szinten ingázok. Rühellem en is autót vezetni. De nagyon.
Lehet nekem is kéne ilyen tréningeket tartani. Aki nem tudja tanítja alapon
En amennyire szerettem autot vezetni, annyira meg is utaltam. Mivel aznaptol, hogy a kezembe kerult a plasztikkartya, en lettem az ugyeletes r1-es munkatars...
A B-s tanulok nagyreszetol is agyfaszt kaptam, annyira kis debil kocsogok tudnak lenni, hogy hihetetlen. Motoros hospitalasnal 10-bol 2 volt csak gyoker. De az is csak azert, mert kihaennem tipusuak voltak.
Vezetestechnikai treningen is voltam tanulni a tanitast, de fokepp a szakdogam miatt is. Ugy mutatott be konkretan ismeretlenul a Sagi Tibor, hogy en kollegano vagyok. Es beszaras: ha valamit tanacsoltam, megfogadtak. Sot, meg is kerdeztek a velemenyem. Az 50 eves gyerekkora ota motorozo ferfi is. Es volt akinek en tudtam segiteni csiszolni a tudasan, ami azert hihetetlenul jo erzes.
Ha megtanulnek igazan faszan motorozni, csak treningeztetnek inkabb, mert oda olyan jon, aki tanulni is akar tobbnyire.
En inkább a motoros vonalat erőltettem. Az autót csak elvétve vezettem a jogsi előtt, de viszonylag hamar megtanultam igy is mire oktatohoz mentem.
igazából a tavalyi bulihoz képest rengeteg elem változik idén a képletben, szóval csak jobb lehet
Így van. Majd megoldjuk. Eddig legalábbis sikerült. Én mondjuk amúgy estére a bőrben megyek mert még törni kell.
Nekem csak kis robogo volt. Anyam mar azert is ugatott faterral , mert nem volt olyan nap, hogy ne tanyaltam volna el vele, de azert elveztem
Lusta voltam a bukot hordani. A haz elott felvettem, utca vegere mar az ules alatt volt. Aztan jott a rendor, osszefostam magam es kedvesen lehuzta az ablakot, rammosolygott es megbokte a sajat buksijat. Bolintottam, es O meg tovabbment. Vegul is cukik voltak bar lehet, hogy ismertek, csak en nem oket
13 evesen mar kocsival is kozlekedtem a kornyeken, szigoruan apammal. Bezzeg tesomnak jogsi utan 2 evig nem adta a kezebe a draga autot... Ebbol a reszbol szemet volt, mert engem 11 evesen megtanitott vezetni, Noveremet leszarta. Bar lehet azert is, mert ugyanolyan agyirokkantak es soha nem viseltek el egymast 5 percnel tovabb
Azt se felejtem el mikor a hazunk elokertjet ujitottuk. Ismeros dolgozott nalunk, a gyerekkori baratommal voltunk otthon. Jott a Zoli, hogy itt a Citroen kulcsa, menjunk egy kort, amig anyamek nincsenek itthon. Tudta, hogy vezetek. Aznap valtottam eloszor 3-asba 12 eves voltam es elveztuk haverral, hogy "szaguldozhatunk" az utcakba de jo is volt.....
még jó hogy a cordurában jöttem, éreztem reggel, igazi téli szellő volt...
Nekem mar service van. Az első futomű kész is.
igen, de te meg engem, kettő között utat találunk
Nem szerintem időben vagy. Még Azt mondják még lesz egy normális hullám valamikor November második felében. Szerintem pont jókor léptél. Bár ismered a véleményem.
előbb kellett volna már intézni ezt a gumit, jól kihúztam, na mindegy, már kibírom ezt a 2 hetet, ha tavaly egész telet bírt...
Nekem nem tiltották. Meg hat besegitettek a benzinbe is. Gondolták csak jobb hobbi, mint drogozni Kismotort a kertek alatt mar jóval előbb hajtottunk. Akkor még a rendőrök is lazán vették az efféle illegalitásokat. Ejnye bejnye volt néha.
Mondjuk szerencsére a talaj meleg de ha esiget a hó vagy havaseső (Én is hallottam) akkor a fém felületeken kell óvatosnak lenni. Fedlap tűzcsap fedél villamos sin. Azok már lehültek az aszfelt és a talaj még kellően meleg hogy megolvadjon rajta ami leesik.
Nekem csaladi okok miatt nem lehetett jogsim. Bar anyam mai napig donornak hiv
Amugy nem is volt kedvem baszakodni a lepcsokkel, meg jo hogy volt igy kozlekedesi rutinom. En reszben 0-rol kezdtem a motorozast, jo volt, hogy legalabb a KRESZen nem kell gondolkodnom menet kozben... Meg amugy se lett volna kivel mennem. Epp idoben ismertem meg a Zuramat
Csak oke, hogy szemet hunynak dolgok felett, de hogy meg ennek is... Vegul is ha ugyes voltal...
14 évesen kismotor. 17évesen az a1 a kocsival, és rá két évre korlátlan.
15 évesen mar megvolt a 125-ös kismotor papírral. 18 évesen meg a 650-est hajtottam illegalitásban :D
Bele is haltam volna ha 24éves korig várni kell
De én nem buktam meg, gyerekjáték egy motoros vizsga, röhögve megcsináltam km óra nélkül is. A franc se ment vissza reklamálni, totál nem zavart.
Hogy a picsaba? Ha jol latom, Noveremmel vagy egyidos. O anno kihisztizte, hogy azert bukott meg forgalmin, mert nem megfeleloen mukodott az ora, magyarul mar akkor kellett, hogy legyen