Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként nekem az a trükköm, hogy írtó feledékeny vagyok. Különösen neveket nem tudok megjegyezni.
Így aztán soha nem emlékszem kit kéne utálnom
Ezt kérem véleményezni olyanok álltal akik face to face is ismernek. Mennyire vagyok rohadék. Az idegből való motorozási stílusom nem ér alapnak venni. olyankor én is félek magamtól :-D
Na jó akkor elvesztettem a fonalat.
Megyek dolgozni.
Az még rosszabb
Úgy sem tudod, le van tiltva nálad
meg hogy ini egy fillérbaszó adjunktus
azt sem fogom látni
Az a jó manipuláció amikor minimális beavatkozással maximális hatást ér el a jó troll
Lehet ha nincs meg az előítélet, akkor nem ennyire egyértelmű...bár azért hogy látom megint sikerült kiborítani a bilit
Na mindegy, megígérte hogy feltölt egy újabb albumot a kedvetekért és még kommentelhetővé is teszi, mert kíváncsi a kritikára
és a targoncások buzik
Nameg az alien már sziszeg vagy még csak mozog?
De utánam tudom, hogy NEM akarsz jönni, így nincs félnivalóm
Megbeszéltük, hogy a Honda, a KTM és a Triumph szar
Nem értheted ezt. A csajokkal jóban KELL lennünk mert nálatok van az összes punci.
Én így is felülnék a jelenlegi helyzetemben. Más kölcsönmotorjával úgy sem harciaskodok és amíg elérem a kormányt, addig nincs is gond
Ja és olvass a sorok között, mindig van kivétel, aki erősíti a szabályt De amúgy meg honnan tudjam? Lehet, hogy itt egy imádnivaló maci vagy, élőben meg egy rohadék
én nagyon tudok ám menni ha úgy döntök, hogy nagyon akarok menni
Határeset. Reggel még valami mézes volt a téma most némi összeszólalkozás de én sem követtem a falat egész nap.
Reggel óta több mint 5 oldalt pofáztatok.
Érdemes kivonatolni vagy minden a régi?
Akkor nem pattansz fel a malacra ha épp nem vagy állapotos én meg arra járok ? Hát milyen dolog ez megmondtam hogy kölcsön adom egy próbakörre. bukógomba van. meg igen kezes jószág.
Nem kell nagyobb motor, mert a nyomomba sem érsz így sem
Amúgy hagyjá' má', így sem fogok tudni ülni, cseszd meg
akár csak te ;)
értelmetlen fogalmazás,pont,vessző nélkül...reménytelen...
ügyes vagy
vegyél nagyobb motort, mert ha egyszer utolérlek pár hétig állva fogsz ülni
írj neki privátban. sőt,te tudod a számát,hívd fel