És már megint bebizonyosodott hogy Zseni IS vagyok. Pedig az áramról csak annyit tudok hogy ráz. Meg tök ügyesen meg tudom különböztetni a burkolt és burkolatlan kábelt áram alatt, csak úgy simán tapintásból megmondom melyik melyik.
Csak a világ nem olyan,hogy szivárvány és legszebb dolog a barátság,meg senki ne bántson senkit mert az rossz.Nagyon csúnya dolgokra képesek az emberek.
De ha te valóban annyira talpra esett vagány csaj vagy, miért nem próbálod megvédeni magad. Nem elbújni kell, odaállni és leosztani a kreténeket. Én még soha senkit nem tiltottam le, pedig korábban voltak csörték clammal, Levivel, meg ki tudja még kivel nem.
Cica próba cseresznye. Engedéjezd kérlek az egyik album alatt a HSZ-eket aztán ha elburjánzik a hülyeség majd letiltod. Add meg a lehetőségét annak hogy bebizonyítsa a társaság hogy a legfőbb gondja az hogy nem lehet hozzászólni. Én kíváncsi vagyok mi van ha lehet. tényleg az lesz e mint számítasz rá és szerrá lessz trollkodva vagy jön be nem egy nem kettő értelmes HSZ is.
Volt olyan album, ami alatt direkt hagytam még az elején! Semmi értelmes nem volt alatta csak a trollkodás. Ráadásul azon talán nem is voltam rajta sehol, mert MAMI kupás volt. Egyébként nem tudom, aki akar, megkeres, ír, nézd meg , most is 2 üzi... naponta 10 kb csak itt megvan , most írt egy srác a szerelős albumban feltett kérdésre pl ... tökre örülök neki, és tudta a választ, meg szerelő, és tök rendes, beszélgetünk.
könyörgöm, én nem csak a motorozásban - motoros világban lógok ki a sorból, hanem mióta megszülettem, én ilyen vagyok, vkinek bejön, vkinek nem, nem kérem , hogy akinek nem, annak legyen igen, de most sértegetni a másikat tök ismeretlenül, úgy hogy az életben nem beszéltél vele, mi értelme? Hobbi?! mert pink, stb....
Mindig próbálkozom. ilyen vagyok. nem szeretem a feszültséget hosszú távon. Rövid távon inspiráló de hosszú távon akkor is zavar ha nem én vagyok az egyik fél csak olvasom. Ezért próbálkozom megoldásokkal.
Különben jogos. Ekecs is a kezdeti döcögés ellenére egy egész semleges építő jellegű kritikát képes megfogalmazni Pink kapcsán. Én Akármilyen fura de Pocsest ismerve benne is látom ezt a potenciált. Janó is tud tök értelmes dolgokat mondani. Mikor nagy ritkán levinél is minden fogaskerék a helyére csusszan még tőle is jön pár értelmes gondolat. Bár elég hamar kiesik a meghajtó fogaskerék a helyéről
A probléma az hogy rossz volt a kezdés. Azzal hogy letiltassz mindenkit és nem engedsz hozzászólást, nem megoldod a problémát, hanem sokkal inkább szítod azt. Ha mondjuk mindenki b@szogatott volna a galériáid alatt, érthető lenne a hsz.-ek tiltása, egy idő után. De te óvatosságból már eleve ebből az irányból közelítettél. Vajon miért? Mert már máshol, pl. a fb.-on ugyanúgy szét savazták a stílusod. Akkor mégis ki az aki kilóg a sorból? Biztos azok akik már évek óta megvannak itt többé-kevésbé békében.
De akkor legyen. Csak próba gyanánt. Tedd meg hogy a szerelős utolsó albumod alatt engeded a kommentelést mert amúgy nekem ott van pl kérdésem de a privát üzit az SM-en én is utálom mert rohadt lassú. Aztán ha csak szarrá trollkodás lesz a vége akkor le kell tiltani és a trollkodásnak vége.
Csak úgy próba gyanánt mert engem pl érdekel ez a relé kérdés hogy ott mi volt a szar és van is egy tippem.
Hátha lesz egy két értlemes hozzászólás is. Vagy építő jellegű jelzés mert mondjuk valaki avatott szeme észre vesz valami olyat a fotón amit élőben nem biztos hogy megláttatok.
csak azért hogy mindenki megnyugonjon:
az összes nő egy mocsok jellem nincs kivétel
a földön nincs még egy ilyen entitás ami ennyi gonoszságot irigységet kétszinűséget hordozna magában
ezt mindenkinek el kell ismernie aki az egyéjszakás kalandoktól jobban ismeri a nőket
némi elfogultság biztos van mindenkinek a saját szerzeménye felé, de ezt is csak azért nem ismerjük be mert akkor be kellene ismerni hogy ugyanolyan szarul jártunk mint mindenki más
egy nőszemény lehet aranyos ügyes okos stb ha kettő van az is lehet hasonló egymással karöltve, de mindig találnak valakit aki épp nagyon geci
ha három vagy több nőszemély van akkor az már maga a háborús hadszíntér.....
szóval ennyi
ha nem lenne pina rajtuk már sok-sok éve el lenne ásva az összes, kivétel nélkül
Szerencsére ez a szegmens is fejlődött a régmúlt 90-100 lóerős szarjaihoz képest. Ami mindenképpen egy pozitívum.
Asszonynak amúgy nem tetszik a túraenduro, szerinte a sportmotorok a legszebbek. Szóval legalább nem vagyok nyomásnak kitéve. maradhat a cbr . Úgyis neki a kényelmetlenebb
Még a TL-t lehetne viszonylag túrásabbra szabni egy másik kormánnyal, lábtartóval. De az már múlt..
TRIUMPH, na azt is kezdjük szidni hátha ideér Zoli.
könyörgöm, én nem csak a motorozásban - motoros világban lógok ki a sorból, hanem mióta megszülettem, én ilyen vagyok, vkinek bejön, vkinek nem, nem kérem , hogy akinek nem, annak legyen igen, de most sértegetni a másikat tök ismeretlenül, úgy hogy az életben nem beszéltél vele, mi értelme? Hobbi?! mert pink, stb....
Különben jogos. Ekecs is a kezdeti döcögés ellenére egy egész semleges építő jellegű kritikát képes megfogalmazni Pink kapcsán. Én Akármilyen fura de Pocsest ismerve benne is látom ezt a potenciált. Janó is tud tök értelmes dolgokat mondani. Mikor nagy ritkán levinél is minden fogaskerék a helyére csusszan még tőle is jön pár értelmes gondolat. Bár elég hamar kiesik a meghajtó fogaskerék a helyéről
Csak úgy próba gyanánt mert engem pl érdekel ez a relé kérdés hogy ott mi volt a szar és van is egy tippem.
Hátha lesz egy két értlemes hozzászólás is. Vagy építő jellegű jelzés mert mondjuk valaki avatott szeme észre vesz valami olyat a fotón amit élőben nem biztos hogy megláttatok.
Bár aki ebben partner lenne, az már eddig is tudott normálisan viselkedni, vagy minimum figyelmen kívül hagyni.
az összes nő egy mocsok jellem nincs kivétel
a földön nincs még egy ilyen entitás ami ennyi gonoszságot irigységet kétszinűséget hordozna magában
ezt mindenkinek el kell ismernie aki az egyéjszakás kalandoktól jobban ismeri a nőket
némi elfogultság biztos van mindenkinek a saját szerzeménye felé, de ezt is csak azért nem ismerjük be mert akkor be kellene ismerni hogy ugyanolyan szarul jártunk mint mindenki más
egy nőszemény lehet aranyos ügyes okos stb ha kettő van az is lehet hasonló egymással karöltve, de mindig találnak valakit aki épp nagyon geci
ha három vagy több nőszemély van akkor az már maga a háborús hadszíntér.....
szóval ennyi
ha nem lenne pina rajtuk már sok-sok éve el lenne ásva az összes, kivétel nélkül
Asszonynak amúgy nem tetszik a túraenduro, szerinte a sportmotorok a legszebbek. Szóval legalább nem vagyok nyomásnak kitéve. maradhat a cbr . Úgyis neki a kényelmetlenebb
Még a TL-t lehetne viszonylag túrásabbra szabni egy másik kormánnyal, lábtartóval. De az már múlt..