Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mi lett GP Pilottal? a trollok igazi királyával?
Az lehet. Zoli is megjött. szóval van esélye hogy visszaáll a rend és elkezdődik az anyázás
Az egy fura időszak volt. Clam rászált az oldalra és azt is szidta mint a bokrot. Bármi volt a téma Clam mindig mindent jobban tudott. Telefosta az összes topikot a hülyeségével. Fárasztó volt. Minden galériát minden videót leszarozott. Olyan volt mint egy igazi troll aki soha nem alszik és dirakt csak azért is mindenkinek ellentmondott. Sok volt nagyon sok.
"Levi mivel kultúráltnak tűnt az észrevételed én is megmaradok a kulturált stílusnál."

Valami zavar támadt az univerzumban. Majd benézek két óra múlva. Addigra meglesz az anyázás újra
Még az is lehet hogy Cicat is fizetik azért hogy pink legyen
Én csak a balfaszoknak szólok be.
Cica olyan szinten nem érdekel hogy be se szólok.
Jelzem ha nem foglalkoznátok vele előbb-utóbb megunná a hülyeséget és eltünne.
Mit csináltak? Én nem követtem akkoriban.
ha lehetne hsz-t likeolni...
Levi mivel kultúráltnak tűnt az észrevételed én is megmaradok a kulturált stílusnál.

Mikor olvastál valakitől olyat ami irányába szólt hogy. "Nem rossz de a videó alapján nagyon merevnek tűnik a tartásod, szerintem engedd kicsit el magad és próbálj lazábbal ülni úgy folytonosabb lesz a mozgásod is"
Nem ilyet én egyszer nem láttam
Csak olyanokat hogy ez így szar. Olyan vagy mint aki karót nyelt. ... tehát minden olyan dolog ami építő jellegű kritika lehetne mind beszólássá változott. Nehéz ezt a szintet megtartani.
Az meg hogy nem jó a vezetéstechnikája? Ugyan mégis kinek jó? Rossinak esetleg. Mindenki elkezdi valahol.
Igen a stílusa tud bicskanyitogató lenni. De mondta valaki szép szóval neki egyszer is itt falaon. Hogy "Rendben jó ez a Zümi de egy picit talán sok ez a mennyiségű album, szerintem a kevesebb néha több" Nem ilyen sem hangzott el csak annyi hogy "Na már megint egy pink album" Ugyan az a kettő csak az egyik bántó a másik építő jellegű. Ennyi lenne a kultúrált reakció és a puffogás között a különbség.

De én ezzel befejeztem a témát mert tudom hogy ilyenkor csak úgy szítom a tüzet és HSZ dömping lesz a végén belőle azt meg nem akarom.
Lazán lehet kezelni ezt úgy hogy a kecsek is megmaradjon és a káposzta is jól lakjon.
Apró minimális beavatkozással (néha ez csak annyi hogy rászólok a problémás illetőre) normális mederben lehet tartani a dolgokat, csak oda kell figyelni.
Azért lehet határt szabni ennek ellenére.
Nem kell minden bohócot kicsapni, csak azt kell megakadályozni, hogy kárt tegyenek egymásban , meg az ártatlanokban amikor összeverekszenek
Ja, utána néztem. Ezek a jódpárnákat már tényleg kivonták a forgalomból, csak múzeumi szinten van, annyira elavult.
Jód tinktúrát kevernek ki a patikákban, töményen nem adhat ki, csak ha van papírod hozz, de ez sok anyaggal így van.
Régen még arzént is lehetett kapni a patikákban azt most már nem, rohadék rotschild összeesküvés ez is
Aszkorbin sav néven kérjed. Még élelmiszer boltban is láttam fél kilós kiszerelésben.
Másik, hogy lehet tablettában is olcsón kapni, ha nem a flancos gyógyszergyáraktól veszed. De hát ez olyan mint a kínai telefon meg az iPhone.
Nem bunkóskodtam vagy trágárkodtam vele és sosem szóltam meg a kinézete miatt!
Ne moss össze másokkal!
Laci, azért nem egyik napról a másikra történt. Elkezdte feltölteni napi szinten a rózsaszín galériáit ami akárhogy is nézzük gyenge minőség volt és leginkább reklám, abból is a szarabbik fajta, TirePenz meg a tökömtudja mik, 1-1 elment volna de napi szinten már sok volt. Erre jött hogy nem lehet hozzászólni, jajj privátban keressetek meg. Baromira nem akarok vele privátban beszélni.
Aztán ide talált, itt már nem volt hova bújjon, beszóltak neki. Nem is beszóltak csak véleményt nyilvánítottak. Akkor jött hogy aki nem ért vele egyet az hülye és letiltja.
Pocsest nem tudom mivel sértette meg, pedig ő nem szokott itt senkivel veszekedni, se szidni se semmi.

Ott a dukis galériában ilyenekkel védi magát hogy öreg motorosok is felnéznek rá meg hasonlók mert ő segít a gyerekeknek meg mikulás meg nem tudom mi, motoros app meg hasonlók. Ő az igazi motoros példakép, szerinte.
Szerintem meg ez mind azért van mert az szeretné hogy figyeljenek rá.

Teljesen felesleges neki normális kritikát írni, úgyis csak és kizárólag azt fogadja el ami dicséri.
egyet értek. Egyenlőre befogtam a pofám mert nem akartam szítani a dolgokat.
Mer egyedi lenni és nem beolvadni a tömegbe. Pedig egyszerűbb lenne. Tényleg komplex személyiség ezt én nagyon is jól tudom. De mennyiben rosszabb ez mint bármelyikünk egyéb hülyesége. Én pl felbaszom az agyam azon hogy a TV-men a hangerő szabályzó nem 10-es osztásokban megszabva hanem 9-es osztásokban. De ez sem rosszabb mint az ő makacssága sem nem jobb.
Igazából egy két rendes kritikát olvastam de azt is a baszólások lehámozása után tudtam én megfogalmazni. Volt ilyen. Ha rendes kritikával él az ember irányába. (Ha épp nem baszta fel vaaki az agyát) akkor meghallgatja és ha nem is reagál rá akkor sem kezd örjöngésbe. Főleg ha a kritika jogos és építő jellegű.

Én pl Janóval ezért beszélgettem akkor is mikor amúgy szerintem bunkón osztott. Mert láttam benne építő jellegű kritikát. Pl a minap a kuplung nélküli váltásról volt szó aznap direkt csak azért mert már rég gyakoroltam egész úton hazafelé meg a kis körömön kuplklung nélkül rakosgattam a fokozatokat le és fel.

Ilyen kritikával nem éltek csak a pink cikizése meg a bőrruhában szerelés meg az idegen terepen esetleg némileg túlzott óvatoskodás az ami fel van emlegetve. De több nem. Én pl most a vezetéstechnikájára nem mondok semmit. Korábbról tudom hogy ment de kb 1,5-2 de lehet hogy 3 hónapja nem láttam felszabadultan motorozni így nem tudom jelenleg hol tert így erről nem is formálok véleményt.

És most ebben semmi puncsolás meg hasonló nincs. Nem tudom nem formálok véleményt ennyi. Megvédeni sem fogom, de az hogy a basztatásában nincs semmi kritika az tény. Csak simán basztatás.
Az a baj, hogy olyan kifogásaitok vannak ellene ami nem igaz.
Te sem hiszed hogy azért szálltak rá, mert nem engedte a hozzászólást.
Vagy mert úgy motorozik ahogy.
Vagy mert lelkesen beszélt valamelyik motorozásról.
Vagy mert pinája van.
Eleve azért nem engedte, mert már akkor is baszogatták.
A másik hogy trágár?
Tehát mindenki lehet trágár és geci, csak ő nem szólhat be? Ki is a hisztis picsa akkor? Jelenleg Pocses az aki minden alkalmat megragad hogy látványosan rinyáljon pink Cicán-.
Cica meg az én valódi kritikámat megfogadva nem reagál ezekre, mivel nem lehet érdemi eredmény elérni, így már elég régóta nem csinált hisztit ezekből, még is még mindig ez a problémátok, csak épp a szemeteket nem nyitjátok ki.
A többi kifogás is ilyen mondvacsinált.
Egy valódi kritikát sem kapott, csak rászálltak mint az ovisok, a szeplős új kislányra.
Az említett galéria alatt is csak annyi volt a bűne, hogy a galéria készítőjére ráírt, hogy mikor mennek motorozni, aztán egyből nekiesett a sok csimpánz, ő mégis korrekt és kulturáltan válaszolt...amúgy hiába, mert ugye soha nem az volt a cél hogy valódi kritikát fogalmazzanak meg, vagy megértsék a motivációját, hanem a gyalázkodás, ezt pedig zavarná, ha el is olvasnák mit írt.

Megjegyzem élőben egyáltalán nem néz ki durván, a pink ellenére. Teljesen szolid csajos csaj. Láttam már jóval durvábbat is, azon még sem ütközött meg senki.
a klikk az klikk marad. Minden frissítés számít. Minden kép megnézés. Minden. Ha feljössz az oldalra az már 1 klikk ha oldalt váltasz még egy. a fórum beírás még egy és így tovább. Én itt reggeltől estik biztos termelek összesen vagy 100 klikket. Meg még vagyunk itt egy páran az már kb 1000 és ez csak az akik aktívak az üzenőfalon. Meg a sima csendes olvasók, meg a többi a topik így így tovább. Itt napi több 10 ezer klikkről beszélünk nem oszt nem szoroz hogy mi itt nem dumálunk vagy igen. Ez teljesen mindegy. Nem tartom kizárnak egy húzósabb napon még a 100 ezer klikket sem.
ha privátban aláznám,mi lenne szerinted?
Akkor basszunk ki velük, ne írjunk egy szót sem. Az itt jelenlévők elég nagyot dobnak szerintem a klikkek számán.
Tök egyszerű amúgy. Az oldalnak a banner állománya a klikkelések száma alapján olcsósodik vagy drágul. Minnél többen klikkelnek annál drágább a banner felület. Tehát a megosztó személyek addig nem megy el a véleményformálás alpári anyázásba addig nem gond mert klikket generál. innentől kezdve meg nem lesz moderálva semmi míg ezen a szinten megmarad a jelneség. Mert az oldal üzemeltetőinek ez jó. Az hogy a klikkeket biztosító tömegnek meg mi a véleménye az meg mindegy. Clam és Oszi ügye anno csak azért volt mert ők már átléptek egy határt. Ez a jelenlegi helyzet ettől a szinttől meg még nagyon messze van. Tudom hogy így megy én is megkapom nem innen hanem máshonnanezeket a statisztikákat. és meglepően óriási számok tudnak rajta lenni. (ez persze nem neked szólt Ini csak te voltál a logikai lánc végén jelenleg)
Nem hogy moderátor nincs,de az egész oldallal nem foglalkozik a kutya sem !
Évek óta rá se basznak az egészre!
Van reklám oszt csókolom!
Igen moderáció hiányát már én is észrevettem. Én még aránylag jól kezelem, de tény hogy nagy moderátori aktivítás nem igazán van. Bár a túlmoderáltság sem megoldás.
Azt én is meg szoktam, csak úgy megszokásból :-D
ha lenne akkor kb azokat basznák ki aki csinálja a műsort
ha nincs műsor nincs nép.....
szóval ha minden idióta innen ki lenne baszva akkor rövid időn belül elhalna az egész fórum
így is a fészbukk rengeteg népet elvitt a fórumokból, 10 éve még sok fórum volt amiben nyüzsgött a sok ember, most meg haldoklik vagy már ki is halt a java része
Majd akkor látod hogy mennyire hisztis vagyok amikor egyszer odalép melléd egy idegen és leüt a picsába a motorról
Amúgy igaz hogy ideggyenge vagyok, de ez téged nem fog vigasztalni akkor