Ha má üzenőfal. izennék:
Nincs valakinek egy kisflexe gyémánt koronggal kőccsön egy negyed órára a XI kerben? Lakást javítok, de otthon felejtettem a sajátom, 150 km-re van.
Vinném-hoznám, meg mellé pár sör.
legalább tudd használni az sm üzenőfalat, ennyi eszed legyen
mit vagy ezen kiakadva te is hogy nincs engedve? Ott a fb 5 EZER EMBERREL, szted naponta mennyi noti és üzenet jön? Nem elég az nekem? Jaaa mert rád is írtam igaz a te albumod alá?! Saját magad legalább ne hazudtold már meg , ne legyél ilyen kis hülye buta picsa
Ki beszélt barátságról? Ez tisztelet, másikkal ha épp beszéltem privátban, próbálok előbbre jutni vele , nem mellesleg ott is nem én voltam a beképzelt hanem te
Senki sem mondta hogy tökéletes vagyok , ahogy senki sem az, ki ilyen, ki olyan, de már kurvára leszállhatnátok rólam
Pontosan ezért kapcsoltam ki a hozzászólásokat. Személyesen senkit nem ismerek onnan, ergo nem tudok véleményt alkotni senkiről, illetve nem is akarok. Viszont kezdtem unni a hülyeségeken való lovaglást. Az utálat tárgyat pedig nem tudom(ha valaki akarja nyugodtan írja meg privátban), mivel jó pár éve nem igazán jártam fel ide. Viszont így már én éreztem magam kellemetlenül...
Nemnemnemnem, rosszul latod. Mindenkit mindenkit szeret es utal egyszerre.
Ezert is voltam inkabb mindig pasik kozott. Azok max kinevetnek, ha elkuldom oket a picsaba, amig egy lany behisztizik es azt hiszi, hogy verkomolyan kell venni.
Pl egy baratnom elkezdett fogyokurazni es a meglepi tortabol nem is evett. Mondom jovan, megertem es szepen halad, de latom, hogy miert nem akarja meg elengedni magat egy kis sutizessel. Semmi rosszindulat nem volt bennem, sot! Amultam az onkontrolljan. 1 evig viszont alig beszelt velem, mert en megsertettem aztan elfelejtette, hogy miert is haragszik es azota megint happy
Tudtommal Mi nem vagyunk barátok és trollkodást az alatt értem, hogy más képei alatt kezded magad megvédeni mert a saját képeid alatt nem engeded a hsz.-t. Igen tudom, mindenki agyában gond van csak a tiédben nem. Hát akkor így jártam
lófaszt nem igaz...ha már három van,azok már klikkesednek. de úgy ráadásul,hogy mindenkit utál a másik kettő.akármelyik megy ki,a másik kettő már kibeszéli,savazza...
mint ahogy privátban is beszéltem veled pár sort, láthattad volna, hogy teljesen szép stílusban írtam neked és sajnáltam, mi történt. Még mindig nem tudják egyesek felfogni, hogy fb-on zajlik az élet nálam, egyrészt ezért nem volt engedve a komment, aztán egyre többet befolytam az sm-be , sok üzenetet kaptam/ kapok, de nem így indult, hogy itt is leszek sokat. Egyébiránt megírhattad volna te is privátban, hogy ez az amaz, és beszélgethettünk volna róla, mint hogy itt megmondod a tutit.
Nem igazán tudod felfogni te sem, nem azzal van baj, ha vki nem bírja a stílusom, bármim, de akkor nem a másikat minden album alatt meg mindenhol alázgatni kell meg kötekedni... sokkal kedvesebb stílusom volt régen, de egy ideje már nem vagyok olyan, remélem az oka leesik. Mégis mit vársz majd mikor nekem estek cukin pislogok? Mi az hogy más képe alá oda trollkodom? Többnyire az ismerőseim képei alá írok. Miért ne írhatnék? Az trollkodás, hogy megdicsérem a motorját? Hát vannak gondok kissé a te kis agyaddal is.
Ne haragudj ogerg, de aki ennyire beképzelt és fent hordj az orrát akkor szerinted mi változna? Olvastam néhány bejegyzését és hozzászolását a dolgokhoz facén, de olyan bicskanyitogató, hogy iszonyat. Nekem is van ám egy stílusom, de ahogy Ő közli a dolgokat...Mindenkit leidiótázik meg letilt akinek más a véleménye. Én is azért akadtam ki amikor az Én albumom alatt estek neki, mert egyszerűen nem veszi észre magát. A saját képei alatt nem védi meg magát mert nem ad rá lehetőséget, de más képei alá oda trollkodik. Nem is értem mit várt mindenkit bejelölgetett facén amikor elkezdte a motoros pályafutását azoknak a felét már le is tiltotta szerintem. Számolnia kellett volna ezzel, hogy ha ide felregisztrál az ember itt kap hideget meleget, mivel nem vagyunk egyformák nem tetszhet mindenkinek minden.Én is sokat gondolkoztam mielőtt beregisztráltam mert olvasgattam a fórumokat és itt aztán van minden :D Ez sose fog megváltozni főleg azért mert Ő élvezi, hogy az embereket ki tudja akasztani és azért is feltölt még egy pár képet, videót. És mint tudjuk nem zörög a haraszt.. NA most Én is tiltó listán leszek...
Ahha
Elnézve 1-2 moto gp-s cikk alatt trollkodik a kis geci azóta is. GP pilot néven.
Meg volt egy face oldala ami eléggé gyengére sikerült. Oszik5 írogatott oda néha a képek alá. Nagyjából ennyi.
Így van jól gondolod. Meg volt az SM előtti kritika is. Így az elején ez nem ment zökkenőmentesen. Mit szólnátok ahoz. És ezt cicával is megbeszélem. Hogy próba gyanánt. megpróbálkozna a nép egy ilyen újrakezdéssel. Ahol nem azonnal harap mindenki mindenért. Megpróbál építő jellegű kritikát alkotni a másikról és nem beszólna. Amolyan tiszta lap? Hátha kijönne belőle valami jó dolog. Ezt cicával is megbeszélem és akkor az álláspontok közelednének némileg.
Szerintem hatalmas volt az ember, én jókat röhögtem rajta pedig engem is fikázott. Facebookon is beszéltem vele többször is, ott lehetett szidni igazán a másikat privátban, de soha nem volt anyázás, az értelmesek nem sértődtek vérig.
Az elején pont ilyen hozzászólások voltak, amik nem szidták. Megvolt a negatív hangulata de nem volt se lehülyézve se balfaszozva se semmi. Ezek amiket írsz már mind egy folyamat részei volt.
De mivel már úgy kezdte hogy nem lehet hozzászólni, el is indította azt hogy sokaknak ne legyen szimpi, Biztos volt már alapja ennek, máshol is sok negatív kritika érhette ami miatt úgy döntött hogy ne lehessen hozzászólni.
Nincs valakinek egy kisflexe gyémánt koronggal kőccsön egy negyed órára a XI kerben? Lakást javítok, de otthon felejtettem a sajátom, 150 km-re van.
Vinném-hoznám, meg mellé pár sör.
mit vagy ezen kiakadva te is hogy nincs engedve? Ott a fb 5 EZER EMBERREL, szted naponta mennyi noti és üzenet jön? Nem elég az nekem? Jaaa mert rád is írtam igaz a te albumod alá?! Saját magad legalább ne hazudtold már meg , ne legyél ilyen kis hülye buta picsa
Ki beszélt barátságról? Ez tisztelet, másikkal ha épp beszéltem privátban, próbálok előbbre jutni vele , nem mellesleg ott is nem én voltam a beképzelt hanem te
Senki sem mondta hogy tökéletes vagyok , ahogy senki sem az, ki ilyen, ki olyan, de már kurvára leszállhatnátok rólam
Mondtam már barátnőmnek, hogy ne csodálkozzon ha megkopaszodok, vagy valami hasonló
Ezert is voltam inkabb mindig pasik kozott. Azok max kinevetnek, ha elkuldom oket a picsaba, amig egy lany behisztizik es azt hiszi, hogy verkomolyan kell venni.
Pl egy baratnom elkezdett fogyokurazni es a meglepi tortabol nem is evett. Mondom jovan, megertem es szepen halad, de latom, hogy miert nem akarja meg elengedni magat egy kis sutizessel. Semmi rosszindulat nem volt bennem, sot! Amultam az onkontrolljan. 1 evig viszont alig beszelt velem, mert en megsertettem aztan elfelejtette, hogy miert is haragszik es azota megint happy
mint ahogy privátban is beszéltem veled pár sort, láthattad volna, hogy teljesen szép stílusban írtam neked és sajnáltam, mi történt. Még mindig nem tudják egyesek felfogni, hogy fb-on zajlik az élet nálam, egyrészt ezért nem volt engedve a komment, aztán egyre többet befolytam az sm-be , sok üzenetet kaptam/ kapok, de nem így indult, hogy itt is leszek sokat. Egyébiránt megírhattad volna te is privátban, hogy ez az amaz, és beszélgethettünk volna róla, mint hogy itt megmondod a tutit.
Nem igazán tudod felfogni te sem, nem azzal van baj, ha vki nem bírja a stílusom, bármim, de akkor nem a másikat minden album alatt meg mindenhol alázgatni kell meg kötekedni... sokkal kedvesebb stílusom volt régen, de egy ideje már nem vagyok olyan, remélem az oka leesik. Mégis mit vársz majd mikor nekem estek cukin pislogok? Mi az hogy más képe alá oda trollkodom? Többnyire az ismerőseim képei alá írok. Miért ne írhatnék? Az trollkodás, hogy megdicsérem a motorját? Hát vannak gondok kissé a te kis agyaddal is.
eszem ágában sincs privát alázni...
Elnézve 1-2 moto gp-s cikk alatt trollkodik a kis geci azóta is. GP pilot néven.
Meg volt egy face oldala ami eléggé gyengére sikerült. Oszik5 írogatott oda néha a képek alá. Nagyjából ennyi.
Na vélemény ?
De mivel már úgy kezdte hogy nem lehet hozzászólni, el is indította azt hogy sokaknak ne legyen szimpi, Biztos volt már alapja ennek, máshol is sok negatív kritika érhette ami miatt úgy döntött hogy ne lehessen hozzászólni.
Esetleg beszélhetnél vele normálisan is privát, hátha több eredménye lenne.
Dobok is neki egy csontot.
Rossi egy patkány, hajrá Dovi