Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat igy belegondolva a hosszu turainkon egyikunk se rozsaillatu a napi 8-9 ora vezetes utan de most ez se fenyeget egy ideig...
Volt hogy 3 napig rajtam volt a crosscsizna aztán akkor se volt vészes a dolog
Meg joval elottem jarkalt ilyenekre, egyetemista koraban, szoval ilyesmire nincs szuksege mar biztosan egy napos tura utan meg eleg a szimpla furdes is
Szalicil t oldj fel tisztaszeszben és kend meg a lábát 3nap fürdés után
Utána se izzadság se szag, ha egész nap bakancsba van akkor sincs lábszag
De arra fel kell készülni hogy egy réteg bőrt ledob a lábáról mint nyáron amikor leégés után vedlik a bőr, és pár napig nagyon száraz érzés érdemes kenni testápolóval
"Hideg szél fúj Édesanyám, bachatja a kendőjét..."
Nem tudom, de en se szagolnam meg szivesen
Nem tetszett a lábszár meg a vaddisznónak sem?
A Zuramek regen sokat jartak napokra az erdobe turazni. Egyik hajnalban arra keltek, hogy a vaddiszno bedugta a fejet a satorba es szaglaszta a labukat szerencsere magatol elment
Volt hogy a róka kicsomagolta a palacsintát míg mi sütöttük a szalonnát és kinyalogatta belőle a kakaót
Volt városi gyerek is velünk, ő egy óráal később már otthon volt.
Föleg amikor a kóbor kutyák elhordják a fele csapat kajáját éjszaka
Itt nem mondhatod, hogy hideg a fold
Én is így érzem, az érzés miatt szeretek sátrazni, de a zsúfolt kempingek nem érdekelnek, nem vagyok kiváncsi arra hogy körülöttem hogy horkol 30ember. Inkább nagyjából 20euróért alszok rendes ágyban.
De ez Iniék féle motorozásban nem játszik, pedig az lenne az igazi, kint a hegyen, friss levegőn, igazi kaland. Régen sokat jártunk így a haverokkal az erdőbe sátrazni, tűzrakás, szalonnasütés, kis piálás.
Hát azzal nem lesz gond, hogy kirabolják a sátrat éjszaka
Naja, én sem tervezem hogy hóban akarnék sátrazni, öreg vagyok már ehhez a marhasághoz.
Ausztria bőven elég, bár már ott is inkább Cimmer Ferizek.
Satrazzatok így.
A hálózsák hőszigetel jó esetben. Amúgy tényleg nem túl meleg, de nem is a föld hidegét veszi át, csak a sátorét.
Jó párszor sátraztunk 10 fok alatt. Minden alkalommal fáztam
Szereztem egy Lidl akciós bizgerét,de fene tudja,kemény és műanyag,így nyáron izzadok is keskeny is,hullámzik is,meg kemény is.
Szállás 27 euróért reggelivel még mindig vonzóbb.
Én simán csak letiltottam, igazándiból az írásaival semmi bajom se volt, csak olyan profilképe van mint egy vizihullának aztán irritált.
Ez a része nem érint, papírkutyák vagyunk, mediterrán helyen sátrazunk ha sátrazunk
Ha hideg van kint akkor baszott hideg polifoammal kombinálva lehet jó lenne
Ezt írtam korábban, hogy én is ezt használom.
Szerintem is a legtutibb, de úgy látom már 20 éve nem árulják sehol, csak azokat a PVC szarokat.
Hát az sem normális, hogy menyire a mániáddá vált.
Mi arra jutottunk ezekkel hogy nagy helyet foglal és nem elég kényelmes. Legalábbis amiket próbáltunk. Inkább felfújható matracot használunk, mint a strandmatrac kb, csak nincs párna része, 10centis, kis 12V-os pumpa és kész, sokkal kisebb helyen elfér. Nekünk ez jobban bevált.
Van önfelfújós matrac is, az is elég jó...bár ennyit nekem nem érnek.
http://www.mountex.hu/webshop/...