Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig tök cuki lehetett a róka.
Múlkor amikor jöttem le Kőris Hegyről (Bakonybél), megállt előttem egy róka az úton és nézett rám kíváncsian hogy milyen állat ez?
Lassan nagy ívben kikerültem, de nem zavartatta magát, látszott rajta hogy nem igazán tudja hogy félnie kéne.
3 nap után pedig beáll az egyensúly és beindul az öntisztulás
Ha látnátok micsoda falevél hordó kosarat csináltam hordó abroncsból meg csibehálóból...
Kosárfonó öreg 12ezerért akart volna csinálni vesszőből, hiába mondtam hogy ne szopasson már, hiszen a vessző ingyen van adót úgyse fizet akkor se csinálta meg 2 liter pálinkáért
Még hogy 12ezer.... abroncs ingyen volt csibehálót fatertól kértem, hegesztő pálcát még anno anyós fizette, csak a villanyt nem tudtam lopni sehonnét se
Diplomás fillèrbaszó ez valami állat!
Van itt több szomszéd....
Haver most költözött ide pár hete
Most akartad áthúzni a szomszédnak
Ilyen kezdőnek nézek ki?
Én tanítottam azokat akik ott tanítanak
A mesterkepzessel együtt?
Király is volt
A busa alkatrészek az nem semmi kibaszot mazlista !

hány félévet csináltál végig a fillérbaszó főiskolán?
A vetőmag kényelmes,öreg simán,sokat zsakoltam kukoricát,búzát,bár azt utáltam a zsineg miatt.
Én akkor is a szomszéd netét használom amikor az enyém 3x gyorsabb
Már csak megszokásból.....
MAN platón vetőmagok tetején,,,
de a legkeményebb a csávó volt Kenesén motoros találkozón Blues Company alatt a hangfal előtt,annak dőlve...
leszarom a pénzt is,4G-zek
nem vagyok én ini
Nekem tavaly a romanoknal huzta at magat egy busz a savomba... Ereztem, hogy kozel volt, de ebben megerositett a mogottem jovo is, miutan megalltunk: "Ugye tudod, hogy millimeterekre volt a dobozodtol az a busz?". Ha nem is tudtam, de sejtettem... Csak az utrol 110-zel, kanyarban a koves, foldes szarra nem vagyakoztam kivinni a motort, igy maradt az imadkozas... Bejott.
Annyira nem vagyok egoista,no meg örültem,hogy a fejem maradt a helyén mert a vállam majdnem súrolta a buszt
Meg mondtad is magadnak hogy néma a szemét foglalja a helyem.
Komoly!
Egyszer elhajoltam a mátraházi busz elől mert belógtam a sávjába
A haver jött mögöttem s azt mondta,hogy jól nézett ki
De ok Magyarorszagon kirandultak es 3-4 napig nem is mentek civilizacio kozelebe, azert raktaroztak fel. Meg budos egyetemistak voltak, azoktol meg mit varsz? bar a haverja meg mindig ilyen 'fillerbaszos', csak nagyon idiotan csinalja, szoval igazabol, amit sporolna, azt is elbassza... Na mindegy
Baszki volt hogy románban 6 lei volt egy kiló kenyér pár paprika és akkora szalonna hogy maradt reggelire is
Szóval 2 fullos kaja max 500pénz volt
Én semmit se viszek románba enni, max pár fehérjés csokit
Egyedül a víz a drágább de azt meg úgy se lehet vinni 3 napra
Oh, eleget hallottam ezekerol a tulelo turakrol a Zuramtol. Ok is max a patakban furodtek, meg megvettek a nagybanin az olcso babos meg mindenfele konzerveket smucig, nincstelen diakokkent, aztan a legtobb le volt jarva 2003-ban, csak a 3-as at volt utve 8-asra
En urigyerek vagyok, nem birom ki normalis furdo nelkul egy ejszakat sem... Mar azert is kirohogott a Zuram mikor kitalaltam, hogy kezdjuk el a Kekturat es kapasbol kineztem Velem-Irottko-Koszeg haromszoget, ami tobb mint 20 km, hozzam kepest durva szintkulonbseggel. Ja, erdoben sem vagyok hajlando pisilni, szoval reggel fel 6tol du 4ig ki is birtam es meg le is nyomtam a tavot! Mikozben en egy ritka lusta ember vagyok es kb sehova nem szoktam gyalog jarni...... Es meg a fizikum sincs a toppon de megcsinaltam
Pár éve 3napig nem volt fürdés. Minden folyóvíz ki volt száradva a hegyen bármerre jártunk
A babatörlő meg azért nem az igazi hosszútávon