Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legyen úgy....... bár én azokban sosem láttam értékelhető mennyiségű pempőt, pedig nézegettem minimum 10 évet......igaz annyira nem érdekelt a téma
Úgy hogy nem anyabölcsőből szedik hanem dolgozóból. Megvan a munkafolyamata, de a titkokat nem árulom el
mást nem is tudsz enni, az anyabölcsőkből lehet csak olyan menniséget kivenni amivel megéri fogalkozni, a nagyobbakban max 2 borsószemnyi van a kisebbekben még ennyi sincs, nem is tudom hogy lehet kereskedelmi mennyiséget termelni ebből, egy rajosabb évben 20-30 család mellett is szerintem fél litert nem lehetne összeszedni összesen
maximum ha erre áll rá az ember és csinál anyabölcsőket és úgy szedegeti ki, de ezek elég macerás módszerek sosem próbáltam ilyet csinálni
Fagyasztva eláll, én csak anyapempőt szoktam enni, nagyon savas, nem szabad egyből lenyelni mert irritálja a torkodat
Az csak nyáron van, de olyan gusztustalam hogy sosem kóstoltam
Pedig méhlárvát ettem már de azt a trutyit nem voltam képes megkóstolni
10rugó 1kg propolisz ehhez kell 5l tisztaszesz(ez is 10 ezer) aztán lesz kb 4 liter leszűrt oldatod 20 ezerből egy 30ml csepegtető kb 50ft
30ml a természetgyógyásznál kb 800ft
Otthon meg kb 300ft mert egy csomó macera plusz kellékek
Egyed mellé a pempőt, azt mondják jól áll tőle a cerka
van itten egy csávó,mindig aztat mondogassa,hogy a rencer ellened van,nem érted
Minden olcsó dolgot kivonnak
Pl sima jódot se kapsz.
Könyörögtem a patikusnak 3hetet hogy adjon már jód-alkoholt mert s kutyámat nyáron eszik a legyek aztán a csípéseknél ekcéma szerű valamije lesz és a jód-alkohol elmulassza
Szóval betadin van(30ml 1000ft) jód alkohol nincs(50ml 300ft)
arról jókat hallottam én is
de nem olcsó
A tudomány nem hit. Csak amit róla gondol az ember
Én úgy gondolom hogy most ott tartunk hogy olyan állapotba kell tartani a beteget hogy meg tudja venni a kövezkező havi adag gyógyszerét.
Mindenre van valami csodaszer, sok esetben nem is olcsón
Pl egy időben amikor megdagadtam akkor felment a vérnyomásom is a doki egybők írta a szert havi 3 rugó volt kb 10 éve
Aztán olvasgattam a propoliszról ezt azt, csináltam és napi 2x 30 csepp után helyreállt a vérnyomás
Megyek a dokihoz hogy kösz jól vagyok nem kell a szer, aztán nem hitte el hogy helyreállt a vérnyomás
Persze a propoliszt amikor mondtam csak a homlokát ráncolta
Naplót kellett vezetnem a vérnyomásról, be kellett menni a dokihoz sokszor kontroll mérésekte mire " elhitte" hogy fasza minden
Amúgy amíg intenzívebben ettem(később csak napi 1x20cseppet) kb 5 évig se influenzás se semmi egyéb bajom nem volt
Kb 2 éve nem eszem mert nem volt propolisz elkapott minden faszság
Most ázik egy újabb adag hétvégén leszűröm aztán ismét eszegetem
Egy jó Fiskars x21 és nincs gond a labizzadasra.
Ez kell nektek :
KMnO4
Azaz kálium-permanganát. Esetleg ha így nincs meg akkor hipermangán néven ismerhetitek. Az mindenre jó. Csak óvatosan kell bánni vele. Erős oxidáló szer gyógyszertárban vényre még kapni de hát mivel én vízműves vagyok nekem van otthon mert azt is használjuk a hétköznapokban. Vízzel kell keverni majd gyorsan átmosni vele a lábad. Csak kibaszottul kell vigyázni mert mindent megfog.
Az elhalt bőrt pedig a szappan és a kefe viszi le. Ha felső hámréteg lehámlik az súlyos károsodás, akárcsak amikor leégsz a napon.
A Tudomány nem hit kérdése.
Ja és ha izzadást akarsz gátolni akkor timsóval kend be az érintett testrészt.
Erre szokták ráírni, a dezodoroknál, hogy alumíniumot nem tartalmaz, de a természet gyógyászok meg imádják valamiért. Nagyon hatékony izzadás gátló.
Persze túlzásba ezt sem szabad vinni. A tömböt be kell vizezni és azzal átdörgölöd. Az pont elég 24 órára, és a bőrödet sem dobja le.
...és keress olyat ami nem 1500 forint mert pár száz forintot ér amúgy.
http://anatur.hu/timso-tomb-ma...
Nem akartam ennyire belemenni, de egy csomó helyen alkalmazzák, pl vérnyomáscsökkentőkben is
És csak a felső "amúgyishalott" rész jön le semmi bőrpír vagy bármi egyéb
És amit a patikában kapsz bármilyen gombaölő izzadásgátló cuccot egyik se testbarát... de még az egyszerű izzadásgátló stift se fasza ám hosszútávon
De mindenki abban hisz amiben akar....
Én abban hogy a gyógyszergyártók-forgalmazók nem azért vannak hogy nekünk jobb legyen, az csak egy "mellékhatás"
Egyébként feleségem mint infektológus szakorvos, ezért van kiakadva a természet gyúgyászokra. Nem az a baj, hogy kamu, hanem az, hogy nem az. Ugyan azok a hatóanyagok vannak a növényekben amit a gyógyszerekben is használnak. A különbség az hogy egy teánál a dózis nagyon esetleges, és azt hiszik abból lehet bármennyit inni, mert természetes, meg azt sem tudják mi a hatóanyag, csak a szomszéd marinéni mondta hogy neki az jó volt. Egy rendes javas asszonynak ugyan olyan magas gyógyszerészeti ismeretekkel kell rendelkeznie mint egy hivatásos gyógyszerésznek, ahhoz hogy ne tegyen kárt.
Volt olyan hogy a kórházban a jól beállított gyógyszerei mellé itta a durva hatóanyag tartalmú teáját(amit amúgy csak külsőleg lehetett volna alkalmazni) és majdnem elpatkolt a kereszt reakciótól, de persze erről is a nyugati gyógyszerek tehetnek.
Ha ledobja a bőrödet az azt jelenti, hogy valami durva vegyi expozíció érte.
Ekcéma, bőrrák, meg minden nyavalyád lehet tőle.
A szalicilt csak a tetejére tették, jó esetben nem ették meg.
Az aszpirin hatóanyaga az acetilszalicilsav, a szalicil, pedig sima szalicilsav.
Előbbi a fűzfa kéreg kivonat, és 0.5gramm van maximum egy tablettában, és azt sem szabad töményen lenyelni, hanem egy pohár vízben feloldva.
Tehát a dózis nem mindegy.

A szalicil nyilván elpusztít minden élőt, a bőröddel együtt.
Jobban jársz, ha más módon fertőtleníted, pl bárhol kapható fertőtlenítő kendővel áttörlöd a lábad, meg eleve nem hanyagolod el annyira hogy durván büdös legyen, mert az általában valami gomba, vagy bakteriális fertőzés jele.
Azt mondják nagyon könnyen lehet háziasítani, vagány lehet egy róka háziállatnak, vagy mosómedve
Teljesen tuti a cucc amit a patikába veszel az se egészségesebb...
A szalicilt kivonták a forgalimból mert káros, aki nem tudná a lekvárokra volt téve minden üvegben egy késhegynyi, amit utána kidobott mindenki fogyasztás előtt( nem oldódott a lekváron)
De az aszpirinban van szalicil azt meg etetik az emberrel, ráadásul jó drágán...
Így a jó mert nem kell sehová előfizetni
Vannak rohadt nyugodt laza rókák.
http://youtu.be/5CO1hKYyu6A
Na az akkor egészséges lehet.