Igen,volt egy nagy A állványok,de sok helyet foglalt,a Street is hamarosan itt áll így kellett egy olcsó helytakarékos megoldás.
Tudom a hondat hekkelni.
Nem vagyunk egyformák. Légy boldog, hogy téged nem visel meg.
Hiába fekszek le korábban, attól még nem fogok elaludni korábban is.
Az óra előtt kelés meg annyit tesz, hogy kipihenten ébredek. Órára ébredni olyan szar érzés és tuti álmos vagyok, akkor is ha csak 10percel korábban ébreszt, mint magamtól.
Az hogy 1-2 alkalommal máskor kell ébredni, durván eltérő időpontban azt én is tudom kezelni, megborul a bioritmus, de vissza is áll gyorsan, de ha rendszeresen kell, akkor új rendszerre átállni már megterhelő.
Persze ha rugalmas munkarendben vagyok, vagy otthon magam osztom be az időt akkor nem téma.
Szabi alatt engem sem zavar, de nem veszek ki ehhez egy hét szabit.
nekem olyan volt hogy fix karok voltak és csörlő emelte fel a kampót és 2 bicikli láncos áttételes biszbasz a kampót mozgatta a gémen ide-oda
kaptárakat pakolásztuk vele anno az aróra fel, mostani ésszel csapágyatztam volna a futómacskát mert csak csúszkált az olajos gémen, csak amikor telifújta a szél homokkal akkor nem csúszott olyan faszán
sose volt gondom vele még akkor sem amikor épp éjszaka dolgoztam és 12 helyett 13 órát kellett
időben kell feküdni aztán időben kelni, az ébresztőóra meg azért van hogy ébresszen, én avval nem terhelem az agyam hogyaz óra megszólalása előtt felébredjek
1 óra mi a szart venne ki???? engem pl sosem érdekelt mikor kell felkelnem ha 7 kor akkor lefekszem éjfélkor ha 5 kor akkor este 10 kor
na mindegy ezen kár vitatkozni, mert úgysem győzhető meg senki az ellenkezőjéről
az állításról
a mostani az "igazi" nap szerinti állás, a nyári az eltolt, és nyáron van értelme hogy ne este 11ig legyen világos hanem inkább reggel legyen egy kicsit hamarabb fényesség hiszen azért még minig reggel megy a legtöbb ember iskolába-dolgozni
hogy energiát lehet -e sprórolni evvel manapság azt nem tudom, hiszen mindenki olyan mértékben pazarol hogy szerintem már nem is mérhető a dolog
Annyi nem, de 2 hét tuti. Addig durván használhatatlan vagyok függetlenül attól merre állítjuk az órát.
Viszont ahhoz kb kell a 4 hónap hogy ébresztő előtt kelljek.
Óra állítás nem is kunszt, csak az időeltolódást rühellem.
Értelmetlen az egész, beáll egy bioritmus, magamtól felkelek, addigra mindig átállítják és megint felborul minden.
Ráadásul én műszakba járok, szóval nagyon fontos a rendszer, mert így is komoly egészségügyi kockázat, sokat kivesz az emberből.
Amúgy is értelmetlen az egész.
Spórolás? Micsodán? 50 éve ugyan azt a grafikont mutogatják, de miközben állítólag energiatakarékos szarokkal vagyunk teli, szóval világításon tuti nem spórolunk annyit.
Meg eleve hogy spórolnánk ha este előbb van sötét?
Közvilágítás addig megy amíg sötét van, szóval azon sem.
Kávéfőző még többet is megy ilyenkor a sok kómás ember miatt.
Legfeljebb azért spórolunk mert kómásan a tököm se fog dolgozni, inkább szabotálom a munkát, és emiatt kevesebb gépet használunk, csak a PC előtt fórumozunk és FaceBookozunk kómás fejjel a munka helyett. Közben meghall egy csomó mazsola az utakon, termelékenység visszaesik, de spóroltunk annyi villanyt amiből meg lehet tölteni egy Teslát. REMEK
Persze ettől még nem kell zokon venni az átállítást. Nem is értem mi a faszért zavarodnak meg tőle az emberek. Egyetlen ejszaka, hogy 'többet, vagy kevesebbet' alszol
Tudom a hondat hekkelni.
Hiába fekszek le korábban, attól még nem fogok elaludni korábban is.
Az óra előtt kelés meg annyit tesz, hogy kipihenten ébredek. Órára ébredni olyan szar érzés és tuti álmos vagyok, akkor is ha csak 10percel korábban ébreszt, mint magamtól.
Az hogy 1-2 alkalommal máskor kell ébredni, durván eltérő időpontban azt én is tudom kezelni, megborul a bioritmus, de vissza is áll gyorsan, de ha rendszeresen kell, akkor új rendszerre átállni már megterhelő.
Persze ha rugalmas munkarendben vagyok, vagy otthon magam osztom be az időt akkor nem téma.
Szabi alatt engem sem zavar, de nem veszek ki ehhez egy hét szabit.
De borzalmas gépek voltak. Már románban is alig lehet látni. Gondolom szétrohadt mind amit gyártottak.
kaptárakat pakolásztuk vele anno az aróra fel, mostani ésszel csapágyatztam volna a futómacskát mert csak csúszkált az olajos gémen, csak amikor telifújta a szél homokkal akkor nem csúszott olyan faszán
Nekem nem akar haladni az esztergálóm, így azután nem tudok nekifogni a motoremelő barkácsolásnak.
időben kell feküdni aztán időben kelni, az ébresztőóra meg azért van hogy ébresszen, én avval nem terhelem az agyam hogyaz óra megszólalása előtt felébredjek
szerintem egy digitális sokkal jobb és pontosabb
na mindegy ezen kár vitatkozni, mert úgysem győzhető meg senki az ellenkezőjéről
az állításról
a mostani az "igazi" nap szerinti állás, a nyári az eltolt, és nyáron van értelme hogy ne este 11ig legyen világos hanem inkább reggel legyen egy kicsit hamarabb fényesség hiszen azért még minig reggel megy a legtöbb ember iskolába-dolgozni
hogy energiát lehet -e sprórolni evvel manapság azt nem tudom, hiszen mindenki olyan mértékben pazarol hogy szerintem már nem is mérhető a dolog
Viszont ahhoz kb kell a 4 hónap hogy ébresztő előtt kelljek.
Értelmetlen az egész, beáll egy bioritmus, magamtól felkelek, addigra mindig átállítják és megint felborul minden.
Ráadásul én műszakba járok, szóval nagyon fontos a rendszer, mert így is komoly egészségügyi kockázat, sokat kivesz az emberből.
Amúgy is értelmetlen az egész.
Spórolás? Micsodán? 50 éve ugyan azt a grafikont mutogatják, de miközben állítólag energiatakarékos szarokkal vagyunk teli, szóval világításon tuti nem spórolunk annyit.
Meg eleve hogy spórolnánk ha este előbb van sötét?
Közvilágítás addig megy amíg sötét van, szóval azon sem.
Kávéfőző még többet is megy ilyenkor a sok kómás ember miatt.
Legfeljebb azért spórolunk mert kómásan a tököm se fog dolgozni, inkább szabotálom a munkát, és emiatt kevesebb gépet használunk, csak a PC előtt fórumozunk és FaceBookozunk kómás fejjel a munka helyett. Közben meghall egy csomó mazsola az utakon, termelékenység visszaesik, de spóroltunk annyi villanyt amiből meg lehet tölteni egy Teslát. REMEK
Egy ÓRA mechanikus
Kb minden óra már vagy rádiós vagy be van programozva