Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De szerencse hogy itt vagy, mert így inkább téged cukkolunk és te 1-2 hétig hisztizel is
Egy moderátornak van sok lehetősége még mielőtt kibaszná a delikvenst. Arra csak akkor van szükség amikor semmi más nem működik.
Szar napja mindenkinek lehet, meg lehetnek személyes ellentétek, de az emberek többsége együttműködésre törekszik, legfeljebb a környezete teszi szociopatává. Egy moderátor dolga, hogy a környezetet úgy módosítsa, hogy ez ne következzen be, mert nem tesz jót a közösségnek ha ez általánossá válik.
Kibaszni meg akkor kell, amikor valakiből hiányzik az együttműködésre való hajlam.
A problémát inkább abban látom, hogy nincs igazán moderáció itt.
Szerintem fognak is, ahogy megnézed elég sokan mennek.
De ami szerintem örök, és már vagy évek óta, az 3-4 troll, aki beszól az éppen aktuális kiszemeltnek. Most versenycicának, de akármivel behelyettesítheted a nevet.
Aztán majd itt szophatjátok egymás faszát, mert senki nem fog írni
Amikor meg nincs kit basztatni, akkor rendszerint Levi és Zoli elkezdik egymást basztatni.
jód
kőrösön néztem 3 patikában, kettőben nem volt és nem is lesz, a 3. volt akik azt mondák néha kevernek mert valamihez kell
3 hétig jártam rájuk mire adtak is egy kis üveggel
mindháromban azt mondták a jódot nem lehet árulni
amúgy szerintem amikor levették a körmöm azt is jód alkohollal fertőtlenítették előtte, a szaga meg a szine teljesen ugyanaz volt, lehet abban más is volt annyira nem érdekelt hogy megkérdezzem
a gyógyszergyár meg rohadék, csak annak nem aki részesül a haszonból.....
és drága
nézd a legegyszerűbb anyagot a c-vitamint, megveszed kilósan kb annyi pénzért mint a tablettásban 50gramm
De csak megfújtam a hideg levest
Nem,közel sem
De hidd el, ha az elejétől hagyta volna a hsz lehetőségét akkor nem alakult volna ki ez a helyzet
Meg ez az erőlködés,hogy "keress meg privátban ha akarsz valamit"!
Senki sem akar privátban társalogni egy ilyen helyen,szerintem!
De mindegy is mert engem nem izgat,próbáltam beszélgetni ,de ha neki nem tetszett akkor jött a "faszt baszogatsz" és mivel a trágár csajokban semmi vonzót nem találok így egyszerűen nem veszem észre!
jobban örülnék,ha végre maguktól mennének páran...
Ugyan nem sértődtem meg. Nem láttad a smilékat a mondatom végén
Naugye hogy ki kell baszni innen pár embert
Azért ennyire nem hiszem hogy rád szálltak.
Talán azért mert jó páran összetévesztették a kritikát a durván alázó trollkodással.
Hát ez tényleg hit kérdése amit itt előadsz
A hátteréről meg semmit nem tudsz hogy miért meg hogy.

Oké, a körzeti orvosok sem éppen Dr. House-ok, de mondjuk szalicilt, meg jódot, lehet kapni, csak lehet nem pont abban a vacak patikában.
Egyébként meg a Betadin sokkal jobb cucc. Ezért nincs jód alkohol, mert a kutya nem veszi már.
Ahogy a borzalmas szalicilt is kiváltották már lényegesen jobbal...igazából már csak nagyanyám is megszokásból használta, nem azért mert kellett.
Az hogy olcsó volt igaz. A kenyér is 3,6Ft volt, de a rohadék gyógyszergyárak ezt is lecserélték a 360forintosra.
Meg ne sértődj már ,de ez magas labda volt
Engem pl kifejezetten szokott érdekelni hogy mit szeretek de hogy te mit szeretsz az tényleg tök lényegtelen
ha neked ez kell...
Ki a faszt érdekli,hogyte mit szeretsz bazdmeg!?!
nem zsibbad,nem is fázik és lehet vele diót törni
Nagyapám mondása volt (asztalos), amikor valaki panaszkodott a lábára, hogy nagyon szép lakkozott falábat tud csinálni. Tiszta előny, mert nem fáj, és nem büdös, csak a szúval kell vigyázni, nehogy beleköltözzön
Én néha szeretem ha beszólnak nekem. Mert a válasz, a reposzt megalkotása végett legalább megmozgatom az agytekervényeimet
A dukis srác meg a pinki gondolom ösmerik egymást és a srác tett egy gesztust!
A 11 év alatt csináltam pár galerit,kaptam hideget,meleget,de még sosem töröltem senkit,semmit és nem is tiltottam le senkit!
Szerintem
mindenkit,aki beszól neked?
Gyűltek a dögszagra a keselyűk
Amúgy meg az SM vezetőinek is járna egy feketepont.
VR46N-t, Levit és Zolit már rég ki kellett volna tiltania a picsába.
Te se szeretned, ha tele trollkodnak a galeriad odanemillovel.
Azt mondjátok meg hogy miért lettek letiltva a hozzászólások a dukis galériánál ? Már elég jól elkezdte szidni mindenki a lányt
Sok kicsi, de ez becsület kérdése csak a termelőtől. Itt is már többségnél csak a pénz számít.