Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

D :D : D: D: D :D Régen röhögtem ekkorát :):): ): ): " egyik oldalamon, amikor átfagyott feküdtem a másikon," :D: D: D:D :D D:
na mondjuk ez is igaz, a polifom, az tipikusan zárt cellás hab, csak nincs túlmarketingelve ezért egy ezresért megkapod négyzetméterét
Van már minden csoda...jó sok pénzért.
Itt most szakad és ilyen jó sötét lett , hogy ne kelljen felvenni napszemüveget !!
15 fokos hálózsák csak annyit tesz, hogy ott még nem hűlsz ki, nem azt hogy kényelmes lesz.
Én gumimatracot viszek, ezt a Taurusz-os vászongumit. Kellemes a felülete, kis méretre össze lehet csukni, strapabíró, teljesen mindegy mi van alattad, mert légpárnán fekszel.
Annyi hogy szokni kell a vízágy szerű érzést, de párna rész külön beállítható, szóval kényelmesebb mint a legtöbb szállodai ágy.
Az sem zavar ha beázik a sátor, mert szépen elfolyik alattam, és még úszik is a víz tetején ha túl sok lenne.
Rendes hálózsákkal a hőszigeteléssel sem volt még gondom soha....és dugni is jól lehet rajta
ezt mondom asszonynak is amin nem tudunk változtatni azon kár idegeskedni-mérgelődni
a "mi lesz ha" kezdetű mondatok is kb teljesen feleslegesek........
Az időjáráson mérgelődni a legfeleslegesebb dolgok egyike
Elég hamar oda ért ! Győrbe kb másfél órája volt , még dörgött is !
Na ezekből már kinőttem ! Meleg , kaja pia ,nők ,hideg üdcsi , kényelmes szundi stb . Csak ezek játszanak ! 20 fok alatt nincs laptyán fordulás , 15 fok alatt nincsen motorozás !
Ide ért a fekália idő Badacsonyba, pedig úgy nézett ki , hogy remek idő lesz ! Aztán beszabott öt perce jött egy nagy felhő idióta széllel és most tombol ! Hogy a jó édesanyját rakja tele !
a polifoam is zárt szerintem, nem szívja be a vizet
a 3mm már egész jól hőszigetel, az 5mm semmivel sem jobb
A túrázók a zárt cellás habra esküsznek.
Sziasztok!
Az óra tologatós témához annyit tennék hozzá, hogy "elítélendő szexuális tevékenységet folytasson a ......val" a kitalálója!!!!!
ott nem fagy kettő a pöcsöd, így nem lesz emlékezetes
az első erdélyi többnapos túrámon minimál cuccal toltam, itthon volt 25 fokhajnalnan gondoltam a hegyekbe lesz 15 nem vittem szinte semmit csak egy kis sátort, az esőkabátot terveztem magam alá tenni meg ha szar a talaj tépek füvet alá(itthon peca közben nem egyszer aludtam nádon-szalmán-gazon stb
aztán 1500+ méteren volt vagy 5 fok eső-köd-szél
hát az esőkabát vékony matrac és nem valami vad hőszigetelő volt, aztán úgy feküdtem hogy ol az egyik oldalamon, amikor átfagyott feküdtem a másikon, hajnal 4 kor meg már annyira fáztam hogy fel kellett kelni mozogni, aludtam kb egyész éjjel 2 órát
utána már több cuccot vittem....egy 3mm vastag polifoam napozó matraccal mindig meg volt toldva a pakk
majd ahogy öregedtem vettem egy 15 fokos hálózsákot is amiben aludtam 3 fokban is......azért nem kicsit remegtem akkor is
Nem kell sátor , Tranyóba tudok aludni , de lakókocsi is van !
el kell menni, nincs 100 euró egy teljes bérlet, sátorral meg némi diétázással ki lehet hozni kicsi pénzből
Én tudok pár Patrol-t
Hú egyszer szívesen elmennék én is !
Ebben igazad van !
sziasztok !!volna egy kérdésem hátha valaki tudna adni egy kis infót!a következőről lenne szó !idén voltunk kint erzberg rodeón nézőként és marha sokat gyalogoltunk !jövőre ismét betámadjuk a történetet csak ezuttal vinnénk motort is! de nem nagyon találunk infót hogy hogyan lehetne motort bevinni ha csak nézőként mennénk?hátha valaki tudna valami kis infóval szolgálni a témáról!!előre is köszönöm !:))sziasztok!
annyira nem volt ám az szar gép, igaz én a 190 centimmel alig fértem el benne, a 4 kerék bekapcs után 40 méters körben tudott csak fordulni, de olcsón elketyegett szép lassan bárhol, az uaztól kevesebbet evett és terepen jobb is volt
műszaki előtt purhab-gitt ecsetgenerál és minden fasza volt
Az eredeti terv,palyagep.
Vagy hulladekvas.
Mi lesz a sorsa, ha meg jön az új vas?
Lehet kisvonatból több fut manapság mint Aroból.
nekem 3 műszak van mindig máskor kelek-fekszek
ha szabin-betegállomány vagyok akkor alszok amikor álmos vagyok
volt hogy délelőtt elálmosodtam és akkor aludtam aztán éjjel filmeket néztem stb
de van amikor este 7 kor fürdés aztán fekszem mert álmos vagyok