15 fokos hálózsák csak annyit tesz, hogy ott még nem hűlsz ki, nem azt hogy kényelmes lesz.
Én gumimatracot viszek, ezt a Taurusz-os vászongumit. Kellemes a felülete, kis méretre össze lehet csukni, strapabíró, teljesen mindegy mi van alattad, mert légpárnán fekszel.
Annyi hogy szokni kell a vízágy szerű érzést, de párna rész külön beállítható, szóval kényelmesebb mint a legtöbb szállodai ágy.
Az sem zavar ha beázik a sátor, mert szépen elfolyik alattam, és még úszik is a víz tetején ha túl sok lenne.
Rendes hálózsákkal a hőszigeteléssel sem volt még gondom soha....és dugni is jól lehet rajta
ezt mondom asszonynak is amin nem tudunk változtatni azon kár idegeskedni-mérgelődni
a "mi lesz ha" kezdetű mondatok is kb teljesen feleslegesek........
Na ezekből már kinőttem ! Meleg , kaja pia ,nők ,hideg üdcsi , kényelmes szundi stb . Csak ezek játszanak ! 20 fok alatt nincs laptyán fordulás , 15 fok alatt nincsen motorozás !
Ide ért a fekália idő Badacsonyba, pedig úgy nézett ki , hogy remek idő lesz ! Aztán beszabott öt perce jött egy nagy felhő idióta széllel és most tombol ! Hogy a jó édesanyját rakja tele !
ott nem fagy kettő a pöcsöd, így nem lesz emlékezetes
az első erdélyi többnapos túrámon minimál cuccal toltam, itthon volt 25 fokhajnalnan gondoltam a hegyekbe lesz 15 nem vittem szinte semmit csak egy kis sátort, az esőkabátot terveztem magam alá tenni meg ha szar a talaj tépek füvet alá(itthon peca közben nem egyszer aludtam nádon-szalmán-gazon stb
aztán 1500+ méteren volt vagy 5 fok eső-köd-szél
hát az esőkabát vékony matrac és nem valami vad hőszigetelő volt, aztán úgy feküdtem hogy ol az egyik oldalamon, amikor átfagyott feküdtem a másikon, hajnal 4 kor meg már annyira fáztam hogy fel kellett kelni mozogni, aludtam kb egyész éjjel 2 órát
utána már több cuccot vittem....egy 3mm vastag polifoam napozó matraccal mindig meg volt toldva a pakk
majd ahogy öregedtem vettem egy 15 fokos hálózsákot is amiben aludtam 3 fokban is......azért nem kicsit remegtem akkor is
sziasztok !!volna egy kérdésem hátha valaki tudna adni egy kis infót!a következőről lenne szó !idén voltunk kint erzberg rodeón nézőként és marha sokat gyalogoltunk !jövőre ismét betámadjuk a történetet csak ezuttal vinnénk motort is! de nem nagyon találunk infót hogy hogyan lehetne motort bevinni ha csak nézőként mennénk?hátha valaki tudna valami kis infóval szolgálni a témáról!!előre is köszönöm !:))sziasztok!
annyira nem volt ám az szar gép, igaz én a 190 centimmel alig fértem el benne, a 4 kerék bekapcs után 40 méters körben tudott csak fordulni, de olcsón elketyegett szép lassan bárhol, az uaztól kevesebbet evett és terepen jobb is volt
műszaki előtt purhab-gitt ecsetgenerál és minden fasza volt
nekem 3 műszak van mindig máskor kelek-fekszek
ha szabin-betegállomány vagyok akkor alszok amikor álmos vagyok
volt hogy délelőtt elálmosodtam és akkor aludtam aztán éjjel filmeket néztem stb
de van amikor este 7 kor fürdés aztán fekszem mert álmos vagyok
Én gumimatracot viszek, ezt a Taurusz-os vászongumit. Kellemes a felülete, kis méretre össze lehet csukni, strapabíró, teljesen mindegy mi van alattad, mert légpárnán fekszel.
Annyi hogy szokni kell a vízágy szerű érzést, de párna rész külön beállítható, szóval kényelmesebb mint a legtöbb szállodai ágy.
Az sem zavar ha beázik a sátor, mert szépen elfolyik alattam, és még úszik is a víz tetején ha túl sok lenne.
Rendes hálózsákkal a hőszigeteléssel sem volt még gondom soha....és dugni is jól lehet rajta
a "mi lesz ha" kezdetű mondatok is kb teljesen feleslegesek........
a 3mm már egész jól hőszigetel, az 5mm semmivel sem jobb
Az óra tologatós témához annyit tennék hozzá, hogy "elítélendő szexuális tevékenységet folytasson a ......val" a kitalálója!!!!!
az első erdélyi többnapos túrámon minimál cuccal toltam, itthon volt 25 fokhajnalnan gondoltam a hegyekbe lesz 15 nem vittem szinte semmit csak egy kis sátort, az esőkabátot terveztem magam alá tenni meg ha szar a talaj tépek füvet alá(itthon peca közben nem egyszer aludtam nádon-szalmán-gazon stb
aztán 1500+ méteren volt vagy 5 fok eső-köd-szél
hát az esőkabát vékony matrac és nem valami vad hőszigetelő volt, aztán úgy feküdtem hogy ol az egyik oldalamon, amikor átfagyott feküdtem a másikon, hajnal 4 kor meg már annyira fáztam hogy fel kellett kelni mozogni, aludtam kb egyész éjjel 2 órát
utána már több cuccot vittem....egy 3mm vastag polifoam napozó matraccal mindig meg volt toldva a pakk
majd ahogy öregedtem vettem egy 15 fokos hálózsákot is amiben aludtam 3 fokban is......azért nem kicsit remegtem akkor is
műszaki előtt purhab-gitt ecsetgenerál és minden fasza volt
Vagy hulladekvas.
ha szabin-betegállomány vagyok akkor alszok amikor álmos vagyok
volt hogy délelőtt elálmosodtam és akkor aludtam aztán éjjel filmeket néztem stb
de van amikor este 7 kor fürdés aztán fekszem mert álmos vagyok