Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a föld a kemény, nem vagy elég fáradt! aludtunk mi már motorosruhában a térkövön, 200km volt hátra de nem bírtuk. Gerincprotektor, kesztyű a fej alá, 2óra alatt simán kipihentem magam.
Jó hosszú kommentet írt a dukis galéria alá
Én aludtam kovácsüzembe rajzasztalra borulva ülve.
Nekem azok se sokkal jobbak
Utálom ha van a matrac fölé emelkedő ágyvég, és tönnyire mindenhol van.
Így ott is zaklatott az alvásom
Amúgy én elalszok bárhol pl régen a melóba egymás mellé tettem 30as kannákat rá néhány kartondobozt aztán ment az alvás. De ugyanez ment raklapon, nyáron a sima betonon csatornaparton a lekaszált nádra terített pokrócon
Tihanyon a part menti asztalokon is bár ott volt némi alkoholos segítség
Jó csöves lennék
Szerzek szállást.
Nejemnek mutattam a gumival a nyakában gumipiktort azt mondta ez egy cihopata! Megkért ne zaklassam fel ilyesmikkel.
Vagy verje ki azt feküdjön le a gechibe!
Vettem önfelfújós matracot. Az kb kényelmes meleg kb kicsi stbstb
Az első éjjel kiszúrta valami gaz
A tiptop folt megfogta, de a polifoam jobb
Igaz nagy meg ronda de ha sok a cucc a tetején elvan mert nincs súlya
A vendégágyat is teszteltem, ha leszámítom azk hogy kb 2 elájulás mire felfújod kurva hideg pedig plüss hatású de akkor is hideg
Aki kemény és sátrazik az legyen bitang kemény és aludjon a polifoam csíkon....
Akkor hogyan lopod a wifit

Faszom aggregátor. Örülök a csendnek
Aggregátor khm...
De gondolom a generátor Honda!
Nálunk áram sincs
A 'ha' - val kezdődő mondatoknak semmi értelme
Nem is mostanában volt ! Ezt a pár évet, amit a földön töltök, szeretném ép ésszel megélni ! Úgyis olyan hamar lejár a wekker !
Ne szívass Fater Te nem piázol.
Én mikor utoljára eláztam, utána örültem, hogy lefekhetek , és senki nem abajgat !
Reggel hazafelé eláztam a nyenyőcén, mondtam is magamnak nem baj a pizsi száraz.
A polifoam rohadt vékony,én meg rohadt kényelmes vagyok.valsmi vastagabb kell,de nem felfujos,és kicsi.
Most megy a piros riasztási csík az RTL-en ! Katasztrófa védelem piros jelzése több megyére !
Biztos csak a hurrikán szeme
Egyébként most ezerrel süt a nap !
Volt ez az idő is valamikor ! 20 órát mentünk esőbe egyfolytában ! Ma már herótom van az első csepptől is , vagy elmenekülök másfele , tök mindegy mennyi km kerülő , vagy megállok ha kell fél napra !