Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De akkor próbáltad ezek szerint, ha tudod, hogy nem ízlik.
Á csak biztos rosszul csinálták
az átmérő számít
Hát ki tudja. Új világ új randszer. Igaz nem kisszéket gyárt ezt elfogadom. De pl én sokszor megnézem a HollywoodHírügynökség-et. Abban is a srác iszonyatos szociológiai és társadalom tudományi háttérrel rendelkezik és filmek kritikáit készíti. Iszonyatos szókinccsel meg mindennel. Meg csinál még kb 2 ilyen műsort egyéb témában, de azért az sem egy egyetemi előadás. És ebből közben a világot járja. onnan is közvetít. (Himalája Kongó Dél Amerika) Amúgy már vagy 2-3 éve biztosan megy.
Igazából becsülöm a dolgot. Szereti amit csinál ebből meg is él.Valójában kibaszottul irigykedem a sikereire. Nekem nem menne.
Remélem a te gyerekednek is összejön így és megél majd abból ait szeret is csinálni. Ez kevesünknek adatik meg.
Akkor egyszerűbb egyből egy konyhai mérlegre kitolni.
Phu de beteg vagy bazdmeg, de ezen msr meg se lepodom
egyél sok csokit, lehetőleg minél feketébbet, aztán a budira vigyél egy tolómérőt, aztán amikor olyan kábel jön ki hogy leizzadsz mérd meg, utána az urad ceruzáját és rájössz, hogy no para
remélem bejön neki, bár ez a videózás nem lesz szerintem hosszú távú, hacsak nem tér át szép lassan valami egyéb stílusra
de most már olyan túlkínálat van minden témában hogy nem egyszerű újat létrehozni
25-30 évesen meg már tuti nem nézik a kisgyerekek
ha össze jön neki a suli amire gyűjt akkor már megérte
De en TUDOM, hogy nem. A pacalporkoltet se szeretem, mert tudom, hogy nem izlik.
A francokat nem. Vannak nők akik élvezik,. Ki kéne próbálnod
Még egy kisujj se
De az ujszulott bentrol jon ki mire nyilt a rendszer, nem pedig beakar menni a zart rendszeren
Mint ahogy a hatso jarat se funkcional inputkent
Adagolós!
túl nagy? ilyet még nem hallottam egy nőtől sem hogy bárkinek túl nagy lett volna
de ha másképp közelítjök meg a dolgot: láttál már újszülöttet?
Teljesen jó,és a minap álltam egy nissan (nemmondom mi) mellett és isrókuccse hosszabb volt a gastra kombi.
nekem is opel van, de szegényke egyre szarabb, valami buzi most horpasztotta be a mások sárvédőm is
vasárnap dél felé még ép volt tegnap délután már nem
ezek miatt sem akarnám lecserélni azt a szakadékot
Lofasz tul nagy, abbol nem kerek
Ne csináld már,merő hajsza az élete.
Apuci, befektetes! A gyerek az uj nyugdijrendszer
Küld privátban
Hihetetlen pénzeket össze tudnak szedni. A Magyarósi Csaba, na rá irigy vagyok, egész élete egy utazás.
Ah,opel van,és nem vágyom másra csak a női fehernemusre.
nem teszek mert mivel kisgyerekeknek csinálja itt senkit se érdekel, aztán csak a baszogatás menne
Csak kiváncsisagból, linkelsz videót tőle ? Gamer, vagy mit csinál ?
Emlékeztek mikor anno feltöltöttem a dukis & béjjemwés galerit az nagyon sokaknál lehúzta a kis biztit!
most se késő venni. szép nagy csillogós bmw és a kis sunák sorban állnak hogy leszopkodjanak
azért amikor a 300 forintos teszkós mikrofon után vetetett egy 27 ezrest majdnem megjelent a szívinfartkus