Hát ki tudja. Új világ új randszer. Igaz nem kisszéket gyárt ezt elfogadom. De pl én sokszor megnézem a HollywoodHírügynökség-et. Abban is a srác iszonyatos szociológiai és társadalom tudományi háttérrel rendelkezik és filmek kritikáit készíti. Iszonyatos szókinccsel meg mindennel. Meg csinál még kb 2 ilyen műsort egyéb témában, de azért az sem egy egyetemi előadás. És ebből közben a világot járja. onnan is közvetít. (Himalája Kongó Dél Amerika) Amúgy már vagy 2-3 éve biztosan megy.
Igazából becsülöm a dolgot. Szereti amit csinál ebből meg is él.Valójában kibaszottul irigykedem a sikereire. Nekem nem menne.
Remélem a te gyerekednek is összejön így és megél majd abból ait szeret is csinálni. Ez kevesünknek adatik meg.
egyél sok csokit, lehetőleg minél feketébbet, aztán a budira vigyél egy tolómérőt, aztán amikor olyan kábel jön ki hogy leizzadsz mérd meg, utána az urad ceruzáját és rájössz, hogy no para
remélem bejön neki, bár ez a videózás nem lesz szerintem hosszú távú, hacsak nem tér át szép lassan valami egyéb stílusra
de most már olyan túlkínálat van minden témában hogy nem egyszerű újat létrehozni
25-30 évesen meg már tuti nem nézik a kisgyerekek
ha össze jön neki a suli amire gyűjt akkor már megérte
nekem is opel van, de szegényke egyre szarabb, valami buzi most horpasztotta be a mások sárvédőm is
vasárnap dél felé még ép volt tegnap délután már nem
ezek miatt sem akarnám lecserélni azt a szakadékot
Á csak biztos rosszul csinálták