Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dugni vagy nem dugni
Kicsit nem figyelek aztán el is harapódzik itt a téma. Miről maradtam le ?
nem, minden--> amit előtte is. Ha nem közös kassza van és be tudod bizonyítani a bíróságon, hogy azt már pedig a másik tulajdona, akkor van esély, de ez bírója válogatja
Ezt még nem tudhatod.
A pénzért olyanok esnek egymásnak hogy csak na.
csak bizonyítani tudj számlákkal...
ha elolvaod az előző kommentet, akkor látod, hogy nem írtak
Mármint feles, amit együtt (kapcsolatuk alatt) szereztek.
Szerződést is lehet kötni előre.
akkor már inkább a vibrátor
"megallok es mit szol ahhoz, ha eszreveszi, hogy nem faszi ul a motoron"

Semmit, van kolléganő aki használja őket.
vagyon- és életközösség van, válásnál minden feles
De amugy szerintem egy csunya no hamarabb talal maganak szexpartnert, mint egy csunya ferfi... A ferfiak hamarabb rafanyalodnak inkabb, csak lyuk legyen, de egy no finnyasabb. En se bujnek barkivel agyba, hiaba van rajtam a meneteles.
Hogynevolna?? Fotnal van nekik asszem kinevezett turelmi zonajuk, de Alsonemedi fele is ott szoktak allni, szerintem az is engedelyezett. Anno meg egyszer motorral voltam Anyoseknal, es az egyik nagyon kalimpalt felem. Gondoltam ra, hogy megallok es mit szol ahhoz, ha eszreveszi, hogy nem faszi ul a motoron ...
Amugy a hazas faszi nem rossz,nem rossz, de nem egy adonisz. Viszont a felesege szep okos csajszi, azt lehet, hogy a faszt is szalvetaval fogja meg, nem tudom
hogyne létezne

szomorú, hogy ez a trendi
Én ezt úgy mondanám, hogy építő jellegű kritikával látlak el. ha akarod, ha nem
Nem tudom, hogy még létezik-e az útszéli kategória. Mostanság errefelé nem láttam. Inkább a szobás téma megy valószínűleg. Sajnos egy ilyen alkalmi sexes csaj sem feltétlen sokkal jobb (vagy egészségesebb). Főleg ha még egy felelőtlenebb, agyatlan típus.
Nyílván az a jó dolog, ha az ember talál magának megfelelő társat. Aztán ez néha összejön, néha meg nem. Ha valaki pénzes és/vagy jól kinézetű akkor inkább összejön
abban az esetben még csak-csak ja... talán..

nem, az gusztustalan
Rohadjak meg, ha lesz ugy idom, megkeresem. csak hogy beletrollkodhass *ettessukatrollt*
Majdnem elvaltunk mar, szoval tudom, hogy allna a dolgokhoz. Meg amugy megismertem mar annyira...
En nem itelem el minden esetben. Haverom nem egy szep szal legeny szoval neki meg alkalmi kapcsolata se nagyon volt, de hat a szexre meg szukseg van, utszelihez O se akart menni es inkabb befizetett szobara. Gondolom az megis csak nemileg igenyesebb. Amint lett neki baratno, abba is hagyta.
De aki rendszeresen, csalad mellett... Na az fura.
ne legyél benne biztos, az emberek változnak... nem is gondolnád, mennyire
Nalunk a baszogatas volt, es hogy mindenki hazasodik korulottunk. Amugy eszunk agaban sem volt soha. Nem is tulajdonitunk neki nagy dolgot. A sima evfordulot is ugy unnepeljuk, hogy egyik evben az en kedvenc pizzam rendeljuk, a masikban a Zuramet
Augusztusban a hazassagi evfordulon is azert fogunk csak elutazni fokepp, hogy ne Anyameknal kelljen tolteni a hosszu hetveget, vagy egy indokunk sertodes nelkul lelepni
Ja meg a masik indok: szep rovid nevem lett es neha jo, hogy nem tudjak kinek a lanya vagyok nev hallatan
Ahhoz kepest, hogy ugy volt, hogy az en csaladom miatt lesz hazassagi szerzodes, meg mindig nem irtuk meg. Pedig a Zuramnak a hazhoz nincs koze, mert elotte megvolt mar, de a Skoda mar kozos vagyonnak szamit amugy meg ha ugy alakulna, nem hiszem, hogy csunyan valnank el... Egyikunk se az a geci tipus.
pontosan, más kategória az is, ez is.