Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért? az olyan mintha bemennél a boltba egy kiló kenyérért Persze én soha...
a kurvázás az tényleg para , azt én is elítélem
többek között, aztán jönnek a bizonyos évszámok, amikor jönnek a törések, meg hát a megszokás, 10 év után más... sztem érthető alapvetően , ha vkinek van szeretője , egy életre ugyanaz mindig?! Ez csak bizonyos élettapasztalat után jön meg, hogy igen. Sokan fellángolnak, úgy érzik szerelmesek a szeretőbe, de a házasságot már nem akarják felbontani, ezt is szereti, azt is, másért. persze a szeretőnek idővel így is úgy is annyi, ideiglenes, vagy beérik az illető agya vagy jöhet a következő. Nincs ezekkel nagy gond, ha őszinte az ember mindenkihez. Sok házasságban külön beveszik 3. partnernek az ágyba, stb stb stb.
jöhet
A csaj vetette el magát. Így szokott ez lenni
Nem voltam még házas így nincs benne személyes tapasztalatom, csak amiket látok, hallok, olvasok.
Házasságnap egyél otivácioja is lehete a sexen kívül (pénz? Becsúszott gyerek? Stb..
Hat de akkor mi a francnak vette el??
Hat ahogy neha irogat, amugy hasonlit a hazas ismerosomre
Rohadj meg, de valahol van Safety-s videom is
Es koszonom, hogy vegre nem emeset irtal.
Könnyen vagy hogy így válogathatsz
Mostanában nagyon hűséges vagyok.
Amelyik réteget szívesen dugnék arra nincs pénzem, akire meg lenne avval meg inkább nem dugok....
Azért egy rendesebb vga kártya amivel tervezni is lehet az milliós tétel, és ez még csak a vga
És most nem a hoki cad sw-ről beszélek

Szóval a telefont semmi értelme bármivel összehasonlítani ami nem telefon
Ne csodálkozz ez nem a főváros itt reggel is van rá lehetőség
reggelt .-D

Bocs a késésért de fordultam reggel 1-2 kört a közelben
így van, ezért nem kell házasodni ( tényleg így van sajnos sok esetben)
Nem érted, legyen igazad.
Ennek már semmi köze az átlagfelhasználáshoz, nemhogy telefonon de laptopon sem!
Azon felül meg vegyél már egy jó laptopot a szar teló helyett, és rájössz hogy az is elindul pár másodperc alatt.
SSD, meg rendes proci, sok memóriával, aztán ki sem kell kapcsolni ahogy a telót sem. Készenlétben nem fogyaszt semmit az sem.
Arra elég egy 60ezres teló is, a 300 ezres lehet hogy erősebb, de azért azt megnézném hogy indítasz el egy véges elem analízist egy CAD szoftveren :D
Vagy mondjuk hogy szerkesztesz le egy ilyen egyszerű biztosíték fedelet 3D nyomtatáshoz:
https://www.thingiverse.com/th...
Jól csinálod a trollkodast királyom.
Hát dugni kell A házas se biztos hogy csinálja, sőt lehet nagyobb valószínűséggel nem csinálja