Állandó ingyen ?! Az a legdrágább ! Fizetőset nem , aztán miért nem ? Bizony mikor veri a kamion oldalát , hogy figyi , szakszi 4000 , akkor illik tudni hogy az nem a hangszer árus !
A normalitásról vitatkozni, kb. mint az ízlésről!
Nem vagyunk egyformák!
Van olyan alig 70 kg-os haverom aki úgy zabál,hogy nem hinnéd el!
De a többibe nem mennék bele egy nyilvános fórumon
Nem normalis, ha napi 10 kg kajat veszel magadhoz, ahogy nem normalis, hogy minden napi szexert fizetsz meg aztan meg ingyen mesz egy plusz korre en inkabb tartanek egy allandot ingyen
Én meg inkább dohányzom (magam töltöm, így 30k helyett kijön 15-ből a havi adag) viszont 6000 forintos kesztyűkben motorozom. Nem lehetünk egyformák...
2 meg 3 kiló ? Abból inkább 3 Dainese a kezemre , legfeljebb ezt nem hagynám a tankon ! De ha csak napi 1 doboz cigi az 30e egy hónapban , három hónap alatt megvan a D1 ami védi a kezet és a tüdő se kátrányos !
Nem tudom igazabol... Akkor nem az, hogy nem kineznem, hanem nem gondoltam volna egyikrol se
Igazabol nem is ertem a hazast, hogy mi fasznak jarkal pluszert, SZINTE MINDEN NAP es minden nap az asszonyt is megdugja. Ott mar valami betegseg lappang inkabb........
Nekem nincs iPhone-om, egy Microsoft Lumia 650-et nyúzok évek óta (7 éve windowsos vagyok). Az Androidot nem szeretem, de ha aránylag kevés pénzből kellene telefont vennem, biztosan azt választanám. A 2-300 ezres "csúcs"-Samsungok vásárlóit viszont végképp nem értem: egy dekával nem tud többet mint az 50 ezres teló, ráadásul még presztízse sincs (mint mondjuk egy iPhone-nak).
Tudjuk az android életképtelen,de mi egyszerű emberek nem akarunk betörni az FBI szerverébe telóval és hidd el nekünk évek óta használható
Nem bántani akarlak csak nem egyformán használjuk ezeket a szarokat!!
Nem szukseges hozza sajat tapasztalat, hogy ilyet tudj. Tudok olyan pasit, aki evek ota hazas es szobara jar, de olyat is, aki csak addig jart lakasra, amig nem lett baratnoje. Egyikbol se nezned ki, hogy kurvazik/kurvazott...........
fene tudja
van aki telefont vesz 260 ért pedig kb semmivel sem jobb mint ami fele árban van ...... van aki meg kurvákra költ el 100 ezreket, pedig ott sincs igazándiból másabb szolgáltatás mint egy 25 ezresnél stbstb
EZ így van MuZ de míg a nép beszopja a kommersz marketing cumit. Addig ez lesz. Amíg ennyiért megveszik nem fognak olcsóbban gyártani. MErt ennyiért is megveszik
Biztos valakinek megeri... Mondjuk, aki dicsekedni akar azzal, hogy O 90-ert kesztyut vett, ami mas nadragot es kabatot szokott ennyiert... Amugy lehet tud valami extrat, de azt meg nem biztos, hogy atlag emberre szabtak igy.
Nem vagyunk egyformák!
Van olyan alig 70 kg-os haverom aki úgy zabál,hogy nem hinnéd el!
De a többibe nem mennék bele egy nyilvános fórumon
Nincs egyedül
Akinél meg egy teló a presztízs arra nem vagyok kiváncsi!
Igazabol nem is ertem a hazast, hogy mi fasznak jarkal pluszert, SZINTE MINDEN NAP es minden nap az asszonyt is megdugja. Ott mar valami betegseg lappang inkabb........
Én még életemben nem fizettem (direktbe ) numeráért, pedig szerintem belőlem kinéznéd!!
Nem bántani akarlak csak nem egyformán használjuk ezeket a szarokat!!
van aki telefont vesz 260 ért pedig kb semmivel sem jobb mint ami fele árban van ...... van aki meg kurvákra költ el 100 ezreket, pedig ott sincs igazándiból másabb szolgáltatás mint egy 25 ezresnél stbstb